• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲
البرز » اجتماعی
با حضور حجت الاسلام و المسلمین قرائتی

آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه البرز+فیلم

آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خواهران استان با حضور حجت الااسلام و المسلمین قرائتی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز البرز، آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خواهران البرز با حضور ۲هزار نفر از بانوان طلاب استان و با حضور نماینده ولی فقیه و حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در هیئت رزمندگان کرج در حال برگزاری است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان البرز گفت: در این استان 15 حوزه علمیه خواهران با 2764 نفر مشغول فعالیت هستند که در سطوح 2 و سه نظام آموزشی حوزه تحصیل می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا عباسی افزود: همچنین یک هزار نفر طلبه فارغ التحصیل از این دو سطح را داریم که تعدادی از آن ها به عنوان مبلغه در سطح استان فعال هستند.
وی اظهار داشت: در این استان 600 نفر مبلغه که دوره های آموزش ویژه مهارت ورزی را در 9 رشته گذرانده اند آمادگی دارند تا به عنوان کارشناس در مراکزی که اعلام نیاز کنند، حضور یابند.
عباسی اضافه کرد: همچنین 50 پژوهشگر دوره دیده و متخصص طلبه خانم آمادگی دارند تا در عرصه های پژوهشی گام های بلندی حتی در بیرون از حوزه بردارند.
وی به وضعیت بالای علمی طلاب استان اشاره کرد و گفت: 5 نفر از طلاب ما به مرحله کشوری مسابقات علمی راه یافته اند که 2 نفر از آنان موفق به کسب رتبه های دوم و نهم کشوری شدند.
وی افزود: همچنین از هر چهار طلبه خانم در استان یک نفر نخبه و از هر پنج نفر از این طلاب یک نفر طلبه ممتاز با معدل بالای 18 می باشند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان البرز اضافه کرد که در استان در کل 4500 نفر طلبه مشغول به تحصیل، فارغ التحصیل و تحصیل به صورت مجازی وجود دارند که به عنوان یک ظرفیت عظیم علمی، تبلیغی، پژوهشی هستند.
وی بیان داشت: این افراد می توانند اثرگذار در صحنه های اجتماعی، بزه اجتماعی، امور فرهنگی، عرصه سیاسی و اقتصادی باشند.
عباسی افزود: همچنین به آموزش و پرورش اعلام کرده ایم که 600 طلبه دوره دیده آمادگی دارند تا برای برگزاری نماز جماعت و پاسخگویی به مسایل شرعی و احکام در مدارس دخترانه حضور یابند.

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی  نیز در مراسم آغاز سال تحصیلی بانوان طلبه استان گفت : طلاب نباید برای رسیدن به پول و سرمایه درس بخوانند و شما باید از دنیا استفاده کنید ولی برای دنیا کار نکنید.
وی با بیان اینکه طلاب و روحانیون باید در کارنیتی صاف وصادق داشته باشند، گفت: باید برای تمام نعماتی که خداوند در اختیارمان گذاشته شکرگذار باشیم و برای تمام قطرات آبی که می جوشد و جاری می شود باید الحمدالله گفت.
وی گفت: شاید هر ساله تعداد زیادی در مدارس حوزه مشغول به تحصیل شوند ولی باید سعی کنند با نیتی پاک به این حوزه ها وارد شوند و لقب هایی که بعدها به آن ملقب می شوند گولشان نزند.
قرائتی افزود: درس های حوزه را بخوانید ولی خودتان باید طلب علم کنید و در راه طلب علم تعطیلی نداشته باشید.
وی با بیان اینکه تفسیر نور را 20 سال پیش در کرج و در یکی از باغات جاده چالوس نوشتم، اظهار داشت: همچنین اخیرا کتابی با عنوان "روضه های قرآنی" نوشته ام که این 2 ثر بسیار شایسته و ارزشمند هستند.

وی  درادامه افزود: مغز دین چیز دیگری است و باید انسان خود بداند چه چیزی درست و چه چیزی غلط است و دانش آموزان و طلاب ما باید درس هایی بخوانند که برایشان مفید است.
رئیس ستاد اقامه نمازکشور همچنین به پوشش خانم های طلبه اشاره کرد و اظهار داشت: رنگ سیاه چادر ارزش است ولی باید در محیطی که هیچ مردی وجود ندارد آن را کنار بگذارند و حتی الامکان از رنگ سیاه در محیط هایی که نامحرمان وجود ندارند استفاده نکنند زیرا رنگ سیاه کراهت دارد و موجب غم می شود.
وی همچنین به طلاب تاکید کرد که باید حرف درست علما را قبول کرد ولی اگر به آن شک کردید به قرآن مراجعه کنید و نظر اسلام در خصوص آن را بدانید و به فرامین الهی گوش بسپارید.
قرائتی با بیان اینکه باید سخنان علما را قبول کنیم اما اگر به شک افتادید به قرآن مراجعه کنیم و باید در نظر داشته باشیم که اسلام چه گفته است و تحت امر فرامین الهی باید باشیم.
وی یادآور شد که طلاب باید در جامعه تأثیرگذاری مثبتی داشته باشند که در این خصوص نامه ای به مقام معظم رهبری نوشته ام.
در این گردهمایی پیکر پاک یکی از چهار شهید گمنام میهمان در استان البرز حضور یافت و خواهران حاضر در این جلسه به عزاداری پرداختند.
در استان البرز 15 حوزه علمیه خواهران مشغول فعالیت است که بیش از 2 هزار طلبه خانم در این حوزه ها تحصیل می کنند

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
ساترا تحریم شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
دریابان شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
آغاز هفته ای با افزایش دمای هوا در سمنان
نیمه شعبان و دهه فجر پیام نور و امید برای دل‌ها دارند
ضرورت تحقق سیاست‌های تحولی آموزش
برگزاری پنجمین دوره رقابت سازه‌های ماکارونی
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
چالش ها و فرصت های توسعه مناطق آزاد قشم و کیش
وحدت اقوام و مذاهب، ستون اصلی بازدارندگی ایران
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
۱۱ بهمن ۱۳۶۵ یادآور حماسه و ایثار فرزندان فریدن
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد
نظارت دقیق بر نهاده‌ها؛ نمونه‌برداری از کود سوپرفسفات ساده در کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)