پخش زنده
امروز: -
نامه دانش آموز اصفهانی با موضوع اجتماعی فرهنگی به مسابقات جهانی سویس راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ سرپرست اداره کل پست استان با اشاره به شرکت شش هزارنفر از استان اصفهان در این مسابقات گفت: محمد فاضل ذبیحی جلالی دانش آموز اصفهانی که در شهر زواره زندگی می کند رتبه اول مسابقات کشوری را به دست آورد.
باقری با اشاره به اینکه 21 نفر از اصفهان حائز رتبه برتر شدند افزود: نامه این دانش آموز اصفهانی برای رقابت در مسابقات جهانی ترجمه شده و به سوئیس ارسال شده است.
حجت الاسلام احمد سالک نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قدرت امروز ایران اسلامی عامل نگرانی و انواع کارشکنی های دشمنان است گفت: نامه این دانش آموز اصفهانی در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ، پیام انقلاب را به دنیا ارسال می کنند.
نامه "محمدفاضل ذبیحی جلالی" در مورد "سفراز گذشته به امروز" به تاریخ اجتماعی فرهنگی کشور درقالب نامه اشاره کرده است.