• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
سیاسی » رهبری
در دیدار با مدال‌آوران ایران مطرح شد؛

گوشمالی سختی به عوامل حادثه اهواز می‌دهیم

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: مطمئناً گوشمالی سختی به عوامل حادثه تروریستی اهواز خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري؛ جمعی از ورزشکاران مدال‌آور و غرورآفرین کشورمان در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا (اندونزی) ظهر امروز (دوشنبه) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار قبل از بیان نکاتی خطاب به ورزشکاران، حضور گرم و پرشور ملت ایران در مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام را پرمعنا و باعظمت‌تر از سال های قبل خواندند و با اشاره به حادثه تروریستی دو روز قبل در اهواز، گفتند: این حادثه تلخ بار دیگر نشان داد که ملت ایران در راه پرافتخار پیشرفت و اعتلا، دشمنان زیادی دارد.
ایشان حمله به افراد بی‌دفاع را کاری بزدلانه خواندند و خاطرنشان کردند: کار شجاعانه از آنِ جوانان برومند کشور است که در میدان های علمی، دفاعی و ورزشی افتخارآفرین هستند.
ایشان افزودند: بر اساس گزارش ها این کار بزدلانه کار همان افرادی است که هر جا در سوریه و عراق گرفتار می‌شوند، امریکایی‌ها نجاتشان می‌دهند و دستشان در جیب سعودی و امارات عربی است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: مطمئناً گوشمالی سختی به عوامل این اقدام خواهیم داد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای بخش بعدی سخنانشان را به تأکید بر ارزش کار بزرگ مدال‌آوران و توصیه چند نکته به آنان اختصاص دادند.
ایشان خطاب به ورزشکاران گفتند: مدال واقعی شمایید، زیرا بالاترین ارزش برای یک کشور و لازمه پیشرفت آن، وجود نیروی انسانی کارآمد، مؤمن، جدی، باهوش و پرتلاش است.
رهبر انقلاب، افتخارآفرینی دختران و پسران مدال‌آور ایران در مسابقات جهانی را موجب خرسندی ملت‌های آزاده و در عین حال عصبانیت جبهه استکبار دانستند و افزودند: مستکبران از پیروزی ملت ایران در هر عرصه‌ای خشمگین می‌شوند، بنابراین پیروزی شما در واقع پیروزی ملت و شکست جبهه وسیع دشمنان ایران است، به همین دلیل حقیقتاً به شما افتخار می‌کنم و پیام‌های تشکر من به شما به معنای واقعی کلمه، برآمده از دل است.
ایشان با اشاره به تلاش مستمر دشمنان برای پنهان کردن موفقیت‌های بزرگ ملت ایران در عرصه‌های مختلف، گفتند: البته افتخارآفرینی شما ورزشکاران عزیز در مقابل چشم صدها میلیون انسان در دنیا، غیرقابل انکار است که این امتیاز، ارزش کارتان را مضاعف می‌کند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، خَلق صحنه‌های ماندگاری همچون دعا و سجده به درگاه پروردگار پس از پیروزی، وقار و حجاب اسلامی بانوان ورزشکار کشورمان در مسابقات و اهدای مدال به شهیدان سرافراز را نشان‌دهنده هویت و شخصیت ایرانی، اسلامی و انقلابی ورزشکاران غیور ایران برشمردند و تأکید کردند: قهرمانان اجاره‌ای برخی کشورها از نشان دادن هویت آن ملت ناتوان هستند اما قهرمانان اصیل ما چنین افتخارآمیز، هویت ملت ایران را نمایندگی می‌کنند و کار شما با هیچ محاسبه مادی، قابل ارزشگذاری نیست.
رهبر انقلاب اسلامی از همین زاویه به موضوع تهدید ورزشکاران کشورمان از جانب برخی مراکز خارجی پرداختند و گفتند: خاضع و خاشع شدن در مقابل هنجارهای استکبار مایه افتخار نیست، بنابراین در مقابل تهدید به اینکه اگر فلان مسابقه را ندهید یا کاری را انجام ندهید، فلان فدراسیون از شما ناراضی می‌شود، نباید تسلیم تهدیدها و هنجارهای غلط و تحمیلی شوید.
ایشان با تأکید بر اینکه میدان ورزش، میدان ترس و ملاحظه نیست بلکه میدان شجاعت و پیش‌ رفتن است، گفتند: ارزش ها و اصالت ها را نمی‌توان و نباید زیر پا گذاشت، البته مخالفان ارزش های ملت ایران نیز نمی‌توانند کاری بکنند همچنانکه سال قبل پس از آنکه علیرضا کریمی عزیز، شکست را برای هدف مهم تری قبول کرد، او و فدراسیون کشتی را تهدید کردند اما در مسابقات امسال، این جوانِ افتخارآفرین حاضر و قهرمان شد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در تبیین علت مخالفت با مسابقه دادن با نمایندگان رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب، رژیم صهیونیستی و رژیم نژادپرست افریقای جنوبی را به رسمیت نشناخت، البته رژیم آپارتاید افریقای جنوبی سقوط کرد و رژیم غاصب، کذّاب و نژادپرست صهیونیستی نیز ساقط خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران در مسابقات ورزشی با نمایندگان رژیم غاصب شرکت نخواهد کرد و معتقدیم خود این کار که سال گذشته علیرضا کریمی نمونه‌ای از آن را انجام داد، یک قهرمانی واقعی است.
ایشان با اشاره به توجه ویژه مردم به جوانان قهرمان به آنان توصیه کردند: در عین قهرمانی، «متواضع، متدیّن، انقلابیِ پیشرو و خانواده‌دوست» باشید تا در چشم مردم الگوی «صلاح، نجابت و طهارت» شوید.
رهبر انقلاب اسلامی دیدار با افتخارآفرینان کاروان ورزشی ایران را بسیار شیرین و این روز را روزی به‌یاد ماندنی برشمردند و گفتند: ورزش قهرمانی باید همچون قله‌ای همه مردم را به انجام ورزش تشویق و ورزش را در چشم همگان شیرین کند.
در این دیدار که در فضایی صمیمی و پرنشاط برگزار شد، هر یک از ورزشکاران قهرمان خود را معرفی و نکاتی درباره افتخارات و سوابقشان بیان کردند.
در این دیدار که وزیر ورزش و جوانان، دبیر کمیته ملی المپیک و رؤسای برخی فدراسیون ها نیز حضور داشتند، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی نماز ظهر و عصر را به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)