چین: رئیس سابق پلیس اینترپل رشوه دریافت کرده است
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، چین روز دوشنبه اعلام کرد منگ هونگوی Meng Hongwei، رئیس مستعفی پلیس بین الملل، اینترپل، و معاون وزیر امنیت عمومی سابق چین رشوه دریافت کرده است.
وزارت امنیت عمومی چین بدون اشاره به جزئیات بیشتر درباره این اتهامات، در بیانیه ای اعلام کرد منگ "رشوه دریافت کرده و به نقض قانون مظنون است".
این بیانیه به منزله گزارش نشست هسته حزب کمونیست وزارت امنیت عمومی چین که روز دوشنبه برگزار شد، ارائه شده است.
این بیانیه تصریح نکرده است اتهاماتی که متوجه منگ هونگوی شده است، از عملکرد وی در وزارت امنیت عمومی چین ناشی می شود یا از عملکرد وی به عنوان رئیس اینترپل. این بیانیه به این مطلب نیز اشاره نکرده است که آیا منگ تحت بازداشت است یا خیر.
کمیسیون مرکزی بازرسی انضباطی حزب کمونیست چین که مسئول سرکوب فساد مقامات دولتی است، پیش از این اعلام کرده بود در حال حاضر پرونده تحقیقی علیه منگ هونگوی گشوده شده زیرا وی مظنون به نقض قانون است".
اینترپل نیز روز یکشنبه استعفای رئیس خود را "با اثر فوری" که از بیش از 10 روز پیش بعد از عزیمت به چین در پایان ماه سپتامبر ناپدید شده بود، اعلام کرد.
گریس منگ، همسر وی که ناپدید شدن "نگران کننده" او را روز پنجشنبه به پلیس فرانسه اعلام کرده بود، روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در شهر لیون، مقر اینترپل واقع در غرب فرانسه اعلام کرد همسر 64 ساله وی "در خطر" است.
سازمان همکاری پلیس بین الملل، اینترپل که 192 کشور عضو آن هستند، از نوامبر 2016 تاکنون تحت ریاست منگ هونگوی قرار داشت.