واکنش روسیه به انشقاق ارتدوکس قسطنطنیه
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما کلیسای ارتدوکس روسیه روز شنبه قول داد به تصمیم کلیسای ارتدوکس قسطنطنیه که اجازه انشقاق کلیسای ارتدوکس اوکراین را داده است با قاطعیت پاسخ دهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مینسک،کلیسای ارتدوکس قسطنطنیه، سازمان مذهبی که 300 میلیون مسیحی ارتدوکس را تحت نظارت خود دارد روز پنجشبنه به کلیسای ارتدوکس اوکراین اجازه داد از کلیسای ارتدوکس روسیه جدا شود و حالت مستقل به خود بگیرد.
الکساندر ولکوف سخنگویی کلیسای ارتدوکس روسیه روز شنبه هشدار داد شورای کلیسای ارتدوکس(مجمع روحانیون ارتدوکس) ،سازمانی متشکل از روحانیون کلیسای ارتدوکس که اسقف اعظم را در تصمیم گیری های مهم مذهبی یاری می دهد، فردا یکشنبه در نشستی که در مینسک برگزار خواهد کرد پاسخ خود را درباره این اقدام کلیسای ارتدوکس اوکراین ارائه خواهد کرد. وی توضیح نداد که این پاسخ چه مواردی را در بر خواهد داشت.
کلیسای ارتدوکس روسیه روز پنجشنبه از قطع ارتباط خود با کلیسای ارتدوکس قسطنطنیه خبر داد. این نهاد مذهبی، اقدام کلیسای ارتدوکس قسطنطنیه را با انشقاق سال هزار و پنجاه و چهار مقایسه کرد که در نتیجه آن مسیحیت شرقی از مسیحیت غربی جدا شد.