• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۸۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در جهت کاهش هزینه‌های درمان و ارائه خدمات؛

توسعه صفر و یک‌های دیجیتالی در زیست بوم وزارت بهداشت

وزیر بهداشت گفت: با توسعه کسب و کار‌های دیجیتال در حوزه سلامت می‌توان در جهت کاهش هزینه‌های درمان و ارائه خدمات گام برداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ​دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در مراسم امضای تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری در خصوص توسعه و حمایت از کسب و کار‌های دیجیتال در حوزه سلامت افزود: از فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دولت، ​ شتاب دهنده‌ها و صندوق‌های خطر پذیر تشکر می‌کنم.

وی گفت: سلامت و نقشی که این فناوری‌های نوین در جهت رفاه حال مردم در بخش تشخیص و درمان دارد از اهمیت زیادی برخوردار است و متأسفم از اینکه در این بخش نتوانستیم فرصت‌ها را ایجاد کنیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: در بخش تشخیص کار کردیم و در بخش خدمات عقب هستیم و هزینه تمام شده برای مردم گران می‌شود.

وی گفت: کار‌های مقدماتی در این زمینه انجام و چند جلسه کار شده است و متعاقب این تفاهم نامه کار‌هایی در جهت رفاه مردم و کاهش هزینه خدمات انجام می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به لزوم استفاده مردم سراسر کشور از امکانات مساوی درمان افزود: سونوگرافی و سی تی اسکن از خدماتی است که همه نیازمندند و تهیه امکانات، یک بخش است که در طرح تحول سلامت توانستیم بیش از یک چهارم کل تخت‌های بیمارستانی را اضافه کنیم.

وی گفت: بیش از ۵۰۰ دستگاه سونوگرافی روانه مناطق مختلف کردیم که این دستگاه‌ها نیاز به رادیولوژیست دارند که چندین سال زمان برای تربیت آن‌ها لازم است.

قاضی زاده هاشمی افزود: در این خصوص یکی از شرکت‌های دانش بنیان اصفهان طرحی را پیشنهاد داده بود که ما را بی نیاز از حضور رادیولوژیست در کنار دستگاه می‌کرد.

وی گفت: در این طرح از طریق دوربین و یک شخص آموزش دیده امکان کار با دستگاه رادیولوژی فراهم می‌شود و هزینه رفت و آمد کاهش می‌یابد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: از این قبیل موارد در حوزه پزشکی زیاد است، در وزارت بهداشت بالای ۵۰ هزار مراجعه شونده است که می‌توان با استفاده از این کسب و کار‌ها آن‌ها را کاهش داد.

وی گفت: در معاونت‌های وزارت بهداشت باید از سنت‌ها دور شویم و به علم روی آوریم و باید منافع مردم و راحتی مردم در نظر گرفته شود.

در حاشیه امضای تفاهم‌نامه با معاونت علمی، وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران به تصمیمات اخیر این وزارتخانه برای پذیرش دانشجویان رشته‌های پزشکی ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارجی اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر فردی که تا یک ماه و نیم آینده در دانشگاه‌های خارج از کشور ثبت نام کند، با شرط گذراندن ۷۲ واحد می‌تواند در دانشگاه‌های داخل ادامه تحصیل دهد.

وی با تأکید بر اینکه رتبه‌های دانشگاه‌های خارجی نباید کمتر از ۷۰۰ باشد، گفت: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون شرط انتقال دانشجویان پزشکی به داخل دارا بودن رتبه کمتر از ۷۰۰ است و با توجه به مشکلات ارزی ایجاد شده، این دسته از دانشجویان نه تنها ۷۲ واحد بلکه با گذراندن ۳۶ واحد می‌توانند در دانشگاه‌های داخل ادامه تحصیل دهند.

قاضی زاده هاشمی افزود: بر این اساس دانشجویانی که از ابتدای سال ۲۰۱۹ اقدام به ثبت‌نام در دانشگاه‌های خارج از کشور در یکی از رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و ... می‌کنند، باید تا پایان دوره تحصیل در همان دانشگاه ادامه تحصیل دهند و مجاز به انتقال به داخل کشور نیستند.

وی با اشاره به کمرنگ شدن آزمون سراسری به عنوان دلیل اصلی این موضوع گفت: انتقال این دسته از دانشجویان به داخل نوعی تبعیض برای جوانان مستعد است و بازگشتن به کشور حتی با شرط آنکه دو ترم خوانده باشد، موجب می‌شود که صندلی سایر دانشجویان مستعد را پر کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حمایت از استارت آپ‌های حوزه سلامت افزود: از این کسب و کار‌ها با نگاهی به دور از سنت‌ها حمایت می‌شود، اما دقت ویژه‌ای به بحث سلامت مردم خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۵۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نایین
گلایه از امکانات شهری مهستان استان البرز
یادواره‌ای به یاد شهدای اقتدار وطن
عملیاتی شدن عبور ترانزیتی تحت پوشش «کارنه تیر»
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
جشنواره‌ای به رنگ زیتون
تغییر ساعت دیدار تراکتور – استقلال خوزستان
هفته چهارم لیگ برتر والیبال؛ شهدابی‌ها در صدر ماندند
حفاظت از خاک برای نفس زمین
روایتی از توانمندی یک هنرمند دارای معلولیت
برگزاری دوره آموزشی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
تجارت ایران و ترکیه از ۴.۵ میلیارد دلار گذشت
برگزاری جشنواره موسیقی بیت و حیران در سردشت
افتتاح واحد‌های مسکونی کمیته امداد در سجاس
انتقاد از نبود خدمات برخط برای مشترکین مخابرات
متروک ماندن ورزشگاه تنیس و پدل شهرقدس
ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
اجرای ۶۰ درصد از قانون حمایت از معلولین در استان قزوین
مشاهده چهار پلنگ ایرانی در یک قاب در سوادکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)