• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۷۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹
اقتصادی » صنعت

همکاری ایران و ژاپن در زمینه کسب وکارهای نوین

سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکت جترو ژاپن در زمینه توسعه کسب و کارهای نوین باهمدیگر همکاری می کنند.

همکاری ایران و ژاپن در زمینه کسب وکارهای نوینبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما ، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران پس از دیدار با نماینده شرکت جترو ژاپن در ایران با اعلام این خبر افزود: ما علاقمند به ارتباط با واحدهای SME و استارت آپ های کشور ژاپن هستیم و کارشناسان ما در جلسات کارشناسی ظرف 15 روز آینده اعلام می کنند که در این دو حوزه چه نوع همکاری هایی را می توانیم انجام دهیم.
صادق نجفی با اشاره به برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در 24 مهرماه در تهران، تصریح کرد: این نمایشگاه فرصتی برای ارتباط واحدهای تولیدی کوچک و متوسط دو کشور در قالب B2B خواهد بود و وقتی SME ها به هم نزدیک شوند خودشان در رابطه با نوع همکاری‌های میان خود به نقطه مشترکی خواهند رسید.
وی همچنین به همکاری های کوتاه مدت ایران با جترو ژاپن اشاره کرد و گفت: در زمینه آموزش، انتقال فناوری ، تحقیق و توسعه در حوزه استارت آپها و SME ها در کوتاه مدت می‌توانیم با همدیگر همکاری داشته باشیم.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت با اشاره به استقرار شهرک‌های فناوری و مراکز فناورانه و دانش بنیان در استانهای کشور، ادامه داد: فضای لازم برای تبادل فکر و انتقال فناوری در کشور ما فراهم است، جوانان علاقمند با تخصص های مختلف در این مراکز فناورانه در حال فعالیت مستمر و پویا هستند.
نجفی جترو را مجموعه ای قدیمی دانست که در توسعه صادرات ژاپن پس از جنگ نقش مهمی ایفا کرده است و اضافه کرد: آمادگی داریم تا نمایندگان جترو را به بازدید از شهرک‌های صنعتی ایران دعوت کنیم تا با ظرفیت های موجود کشور ما بیشتر آشنا شوند.
وی همچنین نمایشگاه‌ها را فرصتی مناسب برای ارتباط دو سویه واحدهای صنعتی دو کشور توصیف کرد و گفت: آمادگی داریم حضور شرکتهای ایرانی را در نمایشگاه‌های ژاپن فراهم آوریم و از حضور شرکت‌های ژاپنی نیز در نمایشگاه‌های ایران استقبال می کنیم.
نماینده شرکت جترو ژاپن در ایران نیز درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما گفت: ایران ظرفیت های زیادی در زمینه کسب وکارهای نوین دارد و علاقمندیم تا در زمینه های خودرو، محیط زیست، فناوری و تجهیزات پزشکی با شرکت‌های ایرانی همکاری داشته باشیم.
ناکامورا با بیان اینکه مایل به ایجاد همکاری بلندمدت با ایران هستیم ، افزود: جترو برای یک دوره 4 ساله همواره برنامه ریزی می کند و در 4 سال‌ آینده بیشتر فعالیت در حوزه SME و استارت آپ ها مدنظر ما هست.
وی با بیان اینکه SME ها و شهرکهای صنعتی ظرفیت های خوب همکاری هستند، گفت: فضا را برای بسط و گسترش همکاری‌های متقابل آماده خواهیم کرد.
جترو( سازمان تجارت خارجی ژاپن)، سازمانی غیرانتفاعی است که ازجانب دولت ژاپن برای گسترش روابط تجاری و سرمایه گذاری میان ژاپن و سایر کشورها تاسیس شده است. تمرکز اصلی جترو برگسترش سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ژاپن و کمک به شرکتهای کوچک و متوسط ژاپنی برای به حداکثر رساندن توان صادرات جهانی آنها است. در حال حاضر جترو 74 دفتر در 55 کشور دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)