• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۲۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در نهمین دوره مجلس دانش آموزی؛

تاکنون ۳۰۰ تیم تروریستی را نابود کرده ایم

وزیر اطلاعات: تاکنون ۳۰۰ تیم تروریستی را کشف و نابود کرده و اعضای آن‌ها را به هلاکت رسانده ایم.

تاکنون 300 تیم تروریستی را نابود کرده ایمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی در نهمین دوره مجلس دانش آموزی با تأکید بر اینکه امنیت ما برای فرهنگ است نه بَر فرهنگ، افزود: وزارت اطلاعات در برابر دشمنان صلابت دارد و با قدرت با آنها برخورد می کند ، اما دوست داریم مردم با شنیدن نام این وزارت، احساس آرامش کنند.
وی با اشاره به اینکه اسلام اهمیت خاصی برای جوانان قائل است، گفت: در احادیث ما جوان به عنوان عنصری برای خیر و سازندگی و نه تخریب شناخته می‌شود.
وزیر اطلاعات به بیان خاطراتی از حضور اثرگذار جوانان در دوران انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: اسلام تأکید دارد دانش آموزان همواره در مسیر رشد باشند، زیرا در سنین کودکی تا جوانی، علم ماندگار و همانند نقش روی سنگ، و در بزرگسالی همانند نقش روی آب است.
علوی اظهار داشت: هنوز شعرهای دوران کودکی را در خاطر داریم و در ذهنمان ماندگار شده است، عقل را باید با علم آبیاری کنیم و اجازه ندهیم تا خشک شود زیرا عقل مختص بشر و ویژگی ماست و ارزش ما نسبت به سایر موجودات در همین قوه تعقل است و هر قدر عقل رشدیافته تر باشد، ارزشش بالاتر است.
وی ادامه داد: ما مسلمانان افتخار می‌کنیم که اولین آیات نازل شده بر پیامبران محتوای علم و دانش و فراگیری دارد و علم آموزی بر همگان واجب است و در حدیث نبوی نیز تأکید شده است که از گهواره تا گور دانش بجوی.
وزیر اطلاعات با تأکید بر اینکه برنامه های ما باید دانش بنیان باشد، گفت: ارزش عمل به آن است که کار برای خداوند انجام شود. در این صورت افراد درد دیگران را درک، و برای برطرف کردن آن نیازها تلاش می کنند.
علوی افزود: حرکت نمایندگان مجلس دانش آموزی در یک جامعه 14 میلیونی دانش آموزی اثرگذار است، برای مثال ،شما در یک بستر مناسب در انتخابات شرکت کردید و رأی دادید و همدیگر را خراب نکردید و امید است دیگران هم از شما یاد بگیرند و در همه انتخابات با اخلاق و متانت همراه باشند.
وی ادامه داد: شما باید در درجه اول به دنبال تقویت خردورزی بروید زیرا جامعه رشد یافته سراغ کارهای نادرست نمی رود، برای مثال یک استاد دانشگاه کارهایی را که برای خودش نمی پسندد انجام نمی‌دهد، در حالی که شاید عیب نباشد، ولی برخی اعمال را در شأن خودش نمی‌داند.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: وقتی فرهنگ جامعه طوری باشد که نوجوان ما احساس شخصیت کند، لازم نیست به او تذکر بدهند که چه کاری بکند و چه کاری نکند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) نیز فرموده اند که هیچ کس را کوچک نشمارید، گفت: اسلام تأکید دارد افراد باید در جامعه شخصیت داشته باشند و محترم شمرده شوند و وزارت اطلاعات در کنار برخورد با کسانی که امنیت جامعه را به خطر می اندازند به دنبال آن است که مردم آرامش داشته باشند و شاداب و بانشاط باشند چرا که چنین جامعه ای فعال و پویا می‌شود و در عرصه های مختلف رشد می‌کند.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسلام در همه جا و در قرآن، علم آموزی با خودسازی همراه است، خطاب به نمایندگان مجلس دانش آموزی اظهار داشت: نگاه جامعه دانش آموزی به شما منتخبان است و باید با تعاملی که با یکدیگر دارید از فرصت ها استفاده، و با مهربانی و مودت، دلخوری ها را به دوستی تبدیل کنید و نباید اینگونه باشد که دو نفر با عقاید مختلف سیاسی با یکدیگر دشمن باشند.
علوی با تاکید بر اینکه مجلس دانش آموزی فرصت خوبی برای تمرین دموکراسی است، گفت: باید ارزش های بومی را حفظ کنیم اما تعامل فرهنگی سازنده با دیگر جوامع داشته باشیم زیرا دشمن با هوشیاری و پیشرفت ما از سلطه بر کشور ما مأیوس می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای واکسیناسیون تب برفکی در بافت
ریزش معدن در کنگو، ۲۲۷ کشته بر جای گذاشت
آسمان چهارمحال و بختیاری کمی ابری
۲۰ شهر خوزستان زیر چتر آلودگی هوا
۱۷ طرح ورزشی در بوشهر افتتاح می‌شود
درگذشت مادر شهید حسین رضا امیری در چگنی لرستان
پاکی هوا در هشت منطقه و سه شهر مجاور اصفهان
اقدام اروپا علیه سپاه، پنهان‌سازی واقعیت افول نقش و جایگاه اروپا در عرصه بین الملل است
آغاز مرمت بنای تاریخی و مذهبی امامزاده شاهزاده محمد (ع) ورامین
بیانیه فرمانده انتظامی لرستان در محکومیت اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
دیدار کاردار سفارت آمریکا در عراق با نوری المالکی
پیش بینی بارش‌های پراکنده در کشور طی سه روز آینده
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
حضور ایلام در نمایشگاه صنایع دستی عراق
ارتش برخی کشور‌های اروپایی تروریستی محسوب می‌شود
بمباران مناطقی از شهر غزه 
نمایش ۳ اثر در نخستین روز جشنواره فیلم فجر
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
کوبا وضع اضطراری بین‌المللی اعلام کرد
نگران معامله آمریکا با مشتریان نفت ایران نباشید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
انتقاد دولت از بی اعتباری اروپا در تشخیص مصادیق تروریسم
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)