• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۲۰۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹
مرکزی » اجتماعی

توجه به ارتقای رفاه اجتماعی و اقتصادی سالمندان

استاندار مرکزی گفت : ارتقای رفاه اجتماعی و اقتصادی سالمندان برای داشتن زندگی فارغ از دغدغه باید مورد توجه قرار گیرد .

توجه به  ارتقای رفاه اجتماعی و اقتصادی سالمندانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آقازاده در نشست صمیمی با سالمندان استان مرکزی تکریم سالمندان را امری ضروری دانست که باید به شایستگی در جامعه نهادینه و فرهنگ‌سازی و در جهت رفع مشکلات این قشرگام های موثری برداشته شود.

وی افزود: امروز نیز شرایط اقتصادی کشور به دلایلی با مشکلات مواجه شده که دولت مقصر نیست و در این میان بیشترین فشار بر قشر بازنشسته و سالمند است که نیاز است مجموعه قوانین کشور و تلاش دولت ها در راستای حل این مشکلات باشد.

استاندار مرکزی گفت: بهره مندی سالمندان از خدمات رفاهی و شهروندی امری ضروری است و مناسب سازی و بهبود محیط شهری یکی از دغدغه های سالمندان برای استفاده از امکانات جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

  آقازاده افزود: تاکنون طرح های بسیاری برای بهبود فضای محیطی شهرها و رفع مشکلات سالمندان توسط مسئولان ارائه و کمتر به مرحله عمل رسیده که نیاز است برای رفاه و تحقق حقوق شهروندی این اقشار به مرحله اجرا درآید.

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی گفت: چهار هزار و 500 نفر از جمعیت سالمندان استان مرکزی تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان است و از خدمات مستقیم و غیر مستقیم این اداره کل بهره مند می شوند.

امینی افزود: هفت مرکز شبانه روزی، 2 مرکز روزانه و سه مرکز مراقبتی در استان مرکزی مشغول به فعالیت هستتند و 600 نفر از سالمندان استان از خدمات این مراکز بهره مند می شوند.

او، توسعه فعالیت های مراقبت از سالمندان در منزل را یکی از برنامه های این اداره کل عنوان کرد و گفت: در این طرح سالمندان می توانند در کنار خانواده از مراقبت های ویژه دوره سالمندی بهره مند شوند.

امینی، ایجاد دهکده سلامت برای تسهیل در حضور سالمندان در جامعه، ایجاد آموزشکده زندگی سالم در دوران سالمندی، ایجاد کتابخانه و پارک سالمندان از دیگر برنامه های این اداره کل برای افزایش ارائه خدمات بیشتر است.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی هم گفت: 10 درصد جمعیت استان مرکزی را سالمندان تشکیل می دهند.

موسی نژاد افزود: 26 هزار نفر معادل 20 درصد از بازنشستگان استان مرکزی زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند.

وی تامین معیشت را یکی از دغدغه های قشر سالمند استان عنوان کرد و گفت : 375 میلیارد ریال مستمری به 26 هزار سالمند استان مرکزی پرداخت می شود که سهم هریک از این افراد رقم بسیار ناچیزی بوده و نیاز است مسئولان برای رفع مشکلات این قشر از جامعه نگاه ویژه داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)