پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			گل کلم با وجود رنگ سفید، منبعی بزرگ از ویتامین C و فولات و منبع خوبی از فیبر و ویتامین K ، همچنین غنی از مواد شیمیایی گیاهی و آنتی اکسیدان هاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ اگرچه رنگ سفید شایع ترین رنگ گل کلم است، بسیاری از انواع گل کلم رنگی نیز از جمله نارنجی، بنفش و سبز وجود دارد.
گل کلم نارنجی: کلم مزه مشابه انواع گل کلم سفید را دارد، ویتامین A گل کلم نارنجی ۲۵ برابر بیشتر از نوع سفید آن است. 
گل کلم بنفش: سرشار از آنتوسیانین ها، رنگدانه های گیاهی غنی از آنتی اکسیدان است.
 گل کلم سبز: طعم شیرین تری نسبت به گل کلم سفید دارد.
ویتامین C و K و منگنز موجود در گل کلم آنتی اکسیدان هایی هستند که رادیکال های آزادی را که به سلول های سالم آسیب می رساند را خنثی می کند.
آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین های K و C می تواند به پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی و آرتریت کمک کند.
انواع کلم ها و از جمله گل کلم، غنی از ترکیبات گیاهی، ایندول و سولفورافن هستند که خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را در افراد کاهش می دهند.
مصرف سبزیها و از جمله انواع کلم خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد و می تواند شخص را در برابر فشار خون بالا و سکته مغزی محافظت کند.