• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۸۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛

شرکت گسترده و پرشور در مراسم ۱۳ آبان

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای آحاد مردم را به شرکت گسترده و پرشور در مراسم ۱۳ آبان دعوت کرد.

فراخوان عمومی­ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، این شورا در اطلاعیه خود با بزرگداشت یوم الله 13 آبان و گرامیداشت شهدای گرانقدر یوم الله 13 آبان ؛ از ملت استکبارستیز و همیشه در صحنۀ ایران اسلامی و همه قشرهای مردم عاشورایی ایران دعوت کرد با حضور وحدت بخش ، انقلابی ، گسترده و حماسی خود در "تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان " ، ضمن نمایش خشم و نفرت انقلابی علیه استکبار جهانی ، بر مواضع اصولی خود و آرمان های شهدا و امام شهیدان مهر تأییدی مجدد زنند .

این شورا همچنین اعلام کرد : یوم الله سیزدهم آبان تجلی حقیقی ، مولود عینی، الگوی امروزی و تمام نمای پیام تاریخی ، جهان شمول و مفاهیم ارزشمند و گرانسنگ حماسۀ جاویدان قیام عاشورای حسینی است ؛ و امریکای جنایتکار خائن و مخل نظم و امنیت عمومی و صلح جهانی به عنوان "شیطان بزرگ " ، " مصداق اتم استکبار " و فرزند نامشروع جریان های طاغوتی و سلطۀ اغواگرایانۀ شیاطین است .

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است : مراسم 13 آبان امسال ، روز بزرگ «مرگ بر آمریکا » و مرگ برخباثت ها و جنایت های مختلف او علیه بشریت است ، و تا زمانی که سیاست های استکباری وخوی ظالمانه و ددمنشانۀ امریکا علیه ایران و سایرکشورها و دولت های مستقل ، آزادیخواه و عزت طلب ادامه یابد ، نه اینکه شعار «مرگ بر آمریکا» ، به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین شعار مردم در تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان و سایر مراسم و مناسبت های انقلاب اسلامی حذف نمی گردد ، بلکه این شعار و پیام با وسعت و فراگیری تاریخی و آزادیبخش خود ، و با درنوردیدن تمامی مرزهای جغرافیایی ، سیاسی ، دیپلماتیک و انسانی ، هرروز فراگیر تر و جهانشمول تر از قبل می شود .

شعار "مـرگ بـر امریـکا" ، "مـرگ بـر انگلیـس" ، "مـرگ بر صهیونیسـم و اسـرائیل " و "مرگ بر استکبار " امروز ملت عاشورایی ایران ، ترجمان همان شعار " هیهات منا الذله " اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و لبیک به ندای جـاودان " هـل مـن نـاصـر ینـصـرنـی " امـام حسـین (علیه السلام) در ظـهر عـاشـوراست .

در ادامۀ اطلاعیۀ دعوت عمومی این شورا آمده است : به درستی ؛ رمز آزادگی و عزت و اقتدار ملت بزرگ ایران ، استکبارستیزی و مقابله با ظلم سلطه‌گران عالم است و وجه اشتراک عاشورای حسینی و سه واقعۀ مهم یوم الله 13 آبان ، همان" روح مبارزه با ظلم و ظالم و استکبار " است .

مـراسـم تـظاهـرات ضـد اســتـکبـاری یـوم الله 13 آبـان" در صـبح یـکشـنبـه در سـراسـر کشـور و در تـهــران به صـورت ویـژه از سـاعـت 09:30 صـبح ، یــکشـــنبـه 13 آبـان در مـقـابـل لانه جاسـوسـی سـابق آمـریـکا ( واقـع درخیـابـان آیـت الله طـالـقانـی ، تـقاطـع خـیابان شـهیـد مفتـح ) برگزار می‌شود .

شـورای همـاهنـگی تـبلیـغات اسـلامی ، ضمن دعوت از ملت بزرگ وعاشورایی ایران اسلامی، درخواست می کند ؛ با حضور عاشورایی ، حماسی و انقلابی خود در ویـژه مـراسـم تظاهرات روز ملـی مبـارزه با اسـتکبار جـهانی ، یوم الله سـیزدهم آبان و سـردادن شـعار همیشـگی خـود ؛ یعنـی ، " مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل " ، فریاد رسای « هیـهـات منـا الـذلـه » حسـینی را بـار دیـگر به گـوش وجدان‌های آگاه و حقیقت طلب جهان برسانند .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)