• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۰۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری

آمادگی مدارس برای ورود دانش‌آموزان دوچرخه‌سوار

تفاهم‌نامه ترویج و توسعه دوچرخه‌سواری دانش‌آموزان بین معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران و معاون وزیر آموزش‌وپرورش امضاء شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سایت شهرداری تهران ، معاون وزیر و رییس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در آغاز این مراسم با اشاره به آسیب‌های متعدد اجتماعی که این روزها دانش‌آموزان را تهدید می‌کند، گفت: هر برنامه‌ای که به ارتقاء مهارت‌های اجتماعی و زندگی دانش‌آموزان منتهی شود در دستور کار وزارت آموزش‌وپرورش قرار می‌گیرد.
مجتبی زینی‌وند افزود: منابع درسی به‌تنهایی نمی‌تواند دانش‌آموزان را برای زندگی آینده آماده کند و امروز تخصص‌یابی یکی از ضرورت‌های زندگی حرفه‌ای است و آموزش‌وپرورش باید بتواند همه مهارت‌هایی را که دانش‌آ‌موز در زندگی آینده به آن‌ها نیاز دارد در دستور کار قرار دهد.
معاون وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر ضرورت نهادینه شدن الگوهای رفتاری ترافیکی و فرهنگ صحیح رانندگی در جامعه اظهار کرد: وزارت آموزش‌وپرورش با داشتن ۴۰ میلیون مخاطب مستقیم، قطعا می‌تواند به متولیان مدیریت شهری در درونی کردن این باورها و ارزش‌ها کمک کند.
وی تصریح کرد: لازم است برای دوچرخه‌سواری به‌عنوان یکی از برنامه‌های ورزشی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی شود و قطعا آموزش‌وپرورش می‌تواند به ایجاد فرهنگ دوچرخه‌سواری در میان مردم کمک کند.

پورسیدآقایی: ترافیک یعنی آلودگی هوا

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در ادامه این مراسم با بیان این‌که ترافیک در تهران معضل جدی و مهمی است، تصریح کرد: ما به‌هیچ‌وجه نباید این معضل را دست‌کم بگیریم چون ترافیک تهران، آلودگی تهران را به دنبال دارد و آلودگی، آثار بسیار مخربی در زندگی مردم دارد.
سیدمحسن پورسیدآقایی افزود: بخشی از مشکلات اجتماعی و حتی خانوادگی امروز تحت تاثیر آلودگی و ترافیک است. همچنین ابتلای زیاد شهروندان به برخی بیماری‌ها مانند سرطان و... ناشی از همین ذرات و آلودگی‌هایی است که از اگزوز خودروها متصاعد می‌شود.
وی تاکید کرد: ریه‌ها و سیستم گوارشی بدن قدرت تفکیک ذرات زیر ۲.۵ میکرون را ندارند و وقتی تنفس می‌کنیم این ذرات وارد خون می‌شوند. مشکل ترافیک و آلودگی تهران، یک مساله ملی است و در شهر بزرگی مثل تهران که حدود ۱۳ میلیون نفر در آن تردد می‌کنند و ۸ میلیون ساکن هستند، باید این معضل را جدی بگیریم.
پورسیدآقایی با تأکید بر این‌که راه‌حل مشکل آلودگی و ترافیک در یک کلام، حذف خودروی شخصی است، گفت: ما نمی‌توانیم با ۴ میلیون خودروی شخصی در تهران، کاری برای رفع آلودگی بکنیم جز این‌که از خودروسواری دست برداریم و بهترین جایی که می‌شود فرهنگ‌سازی کرد، مدارس هستند.
وی تصریح کرد: دانش آموزان ما باید آموزش ببیند که با دوچرخه یا پای پیاده به مدرسه رفت‌وآمد کنند تا هوای شهر سالم باشد. امروز یکی از مسائل اساسی ما با آموزش‌وپرورش، ساماندهی سرویس‌ها است. نزدیک به ۲۰ هزار خودرو به‌عنوان سرویس مدارس برای جابجایی دانش آموزان استفاده می‌شوند که خود این‌ها ترافیک و آلودگی زیادی ایجاد می‌کنند.
رییس سازمان حمل‌ونقل و ترافیک افزود: برای رفع وابستگی به سواری شخصی و خودرومحوری که زندگی همه ما را در برگرفته، بهترین راه این است که از مدارس، موضوع دوچرخه را جدی بگیریم و دانش‌آموزان را با فرهنگ دوچرخه‌سواری آشنا کنیم. متاسفانه در بسیاری از مدارس اجازه نمی‌دهند دانش‌آموز با دوچرخه وارد مدرسه شود و او را به بهانه‌های مختلف ازجمله نداشتن ایمنی کافی از این کار منع می‌کنند یعنی ما با فرهنگ مخالفت با دوچرخه در آموزش‌وپرورش روبه‌رو هستیم.
وی یادآور شد: با امضای این تفاهم‌نامه آموزش‌وپرورش این پیام را به همه دانش آموزان و مدیران آموزش‌وپرورش می‌دهد که موافق با ترویج دوچرخه در مدارس است. ما طبیعتا اجرای این تفاهم‌نامه را در همه ادارات کل آموزش‌وپرورش و مناطق دنبال خواهیم کرد تا مفاد این تفاهم‌نامه تبدیل به رویه‌ای شود که در همه مدارس اجازه دهند دانش آموزان با دوچرخه تردد و محل‌های پارک برای دوچرخه پیش‌بینی کنند.
پورسیدآقایی تصریح کرد: ما می‌دانیم که دوچرخه در شرایط امروز خیابان‌های تهران، وسیله کاملا امنی نیست اما نمی‌شود به دلیل ریسک تصادفات ما کلا یک مد حمل‌ونقل مهم و پاک را کنار بگذاریم چون ضررهای خودرومحوری بیشتر از ریسک تصادف دوچرخه است. دانش آموزان ما وقتی دائما به رفت‌وآمد با خودروی شخصی و سرویس وابسته بشوند، خطرش برای سلامتی خودشان و محیط‌زیست کشور، بیش‌تر از خطر تصادفات احتمالی است.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این‌که مزایای توسعه دوچرخه‌سواری در شهر برای دانش آموزان بیشتر از آن است که نگران تصادفات احتمالی باشیم، گفت: می‌شود با ایمنی بیشتر و کنترل و وضع قوانین بهتر و با همکاری با سایر نهادها مثل پلیس این حوادث را کاهش داد و سلامتی دانش آموزان را حفظ کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)