• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۴۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۶
صفحه نخست » کل اخبار
در ساحل غربی؛

شلیک موشک یمنی به مزدوران سودانی

ارتش یمن تصاوير استفاده از موشک «بدر 1 - پی» برای حمله به مواضع مزدوران سودانی در ساحل غربی را منتشر کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از تلویزیون المسیره، ارتش یمن تصاویری از عملیات یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی این کشور علیه مواضع مزدوران سودانی ائتلاف متجاوز سعودی در ساحل غربی یمن منتشر کرد که در این عملیات برای اولین بار از موشک «بدر 1 - پی» استفاده شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سخنگوی ارتش یمن: 13 نظامی سعودی در جیزان کشته شدند
ارتش یمن موشک بالستیک «بدر 1 - پی» را با موفقیت آزمایش کرد
سخنگوی رسمی ارتش یمن در نشستی خبری گفت: در عملیات در جیزان در جنوب عربستان سعودی که باعث سیطره بر برخی از مواضع نظامیان ارتش عربستان شد و همچنین در تیراندازی نیروهای تک تیرانداز ارتش و کمیته های مردمی یمن، 13 نظامی سعودی کشته شدند. 
وی افزود: در یک هفته گذشته نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن بيش از 30 عمليات اجرا کرده اند.
سخنگوی رسمی ارتش یمن اعلام کرد: با توجه به اینکه کشور و ملت ما در معرض تجاوزی وحشیانه قرار دارد ، تلاش نیروهای مسلح برای توسعه انواع تسلیحات دفاعی به منظور مقابله با تجاوزگران ادامه دارد. امروز در این نشست خبری بار دیگر موشکی را که روز گذشته نیروی موشکی از ساخت آن پرده برداشت معرفی می کنیم. این موشک جدید از ویژگیهای بسیار بالایی از نظر دقت در اصابت به هدف و همچنین سرعت و قدرت تخریبی بالا برخوردار است که می توانید در این تصاویر آن را مشاهده کنید. موشک «بدر 1 - پی» ، یک موشک بالستیک کوتاه برد است که نمونه توسعه یافته موشک «بدر 1» است و با سوخت جامد کار می کند. ضریب خطای این موشک در اصابت به هدف بین یک تا سه متر است. طول این موشک ، شش متر و سرعت آن چهار و نیم ماخ و سرعت اصابت به هدف آن پنج ماخ است. این موشک پس از انجام چند آزمایش موفقیت آمیز در میدان نبرد مورد استفاده قرار گرفت که تصاویری از این آزمایشات را برای شما نشان می دهیم. در این آزمایش که درحال حاضر مشاهده می کنید ، این موشک یکی از ساختمانها را در یکی از پادگانهایی که دشمن متجاوز پیش از این آن را هدف قرار داده بود هدف قرار می دهد. در این تصاویر می توانید سرعت و قدرت و همچنین دقت اصابت به هدف این موشک را مشاهده کنید و ویرانی که با اصابت به هدف به وجود می آورد ببینید. این آزمایش ، اولین آزمایش این موشک نبوده است و آزمایشهای زیادی روی این موشک انجام شده است که این یکی از آنهاست. در تصاویری که از زوایای مختلف پخش می شود مشاهده می کنید که این موشک چگونه به هدف اصابت می کند و همانطور که ملاحظه می کنید میزان خطای این موشک صفر است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
سخنگوی رسمی ارتش یمن افزود: این دستاورد بزرگی برای نیروی موشکی و همچنین نیروهای قهرمان یمنی به شمار می آید. پس از این عملیات ، حملات دیگری با این موشک صورت گرفت که آخرین آن ، روز گذشته بود که در حمله به پادگان نیروهای متجاوز در ساحل غربی مورد استفاده قرار گرفت. در تصاویر مشاهده می کنید که پادگان محل تجمع نیروهای متجاوز سودانی با این موشک با دقت بسیار بالا هدف قرار می گیرد. دشمن از این پس باید قدرت و توانایی نیروی موشکی یمن را در محاسبات خود مدنظر قرار دهد و همچنین باید بداند که یمن امروز در سال 2018 ، همانطور که شهید صالح صماد گفت و همانطور که (عبدالملک بدرالدین) رهبر انقلاب (یمن) وعده داده است ، سال بالستیک برای یمن خواهد بود و این تصاویر گویای آن است. از این پس همه تجمعات و مواضع متجاوزان و مزدوران در تیررس موشکهای ارتش و کمیته های مردمی قرار خواهد داشت.»
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)