• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۴۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در نشست خبری؛

آئین نامه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اجرا می‌شود

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: با توجه به امضای وزیر علوم، آئین نامه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه‌ها ابلاغ و اجرا می‌شود.

آئین نامه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اجرا می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ صالحی عمران در نشست خبری که در سالن همایش‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یکی از ماموریت گراترین دانشگاه‌های کشور محسوب می‌شود که در موضوع آموزش‌های مهارتی از جایگاه مهمی بهره‌مند است.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه دغدغه اشتغال دارد، گفت: با توجه به آموزش‌های عالی مهارتی که در این دانشگاه به دانشجویان آموزش داده می‌شود این دانشگاه می‌تواند رشد اقتصادی کشور را رقم بزند و فرصت‌های شغلی جدید ایجاد کند تا بتواند با بازار کار ارتباط خوبی داشته باشد.

صالحی عمران در ادامه افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم اکنون ۱۷۰ هزار دانشجو دارد و دارای ۱۷۵ آموزشکده در سراسر کشور است که می‌تواند فرصت خوبی برای رسیدن به اهداف این دانشگاه باشد این دانشگاه کمیت آموزش‌های مهارتی را در سیاست‌های خود دارد و در مهر امسال توانسته در ۳۲۸ رشته کارشناسی مجوز را دریافت کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه به فراهم سازی ۵ مرکز جهت آموزش‌های مهارتی برای دختران اشاره کرد و گفت: بر اساس تصمیم و مجوز شورای گسترش ۵ مرکز برای آموزش‌های مهارتی دختران فراهم شده است و در این راستا ما در تلاش برای افزایش تعداد دانشجویان مهارتی هستیم.

وی افزود: در ۶ ماه اول امسال ۵۰ میلیارد تومان هزینه صرف تجهیزات و کارگاه‌های آموزشی شده است البته مهم‌تر از رشد کمی کیفیت آموزش‌های مهارتی است که جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم محسوب می‌شود.

صالحی عمران به بازنگری دروس دانشگاهی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: آموزش یک عنصر اساسی در این دانشگاه محسوب می‌شود که اگر برنامه درسی به روز باشد می‌تواند با بازار کار رقابت داشته باشد و در این راستا و بر اساس آمایش آموزش عالی ما متقاضی در اختیار گیری و واگذاری برنامه‌های درسی به دانشگاه بودیم چرا که نباید رشته‌های این دانشگاه ثابت باشد بنابراین آئین نامه شورای برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در هفته گذشته توسط وزیر امضا و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و در همین راستا کمیته‌هایی تشکیل شده است.

وی افزود: این برنامه مبتنی بر شایستگی محور است و مستقیم با نیاز‌های بازار کار مرتبط است.

صالحی عمران گفت: نیرو‌های حق التدریسی که قبل از سال ۹۰ به وزارت آموزش و پرورش وابسته بودند هم اکنون ساماندهی می‌شوند هم اکنون پس از بررسی‌های صورت گرفته پرونده ۹۱۴ نفر از این نیرو‌ها بررسی و کار‌های قانونی آن‌ها انجام شده و به استخدام رسمی این دانشگاه در می‌آیند چنانچه ۵۰۰ پرونده دیگر در نیمه دوم امسال برررسی و نتایج اعلام می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: تا ۵ سال آینده ۸۰۰ نفر از نیرو‌های این دانشگاه بازنشسته می‌شوند و این نیرو‌های حق التدریسی می‌توانند جایگزین آن‌ها شوند.

صالحی عمران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره اینکه این دانشگاه نتوانسته نیاز‌های صنعت را رصد کند و حالا به روز رسانی دروس این دانشگاه می‌تواند تاثیرگذار باشد، افزود: ما کارمند دولت پرورش نمی‌دهیم اگر دانشگاه فنی و حرفه‌ای نتواند با صنعت ارتباط داشته باشد نتوانسته است به خوبی به وظایف خود عمل کند و ما در راستای نیاز‌های صنعت تفاهم نامه‌هایی را با صنعت و بخش خصوص، اتاق بازرگانی، صندوق نوآوری و شکوفایی داشته ایم.

وی گفت: هفته گذشته تفاهم نامه عملیاتی با یکی از دانشگاه‌های آلمان داشتیم و بر اساس این تفاهم نامه یک دوره آموزشی در آلمان ایجاد می‌شود تا نیاز‌های کشور بررسی و شناسایی شود.

صالحی عمران با اشاره به آئین نامه استخدام اعضای هیات علمی دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم گفت: هم اکنون کمیته‌هایی برای بررسی و ارتقا اعضای هیات علمی تشکیل شده است و این آئین نامه می‌تواند در روند اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاثیرگذار باشد.

وی در پایان به مذاکرات دانشگاه فنی و حرفه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراکز نوآوری در دانشگاه برای برقراری ارتباط موثر میان صنعت و دانشگاه تشکیل می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)