• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۴۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱
بین الملل » تحلیلی
جهاد اسلامی؛

مقاومت در برابر جنایت های اشغالگران در غزه ساکت نخواهد نشست

مسئول دفتر رسانه ای جنبش جهاد اسلامی: مقاومت در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی علیه تظاهرکنندگان فلسطینی در نوار غزه ساکت نخواهد نشست. 

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از الجزيره، داود شهاب درباره توافق آتش بس در نوار غزه گفت: گردان‌های القدس به جنایت اشغالگران در طول چند هفته و ترور و قتل تظاهرکنندگان مسالمت جو در مرزهای نواز غزه پاسخ داد. ما به وظیفه ملی و اخلاقی خود برای پاسخ دادن به این جنایت های اسرائیل عمل کردیم. اشغالگران به قتل تظاهرکنندگان غیرنظامی در مرزهای غزه ادامه می دهند و مقاومت باید به آن پاسخ می داد تا اشغالگران بفهمند که سکوت و خویشتنداری مقاومت در طول چند هفته گذشته، به هیچ وجه نتیجه ضعف نبود تا این رژیم به قتل عمدی بیگناهان ادامه دهد. اشغالگران همچنین اصرار دارند شمار زیادی از جوانانی را که در راهپیمایی شرکت می کنند، مجروح کنند. بیش از دویست نفر از جوانان فلسطینی در روز جمعه، زخمی شدند که شمار زیادی از آنها به شدت آسیب دیده اند. 

شهاب افزود: ما پیام خود را به گونه ای که اشغالگران بفهمند، ارسال کردیم. پس از تماس ها و میانجی گری طرف مصری با جنبش جهاد، برای بازگشت آتش بس فراگیر توافق شد. مسئله اساسی برای ما، پایبندی اشغالگران اسرائیلی است. یعنی اگر اشغالگران اسرائیلی حملات خود را از سر بگیرند، ما به حملات این رژیم پاسخ خواهیم داد. بین گروه های فلسطینی درباره پاسخ دادن به جنایت های اشغالگران، توافق نظر وجود دارد. بین گروه های فلسطینی، تفاهم های مهم سیاسی وجود دارد.
ما خواهان تنش یا رویارویی نامحدود نظامی نیستیم. با این وجود، اشغالگران نباید به اشتباه تصور کنند که غزه از جنگ می ترسد. غزه در سایه محاصره شدید و خفه کننده، چیزی برای از دست دادن ندارد. اشغالگران در عملی کردن وعده هایشان تعلل می کنند. جنگ سال 2014 متوقف شد به این شرط که اشغالگران، محاصره غزه را متوقف کنند، اما دشمن همچنان در این باره تعلل می کند. محاصره ظالمانه ملت فلسطین در غزه باید پایان یابد. سازش با هیچ کسی را بر سر حق بازگشت آوارگان فلسطینی یا برگزاری راهپیمایی بازگشت نمی پذیریم. راهپیمایی های بازگشت ادامه پیدا خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: همه گروه های مقاومت فلسطین بر حفظ سلامت تظاهرکنندگان اصرار دارند و تلاش می کنیم تلفات در بین تظاهرکنندگان محدود شود. این مسئولیت بزرگ برعهده ماست و ما تدابیر متعددی در این باره اتخاذ کرده ایم. اشغالگران همچنان به تعلل ادامه می دهند و حاضر نیستند مسئولیت خود را در برابر نوار غزه بپذیرند. اشغالگران باید بفهمند که ملت فلسطین، برگ های برنده خود را از دست نداده است. ملت فلسطین آمادگی دارد هر لحظه از این برگ های برنده استفاده کند.
حفظ آتش بس به پایبندی اشغالگران بستگی دارد. مقاومت سلاح خود را در دست دارد و همواره در آماده باش است. ما با ابزارهایی که در اختیار داریم و با اراده پایداری و آمادگی رزمی خود به اشغالگران پاسخ خواهیم داد. ما هزینه اقدامات اشغالگران را به آنها تحمیل خواهیم کرد. اگر محاصره و تجاوزگری علیه اهالی غزه ادامه پیدا کند، شهرک های نزدیک نوار غزه را به مناطق غیرقابل زندگی تبدیل خواهیم کرد. تشکیلات خودگردان اصرار دارد که به اقدامات مورد نظر خود اکتفا کند. تشکیلات خودگردان با یکجانبه گرایی، دیگر گروه های فلسطینی را به حاشیه می راند. مسئولان تشکیلات خودگردان به تهدید علیه نوار غزه ادامه می دهند که ما آن را همسویی با اشغالگران و طرح های سازش در منطقه می دانیم. ما تشکیل شورای مرکزی سازمان آزادی بخش فلسطین در رام الله را هم تثبیت دودستگی و یکجانبه گرایی می دانیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جابه‌جایی بیش از ۷ میلیون تن کالا از البرز
رئیس شورای علمای شیعه قندهار: مردم افغانستان از کشورشان خارج نشوند
درخشش کاراته کای اصفهانی در رقابت‌های کشوری
تشکیل ستاد‌های انتخابات در ۱۶ شهرستان استان تهران
نماز طلب باران در گلپایگان اقامه شد
قم بوی عطر شهدا گرفت
اجرای طرح ملی ارزیابی رویه شبکه راه‌های فرعی در آذربایجان‌ غربی
کاشت درخت صلح با حضور استانداران خزر و استاندار گیلان
اجرای ۲۵۴ پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج در مازندران
قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
گرامیداشت مفاخر فرهنگی و ادبی در زمان حیات آنها انجام شود
چادرشب‌بافی روستای رویین اسفراین در فهرست میراث ناملموس کشور
رزمایش هزار و ۵۰۰ خدمت مؤمنانه برای نیازمندان در هرمزگان
افزایش بهای مواد غذایی در انگلیس
ورود کاروان شهدا به شهرستان‌های ساوه، کمیجان، تفرش و دلیجان
میزبانی دانش‌آموزان و خادمیاران رضوی از پیکر مطهر شهید گمنام در مدارس زارچ
کاسپین اکسپو ۲۰۲۵؛ بزرگ‌ترین رویداد تجاری شمال کشور با محوریت منطقه آزاد انزلی
رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در ریگان
پرسش و پاسخ دولتی ها با خبرنگاران در حیاط دولت
راه اندازی دو کارخانه جدید تولید پهپاد در انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)