• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۴۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۴:۵۳
اجتماعی » جامعه و شهری
در گفتگوی ویژه خبری؛

هزینه هر زائر اربعین؛ ۳۷۱ هزار تومان

دبیر ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۲۵۰۰ شرکت زیارتی در چارچوب سامانه سماح فعالیت می‌کنند؛ هزينه هر زائر ۳۷۱ هزار و ۸۸۰ تومان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ شهریار حیدری با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری پنجشنبه شب شبکه دو سیما اضافه کرد: این مبلغ بر اساس ارز ثانویه، 386 هزار تومان شامل 4 مقوله هزینه های روادید، بیمه، خدمات درمانی و دیگر هزینه ها بود که با پائین آمدن قیمت دلار، با حدود 14 هزار تومان کاهش به 371 هزار و 880 تومان رسید.

با بیان اینکه پس از اربعین پارسال، بلافاصله برنامه های اربعین 97 را آغاز کردیم، افزود: نقاط ضعف، قوت، تهدیدها و آسیب ها را بررسی کردیم و ساختار جدید برای مدیریت اربعین 97 تعریف شد که در قالب دستورالعمل های استانی و شهرستان و 13 کمیته تخصصی زیرمجموعه ستاد اربعین انجام وظیفه می کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ادامه داد: این اقدامات در قالب بیش از هزار جلسه تاکنون انجام شده است و همچنین ستاد اربعین ما در عراق در قالب 7 قرارگاه فعالیت های گسترده ای را آغاز کرده است.

حیدری با اشاره به اینکه برای برگزاری اربعین امسال آماده هستیم، گفت: تفاهم نامه اربعین، چهاردهم ماه گذشته با حضور وزیر کشورمان در بغداد امضاء شد که یکی از فصل های آن بحث چگونگی صدور و دریافت و هزینه های روادید است.

وی افزود: با بانک مرکزی با همکاری سازمان حج و زیارت توافق کردیم که ارز ثابت در نظر بگیرند تا بتوانیم اربعین را مدیریت کنیم.
دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: به هر میزان که قیمت ارز کاهش می یابد مابه التفاوت به زائران پرداخت می شود.

وی با اشاره به اینکه قرار است هزینه های حمل و نقل همانند پارسال باشد، گفت: اسکان و تغذیه برای زائران، هزینه ندارد و زائران صرفا هزینه حمل و نقل را می پردازند.

دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: مرزهای زمینی ما برای زائران اربعین مانند پارسال است و برای حمل و نقل هوایی هم تقاضا کردیم نرخ بلیط را کاهش دهند.

حیدری افزود: رفت و برگشت تهران به نجف و بغداد حدود 2 میلیون و 200 هزار و مشهد به نجف و بغداد، حدود 2 میلیون و 800 هزار تومان اعلام شده است و ممکن است پائین تر هم بیاید.

وی ادامه داد: مرزهای زمینی شلمچه، چزابه و مهران فعال است و برای بازگشایی مرز خسروی هم با کشور عراق توافق کردیم و بازگشایی این مرز به موافقت دولت مرکزی و ابلاغ نخست وزیر عراق نیاز دارد.

حیدری با اشاره به اینکه برگزاری همایش بین المللی اربعین برای بعد از برگزاری مراسم اربعین 97 برنامه ریزی شده است، افزود: اربعین ، جهانی شده است و پارسال از 92 کشور، ملیت و مذاهب مختلف شرکت کردند.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت هم با حضور در این برنامه گفت: با تمهیدات ستاد مرکزی اربعین، مقدمات کار فراهم شد و 4 مهر سامانه سماح را فعال کردیم و زائران اربعین می توانند با مراجعه به این سامانه برای ثبت نام و انجام مقدمات دریافت روادید اقدام کنند.

مرتضی آقایی با بیان اینکه 2500 شرکت زیارتی تحت پوشش سازمان حج و زیارت داریم که در این ایام به طور تمام وقت آماده ارائه خدمات به زائران هستند، افزود: اضافه بر آن، سامانه سماح به صورت آن لاین و 24 ساعته در خدمت مردم است که می توانند با مراجعه مستقیم به این سامانه ثبت نام کنند سپس از طریق درگاه بانکی هزینه های لازم از جمله اخذ روادید را پرداخت کنند.

وی اضافه کرد: گذرنامه دارای 6 ماه اعتبار و 2 قطعه عکس از جمله مدارک لازم است.

آقایی گفت: با همکاری بانک مرکزی و ستاد اربعین، بانک مرکزی موافقت کرد ارز لازم برای اربعین را از بازار ثانویه برای اخذ روادید تامین کند که تخصیص و تامین آن تقریبا انجام شده است.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت ادامه داد: با کاهش قیمت ارز، حدود 14 هزار و پانصد تومان را باید به زائران برگشت دهیم که حدود 90 هزار نفر مشمول دریافت این ما به التفاوت می شوند که از طریق شعب بانک های ملی و ملت در زمانی که متعاقبا اعلام می شود می توانند دریافت کنند .

وی گفت: زائران نیازی نیست که برای هزینه روادید، ارز بپردازند بلکه هزینه آن بصورت ریالی و از طریق سامانه سماح دریافت می شود.

آقایی افزود: از هزینه دریافت شده زائران حدود 15 هزار تومان هزینه بیمه است که به رغم افزایش تعهدات بیمه گر، در مقایسه با پارسال کاهش دارد.

وی ادامه داد: هزینه درمان 5 هزار تومان است و 15 هزار تومان هزینه بخش های مختلفی است که برای صدور روادید کارمزد دریافت می کنند و بقیه هم هزینه روادید است.

آقایی از زائران خواست که به طور انفرادی زیارت نکنند و در قالب کاروان زیارتی و گروهی در مراسم اربعین شرکت کنند.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی از ورود زائران بدون روادید جلوگیری می کنند،گفت: زائران به مقررات کشور میزبان احترام بگذارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس کمیته مشارکت های مردمی، اسکان و تغدیه ستاد اربعین هم در ارتباط تصویری با این برنامه با بیان اینکه بیشتر اسکان و تغدیه زائران اربعین از داخل کشور تامین می شود، گفت: پارسال 1600 موکب ایرانی داشتیم و امسال موکب های ایرانی هم از نظر کیفی و هم کمی افزایش داشت امسال حدود 2 هزار موکب ایرانی خواهیم داشت و ظرفیت خدمات موکب ها حدود 10 تا 20 درصد افزایش یافت.

حسن پلارک با اشاره به اینکه همه موکب ها شناسنامه و پروانه موکب داری دارند، افزود: موکب های تخصصی هم داریم که برخی از آن ها وظیفه خدمات به گمشدگان را دارند.

وی گفت: کمیته فرهنگی ستاد اربعین هم اپلیکیشنی را تعریف کرده است که بر روی موبایل ها قابل نصب است و محل استقرار زائران در آن مشخص است.

پلارک افزود: شهرداری ها به ویژه شهرداری تهران هم در اربعین حضور دارند و خدمات ارائه می کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)