• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۱۵۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۸
ورزشی » توپ و تور
با توجه به شرایط شهرداری تبریز؛

آغاز لیگ برتر بسکتبال با تعداد تیم‌های نامعلوم

فصل جدید لیگ برتر بسکتبال در حالی از فردا آغاز می‌شود که تعداد تیم‌ها هنوز به طور دقیق مشخص نیست.

آغاز لیگ برتر بسکتبال با تعداد تیم‌های نامعلومبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ وضعیت تیم شهرداری تبریز امسال از شب قبل از شروع لیگ گذشته و به گفته مسئولان هیئت بسکتبال آذربایجان شرقی تا روز شنبه تکلیف این تیم نهایی نمی‌شود. مشکل تبریزی ها، رأی شورای حل اختلاف تبریز است که پیش از این با تیمداری شهرداری در ورزش حرفه‌ای مخالفت کرده بود و حالا با توجه به نظر موافق استانداری، فرمانداری و شورای شهر فقط باید این رأی نقض شود.

شهرداری تبریز در هفته نخست لیگ برتر قرعه استراحت داشت و فدراسیون بسکتبال با تعویق مسابقه هفته دوم این تیم هم در صورت ورود به لیگ موافقت کرده است تا فرصت برای آماده سازی وجود داشته باشد.

به این ترتیب فعلا حضور ۹ تیم در هفته نخست لیگ برتر قطعی است و چهار مسابقه فردا برگزار می‌شود.

جای خالی دو تیم تهرانی

تیم مهرام تهران با وجود حضور در جلسه هماهنگی دوم لیگ برتر در نهایت چند هفته قبل از شروع مسابقات به طور رسمی از لیگ برتر انصراف داد. مهرامی‌ها که در دهه اخیر هر سال شرایط مشابهی را با اما و اگر‌های زیاد برای ورود به لیگ داشتند، برخلاف دفعات قبل برای لیگ دسته یک هم اعلام آمادگی نکرده اند.

تیم دانشگاه آزاد هم امروز به طور رسمی انحلال خود را اعلام کرد تا جای دو تیم باسابقه تهرانی در لیگ برتر خالی باشد.

آغاز لیگ برتر بسکتبال با تعداد تیم‌های نامعلومجای خالی دو مربی با تجربه

علاوه بر دو تیم تهرانی امسال دو مربی با تجربه هم در لیگ برتر حضور ندارند. مصطفی هاشمی سرمربی فصل قبل مهرام و مهران شاهین طبع سرمربی فصل قبل پتروشیمی که پارسال با یکدیگر در نیمه نهایی رقابت داشتند، امسال به طور همزمان در لیگ برتر حضور ندارند.

جالب اینجاست در بین نیمکت‌های لیگ برتری فقط هماد سامری جای خود را به عنوان سرمربی نفت آبادان حفظ کرده است. مهران حاتمی جایگزین شاهین طبع در پتروشیمی شده است و احمد مازیستان به جای محمدرضا اسلامی روی نیمکت نیروی زمینی می‌نشیند.

تیم پدافند که پارسال با هدایت غفور کامروا در لیگ برتر شرکت کرد، امسال با سرمربیگری جمال صیفی در مسابقات شرکت می‌کند و حمید کلاسنگیانی در شهرداری گرگان جایگزین زمان حسینی شده است.

امسال همچنین دو تیم دوباره به لیگ برتر بازگشتند. ذوب آهن اصفهان بعد از پنج سال دوری با فرزاد کوهیان سرمربی سابق خود به مسابقات بازگشت و شیمیدر تهران این بار با محمدرضا اسلامی وارد رقابت با لیگ برتری‌ها شد.

آویژه صنعت مشهد با هدایت مجید ولی پور و پگاه تهران با سرمربیگری رضا محمدی منش برای نخستین بار در لیگ برتر شرکت می‌کنند.

جا به جایی بازیکنان لیگ برتری

علاوه بر مربیان امسال بازیکنان لیگ برتری هم جا به جایی زیادی میان تیم‌ها داشته اند و ثباتي در تیم‌ها دیده نمی‌شود. تیم پتروشیمی بندرامام بخشی از ترکیب خود را با حضور بهنام یخچالی، سجاد مشایخی، ارسلان کاظمی و میثم میرزایی حفظ کرده است و حاتمی چند بازیکن خود را از شهرداری تبریز به این تیم آورد. اصغر کاردوست، روزبه ارغوان و سجاد پذیرفته از این دسته اند و نوید رضایی فر هم با تجربه بازی در تیم ملی بزرگسالان بعد از کناره گیری مهرام به پتروشیمی پیوست.

آغاز لیگ برتر بسکتبال با تعداد تیم‌های نامعلومتیم شیمیدر تهران هم تعدادی از بازیکنان سابق خود را به خدمت گرفت. محمد یوسف وند، کیوان ریاعی، امیرحسین آذری، احسان صمد و برادران درغوکاسیان از بازیکنان چند فصل قبل شیمیدر هستند. محمد جمشیدی، آرمان زنگنه، حامد حسین زاده و مهدی کامرانی هم ابتدای فصل نقل و انتقالات به شيميدر پيوستند.

در این میان هنوز وضعیت وحید دلیرزهان با توجه به مصدومیت مشخص نیست.

تیم ذوب آهن تعدادی از بازیکنان قدیمی خود مانند محمدرضا اکبری، عماد سلمانی و ایمان زندی را به همراهی تعدادی بازیکن جوان جذب کرده است.

نیروی زمینی برخی بازیکنان فصل قبل خود مثل پیام کیانی، رضا رنجبر و علیار نجفی را حفظ کرد و در ترکیب پگاه تهران، محمد اوجاقی و مجید قاسم زاده از سایر بازیکنان مطرحتر هستند. آویژه صنعت نیز با ترکیبی از بازیکنان بومی به علاوه حسین رحمتی و نوید فراهانی در لیگ برتر شرکت می‌کند.

شهرداری گرگان عدنان دورقی، امیر صدیقی، حامد سهراب نژاد و مسعود سلیمانی را به عنوان بازیکنان غیر بومی جذب کرده است و نفت آبادان علاوه بر حفظ محمد حسن زاده با آرن داودی، سعید داورپناه و رسول مظفری قرارداد بسته است.

تک بازی در چهار هفته

آغاز لیگ برتر بسکتبال با تعداد تیم‌های نامعلوممسابقات لیگ برتر در چهار هفته ابتدایي فقط در روز‌های پنجشنبه برگزار می‌شود و پس از وقفه ۲۰ روزه به دلیل سفر تیم ملی به استرالیا و فیلیپین احتمال دارد برنامه مسابقات به صورت دو مسابقه در هفته تنظیم شود. هنوز کمیته مسابقات برنامه خود را با توجه به وضعیت نامشخص تبریز، نهایی نکرده است.

برنامه هفته نخست مسابقات به این شرح است:
پنجشنبه: ۹۷/۸/۳

ذوب آهن اصفهان - پالایش نفت آبادان
(سالن ملت اصفهان ساعت ۱۷)

رعد پدافند دزفول - پگاه ایران
(سالن دانشگاه آزاد دزفول ساعت ۱۶)

شیمیدور تهران - نیروی زمینی
(سالن بسکتبال مجموعه آزادی تهران ساعت ۱۵)

پتروشیمی بندر امام - آویژه صنعت پارسا
(سالن ممکو شهرک بعثت بندر امام ساعت ۱۶)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ دی ۱۴۰۴
نوزدهمین نمایشگاه تخصصی فرش و تابلوفرش دستباف قزوین
روایتی از محافظ سردار دل‌ها؛ هادی طارمی
ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا مصداق تروریسم دولتی و تجاوز آشکار آمریکاست
۱۰ یوز جدید شناسایی شد
صدای مردم پانزدهم دی ماه استان قزوین
تاکید نخبگان گیلانی بر هوشیاری در برابر تحریف‌ها
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
مجموعه ورزشی علیدخت بجنورد آماده میزبانی مسابقات کوراش می‌شود
تعویض بیش از ۱۹ هزار کنتور آب فرسوده در اهواز
تولید سالانه ۱۰.۵ هزار تن سیم تایر در دره‌شهر
پایان آیین معنوی اعتکاف در آبادان و خرمشهر
ضرورت تداوم جوجه‌ریزی و مدیریت نقدینگی
واردات بیش از ۸۰۰ هزار تن نهاده‌ی دامی از بنادر کاسپین و انزلی
گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی باحضور عشایر خوزستان+فیلم
خودکفایی در تولید چراغ‌های هوشمند و صرفه‌جویی ۷۵ درصدی انرژی
حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی در لبنان
مهار آتش کاله 
اجرای طرح ایجاد نظام رهگیری وردیابی و شناسه دار کردن محصولات خام کشاورزی در گیلان
گیتی پسند مغلوب پالایش نفت اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)