• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۰۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۳
اردبیل » سیاسی
امام جمعه اردبیل :

ماجرای «خاشقجی» باعث رسوایی آمریکا و آل سعود شد

امام جمعه اردبیل گفت: ماجرای «جمال خاشقجی» باعث افتضاح بسیار بزرگ برای آمریکا و آل سعود شد و همه دنیا فهیمدند درد آمریکا حقوق بشر و دموکراسی نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه های این هفتماجرای «خاشقچی» باعث رسوایی آمریکا و آل سعود شده نماز جمعه اظهار داشت: این عالم با سنت های الهی اداره می شود. یک سنت بزرگ الهی این است که «حق از خود موید معنوی دارد.» ؛ «من صارع الحق صرعه» یعنی هرکس با حق درگیر شود، شکست او حتمی است.
حضرت آیت الله عاملی تصریح کرد: خون مظلومانی که در چند سال اخیر توسط آمریکا و اذناب او در منطقه ریخته شده است اثر خود را نشان خواهد داد. نمونه آن افتضاح بسیار بزرگ آمریکا و آل سعود در قضیه جمال خاشقجی است این افتضاح آنگونه است که اگر میلیاردها دلار مصرف می کردیم ، نمی توانستیم آن را درست بکنیم.
وی افزود: برخورد دوگانه آمریکا با موضوع حقوق بشر در این حادثه کاملا معلوم شد و همه فهمیدند درد آمریکا ، درد حقوق بشر ، دموکراسی و تروریسم نیست و همه اینها ابزار منافع نامشروع آمریکایی هاست. در این حادثه ترامپ عملا گفت که پول بر حقوق بشر مقدم است. پس از این به بعد دولت آمریکا حق ندارد از حقوق بشر صحبت کند و کشوری را بخاطر آن محکوم کند یا محاصره برای آن کشور درست کند.
خطیب جمعه اردبیل در ادامه اظهار کرد: وقتی رئیس جمهور آمریکا می گوید از 110 میلیارد دلار فروش تسلیحات به عربستان نمی تواند بگذرد ، با این سخن عربستان جری تر می شود و به هر جنایتی دست می زند . این سخن بهترین چراغ سبز برای عربستان جهت هرگونه جنایت و تحرکات تروریستی است.
وی ادامه داد: در یمن نیز آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی فقط به خاطر پول به عربستان چراغ سبز نشان داده اند که هر چقدر می خواهد از یمنی ها را به قتل برساند. ملت آمریکا از اینکه چنین تاجر بی رحم، بی مروت و بی انصافی را بر مردم دنیا مسلط کرده اند باید خجالت بکشند.
وی افزود: ترامپ بالصراحه ماهیت ناپاک و درنده خویی خود را آشکار می کند و امر پنهان ندارد. او می گوید «من این هستم». ما با او کار نداریم غصه ما برای کسانی از روشنفکران وطنی است که می گویند باید به چنین مرد رذلی پناه برد.
امام جمعه اردبیل اظهارات رهبر معظم انقلاب درباره ماهیت مشوقان تسلیم ملت ایران به آمریکا را خاطر نشان کرد و گفت: مقام معظم رهبری این هفته فرمودند:
« من صریحاً اعلام می کنم کسانی که در داخل کشور این فکر را که مطلوب و محبوب دشمنان است ترویج می کنند، اینها خیانت می کنند؛ این خیانت به کشور است. اینکه ما بر طبق میل دشمن ترویج کنیم که راهی جز پناه بردن به دشمن نداریم، بزرگ‌ترین خیانت در حق ملّت است. البتّه این اتّفاق نمی‌افتد، من به حول و قوّه‌ی الهی و با همراهی شما تا جان و توان دارم، نخواهم گذاشت این اتّفاق در کشور بیفتد.»
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: این روشنفکران وطن ، ملت و تاریخ خود را می فروشند اما فرقشان با سایر وطن فروشان مثل منافقین این است که اینها با برهان و استدلال وطن فروشی می کنند ؛ آنها چه استدلالی دارند که کشور باید دربست و به طور کامل در اختیار منویات آمریکا باشد؟ می گویند ایران در انزوای سیاسی است. آیا ما در انزوا هستیم یا آمریکا؟
وی خاطرنشان کرد: آمریکا در مجمع سازمان ملل با خنده روسای کشورها مفتضح شد. در شورای امنیت سازمان ملل عرصه را به ایران واگذر کرد. در تحریم با مخالفت کشورهای بزرگ اعم از اروپا ، هند، چین، روسیه و ترکیه مواجه شد.
امام جمعه اردبیل ادامه داد: چین و هند دو وارد کننده اصلی نفت ایران هستند و اعلام کرده اند که به خرید نفت ایران ادامه خواهند داد چون تحریم ها از جانب سازمان ملل نیست. ترکیه نیز اعلام کرده است قرار داد ده ساله خرید گاز از ایران را حفظ خواهد کرد.
امام جمعه اردبیل با تاکید بر اینکه آمریکا در آرزوهای کودکانه آمدن ایرانی ها به مذاکره و گرفتن عکس دو نفره شکست خورد یادآور شد: رئیس جمهور ایران می گوید تا به حال هشت بار پیشنهاد دیدار با ترامپ را رد کرده است چون به مردی که به امضای خود احترام نمی گذارد اعتمادی ندارد.
وی افزود: آمریکا در دادگاه لاهه نیز شکست خورد. با این که لشکری از حقوق دانان و وکلا را آورده بود به حدی که در تاریخ آمریکا دیده نشده بود. عجیب این است با اینکه قوی ترین وکلا و حقوق دانان جهان در آمریکا هستند ، ولی یک وکیل انگلیسی هم آورده بود و این برای حقوق دانان و وکلای دنیا بسیار جالب بود. اما همه آنها منهزم شدند.
آیت ا... عاملی در ادامه گفت: از طرفی آمریکا رابطه خود را با روسیه و چین را کاملا خراب کرده و با خروج از برجام به شدت اروپایی ها را تحقیر کرده است و با درگیری اقتصادی با اروپا ، همراهی اروپا را از دست داده است. در منطقه نیز در سوریه شکست خورده، عراق را از دست داده است و با جنایت در یمن خود را محکوم آزادی خواهان جهان کرده است به طوری که در حال حاضر حرکت عظیمی در آمریکا و اروپا بر علیه آمریکا و عربستان تشکیل شده و دامنه اعتراض به کنگره و سنا نیز رسیده است و بالاخره ماجرای جمال خاشقچی مثل یک زلزله موجودیت هر دو دولت آمریکا و بنی سعود را به مخاطره انداخته است.
وی تصریح کرد: اینکه یک فعال سیاسی کشته شود و بدنش قطعه قطعه گردد ، آن هم در یک کشور خارجی جنایتی بسیار بزرگ است . اگر ایران آن را انجام می داد قطعا شورای امنیت جلسه تشکیل می داد ، سازمان ملل وارد معرکه می شد ؛ دولت های اروپایی و آمریکا موضع می گرفتند و زمین و آسمان را به هم می دوختند.
امام جمعه اردبیل با بیان اینکه در مقابل انزوای سیاسی آمریکا، ایران اسلامی در عرصه دیپلماسی بین المللی جایگاه ویژه پیدا کرده است ادامه داد: تمام ادعاهای پمپئو و ترامپ بر علیه ایران مدعای بدون دلیل است. آنها می گویند ایران سردمدار تروریسم است اما نمی توانند حتی یک ترور نشان بدهند که ایران در آن دست داشته باشد.
وی افزود: از همه بدتر بزرگترین افتضاح برای آمریکا این است که رسانه های آنها ملت ما را به اموری دعوت می کنند که در شان یک ابرقدرت نیست و نهایت ذلت برای آمریکا است. گاهی می گویند مساجد را آتش بزنید ؛ گاهی می گویند چراغ های راهنمایی را بشکنید ؛ گاهی می گوند با انفجار هایی مثل انفجار اهواز مردم بی گناه و کودکان را بکشید و اخیرا ملت ما را تشویق می کنند که جنگل ها را آتش بزنید تا دولت ایران انرژی خود را صرف مهار آتش بکند !
حضرت آیت الله عاملی در خاتمه گفت: این همه عزت و افتخار کشور ما و ذلت و زبونی آمریکا مرهون رهبری مقام معظم رهبری است . اگر ایشان هویت شیعی و عاشورایی و حسینی را حفظ نمی کردند ، الان کشور ما با سرعت 180 درجه در سراشیبی تسلیم و ذلت قرار می گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)