• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۷۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۱
بین الملل » غرب آسیا
پایگاه اینترنتی نشریه فوربز؛

قصور عربستان در برخورد با تامین مالی تروریسم بین الملل

عربستان سعودی به علت قصور این کشور در "جلوگیری از پولشویی و تامین مالی تروریسم بین المللی" به شدت مورد انتقاد واقع شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ کارگروه اقدام مالی با انتشار گزارشی ، عربستان سعودی را متهم کرد که تامین مالی تروریسم بین المللی را نادیده می گیرد.
پایگاه اینترنتی نشریه فوربز در گزارشی به قلم دومینیک دادلی Dominic Dudley نوشت: عربستان سعودی به علت قصور این کشور در "جلوگیری از پولشویی و تامین مالی تروریسم بین المللی" به شدت مورد انتقاد واقع شده است.
این انتقاد در گزارش جدید کارگروه اقدام مالی منتشر شده است که باعث خواهد شد مقامات ریاض آشفته شوند.
در گزارش کارگروه اقدام مالی (FATF) در تاریخ 24 سپتامبر 2018 اعلام شد عربستان سعودی در زمینه تحقیق و تعقیب قضایی افرادی که مشغول پولشویی در سطح وسیع و به صورت حرفه ای هستند اقدام مؤثری نمی کند و در توقیف کردن درآمدهای ناشی از اقدامات مجرمانه، مؤثر عمل نمی کند.
در این گزارش همچنین به عدم توجه به تامین مالی گروههای تروریستی که در خارج از عربستان سعودی هستند نیز اشاره شده است.
در این گزارش آمده است: هرچند اولویت بخشیدن به نگرانی های داخلی عربستان سعودی قابل درک است اما توجه محض مقامات سعودی به تامین مالی تروریسم در داخل این کشور ، به معنی آن است که مقامات عربستان به اخلال در تامین مالی گروههای تروریستی در خارج از پادشاهی عربستان سعودی اولویت نمی دهند.
در ادامه گزارش نشریه فوربز آمده است: درآمدهای ناشی از اقدامات مجرمانه ممکن است بسیار زیاد باشد. براساس برآوردها ، درآمدهای ناشی از اقدامات مجرمانه در عربستان رقمی بین 12 تا 32 میلیارد دلار است. بیشترین زمینه هایی که از طریق جرائم در عربستان درآمدزایی می شود شامل مواد مخدر، فساد ، جعل و راهزنی دریایی است.
بخش زیادی از این درآمدها به مکان هایی خارج از عربستان می روند یعنی تخمین زده می شود که 70 تا 80 درصد عواید ناشی از اقدامات مجرمانه، به خارج از عربستان انتقال داده شوند. با وجود این آمارها، مقامات سعودی در فاصله سالهای 2013 تا 2016 از بازگرداندن درآمدهای گروههای مجرم به داخل عربستان کوتاهی کردند.
مشکل اصلی این است که عربستان سعودی به دنبال همکاری سایر کشورها نیست تا پولشویی و عواید ناشی از اقدامات مجرمانه را تحت پیگرد قرار دهد.
همچنین مقاماتی که در عربستان مامور تحقیق درباره این جرائم هستند از مشکل سیستم های نامناسب در زمینه فناوری اطلاعات (آی تی) رنج می برند که این مسئله باعث می شود تعقیب کردن پرونده های مربوط به پولشویی - که پیچیده هم هستند - به طور خاص به کاری دشوار تبدیل شود.
این گزارش می افزاید تحقیق هایی که در عربستان سعودی در مورد اینگونه جرائم صورت می گیرد بیش از آنکه فعالانه باشد منفعلانه است. این تحقیقات ساده ، فاقد تخصص و سطحی است.
میزان عواید ناشی از اقدامات مجرمانه در داخل عربستان سعودی که توقیف می شوند رو به افزایش بوده است اما این رقم همچنان پائین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)