پخش زنده
امروز: -
پژوهشگر بوشهری با استفاده از شیوه پردازش تصویر، موفق شده غلات و حبوبات را درآزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی درجهبندی کند.
دکتر نبی ا... مبارکی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما، گفت: در این روش، کاربر نمونه را درون جعبه قرار میدهد و با استفاده از نرم افزار متصل به دوربین موجود در جعبه، تصویر میگیرد و سپس نرم افزار تعداد غلات و حبوبات موجود در تصویر را شمارش میکند.
وی افزود: سطح کیفی نمونهها با توجه به کتابخانه موجود در نرم افزار برای کاربر نمایش داده میشود.
دکتر علیرضا برمک از دیگر کارشناسان این آزمایشگاه نیز که در طراحی این نرم افزار مشارکت داشته مزایای این روش را سرعت در کار و کاهش خطای مربوط به تعیین کیفیت عنوان کرد.
وی افزود: تا قبل از طراحی این نرم افزار تعیین سطح کیفی و درجه بندی غلات و حبوبات در آزمایشگاه به صورت چشمی و دستی انجام میشد.
در استانی مانند بوشهر که دروازه ورود مواد غذایی خارجی به کشور است وجود چنین نرم افزاری میتواند نقش موثری در تعیین کیفیت محصولات وارد شده به بازار داشته باشد.