• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۶۸۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰
خراسان جنوبی » سیاسی
خراسان جنوبی

سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، نقشه راه کشور

سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، نقشه راه و پیشرفت و تعالی کشور است.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به ابلاغ سند بالادستی الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت گفت: این سند برای اعتلای نظام در 50 سال آینده طراحی شده و از آغاز دهه 1400 شمسی الگوی کشور برای پیشرفت همراه با عدالت، اخلاق و انسانیت خواهد بود که متناسب با فرهنگ اسلامی ماست.

حجت الاسلام مختاری با بیان اینکه الگوی غربی پیشرفت برای ما ارزشمند نیست افزود: زرق و برق کنونی دنیای غرب، آمریکا و صهیونیست به قیمت ویران کردن یمن، سوریه، عراق و لیبی حاصل شده و ما الگوی پیشرفتی را که همراه با بداخلاقی و ظلم به ملت های مظلوم باشد نمی خواهیم.

وی افزود: برای پیشبرد سند الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت همراهی مردم، نظام اسلامی و مسئولان قوای سه گانه الزامی است و باید همه مسئولانه به وظایف خود عمل کنند.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: دستاورد های انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته هم نتیجه همراهی و همدلی مردم و مسئولان نظام بوده است.

وی افزود: وضعیت کنونی کشور با پیش از انقلاب قابل مقایسه نیست و با وجود همه مشکلات  و شیطنت های استکبار امروز هیچ قدرت زورگویی در برابر اراده آهنین ملت و نظام نمی تواند پیروز شود.

وی با تأکید بر افزایش بصیرت و آگاهی سیاسی مردم و مسئولان گفت: امروز یکی از مسائل مهم اجتماعی، تربیت، بصیرت و رشد سیاسی است تا در همه مسائل حق مدار باشیم و گرفتار افراط و تفریط نشویم.

وی سکوت در برابر ناهنجاری ها و بی عدالتی ها را نوعی تفریط دانست و گفت: اغتشاش و فتنه گری مصداق افراط است.

خطیب موقت جمعه بیرجند همچنین افزود:لازمه رشد و تربیت سیاسی در اعتدال و حق مداری است و لازم است نسبت به حوادث اجتماعی حساس باشیم اما هرگز فریب دشمن را نخوریم.

حجت الاسلام مختاری افزود: باید باور کرد که استکبار و صهیونیسم، دشمنان این ملت و انقلابند و دنبال رشد و پیشرفت واقعی ما نیستند.

وی با بیان اینکه نباید از دشمن توقع داشت برای پیشرفت ما قدمی بردارد گفت:آنها سلام و لبخندشان هم سلام گرگ است و به طمع غارت و چپاول کشور لبخند می زنند.

امام جمعه موقت بیرجند افزود: کسانی که رشد و پیشرفت کشور را به آمریکا و اروپا گره می زنند بدانند سخت در اشتباهند و بصیرت سیاسی ندارند.

حجت الاسلام مختاری گفت: تجربه 40 سال شیطنت و کینه توزی استکبار برای اثبات این ادعا کافی است که از هیچ  جنایتی برای شکستن مقاومت ملت و براندازی نظام دریغ نکردند.

وی اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان داخل را تنها راه پیشرفت کشور دانست و گفت:ملت ما با وجود همه سختی ها و مشکلات، مسیر پیشرفت و شکوفایی را همچون 40 سال گذشته با اقتدار طی می کند و آرزوی از بین بردن نظام را بر دل دشمن خواهد گذاشت.

وی همچنین نهم صفر، شهادت عمار یاسر یار با بصیرت امام علی (ع) ، 29 مهر سالروز رحلت آیت ا... مهدوی کنی و اول آبان سالروز شهادت آیت ا... سید مصطفی خمینی را گرامی داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)