• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۲۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
سپاهان در این مدت از داوری ضربه خورده است؛

تکسیرا: امیدوارم فردا هر ۳ تیم داخل زمین موفق باشند

مربی تیم فوتبال سپاهان درباره بازی با استقلال گفت: امیدوارم فردا یک قضاوت عادلانه را شاهد باشیم، هدف ما همیشه برد بوده و برای بازی فردا هم تلاش می‌کنیم ببریم.

تکسیرا: امیدوارم فردا هر ۳ تیم داخل زمین موفق باشندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، میگوئل تکسیرا، دستیار امیر قلعه نویی در سپاهان در نشست خبری پیش از بازی با استقلال اظهار کرد: فردا بازی بسیار سخت و بزرگی خواهیم داشت چون این دو تیم بزرگ هستند. ما سعی کردیم در طول هفته تمرینات خوبی داشته باشیم تا اشتباهات کمتری داشته باشیم. سعی کردیم که خیلی تمرکز داشته باشیم چون این بازی هم مثل باقی بازی‌ها اهمیت بالایی دارد. در این بازی‌های بزرگ هر تیمی که کمتر اشتباه کند پیروز می‌شود.

او ادامه داد: به همین خاطر سعی کردیم در طول هفته روی نقاط قوتمان تمرکز کنیم و استقلال را آنالیز کردیم. فردا سه تیم مقابل یکدیگر هستند که تیم سوم، تیم داوری است. امیدوارم فردا یک قضاوت عادلانه را شاهد باشیم. هدف ما همیشه برد بوده و برای بازی فردا هم تلاش می‌کنیم ببریم.

او در پاسخ به این پرسش که منظورش از داوری و بیانیه باشگاه سپاهان چیست اظهار کرد: شما بهتر از من می‌دانید که سپاهان در این مدت از داوری ضربه خورده که البته عمدی نبوده است.

در ادامه خبرنگاری پرسید آیا در اروپا هم مربیان می‌توانند در مورد داوری قبل از بازی قضاوت کنند و نظر دهند؟ تکسیرا پاسخ داد: می‌توانند صحبت کنند. در ایران داورهای بزرگی هستند. این اتفاقی نبوده است که از ایران یک داور در سطح بین المللی کار کرده است. ما زیاد در مورد داوری صحبت نمی‌کنیم چون آنها هم انسان هستند و اشتباه می‌کنند. همین طور که یک بازیکن اشتباها پنالتی را گل نمی‌کند داور هم عمدا اشتباه نمی‌کند.

تکسیرا اضافه کرد: این هفته اگر کسی در مورد داوری حرف زده چرا هفته قبلش حرف نزده است؟ آیا نظری نداشته است؟ ما فقط روی بازی با استقلال تمرکز کرده‌ایم. دو تیم خیلی بزرگ و پایه‌ای فوتبال ایران می‌خواهند بازی کنند و این مهم است. بیایید از نقاط مثبت داوری و فوتبال ایران هم صحبت کنیم. داوران ایران در سطح بین المللی بازی‌های بزرگی را قضاوت کرده‌اند. بیایید در مورد ۲۰ گل زده سپاهان حرف بزنیم نه فقط به خاطر سپاهان بلکه به خاطر فوتبال ایران.

مربی سپاهان در مورد لغو شدن بازی سپاهان با پرسپولیس هم بیان کرد: ما دوست داشتیم همه چیز طبق روالش انجام شود. به خاطر رسیدن به فینال به پرسپولیس تبریک می‌گویم. پرسپولیس جزیی از ایران است و باید راه حلی پیدا کنیم که هیچ‌کس آسیب نبیند.

تکسیرا در مورد پیش بینی‌اش از بازی فردا هم اظهار کرد: ما داریم راجع به دو تیم بزرگ در ایران حرف می‌زنیم که می‌خواهند فردا پیروز شوند. هر کدام از سلاحشان استفاده می‌کنند. پشت سر تیم ما یک مربی بسیار خوب است. در چند سال اخیر، سپاهان مشکلات زیادی داشت و سخت بود که چیزهایی را عوض کنیم حتی ذهنیت بازیکنان را. کار قلعه نویی بسیار سخت بود چون باید تفکر پیروز شدن را در بازیکنان زنده می‌کرد. فردا بازی سختی خواهد بود و هر تیمی کمتر اشتباه کند می‌تواند پیروز شود.

در ابتدای این نشست، مدیر رسانه‌ای سپاهان درباره نیامدن قلعه‌نویی به نشست خبری گفت: آقای قلعه‌نویی از دیروز دو بار به خاطر آنفلوانزا بستری شده است. او عذر خواهی کرد و ان‌شاءالله اگر حالش خوب شد در نشست خبری بعد از بازی در خدمت خبرنگاران خواهد بود.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)