پخش زنده
امروز: -
هوشناسی استان بوشهر در خصوص احتمال آبگرفتگی معابر عمومی در شهرستان های شمالی و مرکزی استان هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ، مدیر کل هوشناسی استان بوشهر گفت: بررسی و تحلیل نقشه های هوشناسی نشان دهنده ورود یک سامانه بارشی به مرزهای غربی و جنوب غربی کشور از عصر امروز است.
فرج اله شکوهی افزود: بر این اساس پیش بینی می شود از اواخر وقت امروز بارندگی در شمال و غرب خلیج فارس آغاز و به تدریج طی روزهای دوشنبه و سه شنبه ضمن تشدید و تقویت ناپایداری های جوی، بارندگی به صورت رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش تندباد در نیمه شمالی خلیج فارس و مناطق شمالی و مرکزی به ویژه سواحل استان ادامه یابد.
وی تاکید کرد: با توجه به تشدید بارش ها در روز سه شنبه، احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها در شهرستان های دیلم، گناوه، بوشهر ، خارگ و دشتستان دور از انتظار نیست.
مدیر کل هواشناسی استان ادامه داد: از عصر امروز تا پایان هفته به سبب وزش باد شدید و گاهی تندبادهای لحظه ای به ویژه در سواحل شمالی و مرکزی استان (بندر دیلم تا مطاف)، نسبت به افزایش شدید ارتفاع موج و تلاطم دریا در این نواحی هشدار داده می شود.
وی اضافه کرد: پیش بینی می شود: طی این مدت سرعت باد در برخی ساعات به بیش از 60 کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج به بیش از 2 متر افزایش یابد که توصیه می شود طی این مدت از ترددهای دریایی غیرضروری به ویژه تردد شناورهای سبک و تفریحی اجتناب شود.
شکوهی گفت: انتظار می رود بارش ها به تناوب تا روز پنج شنبه بر روی خلیج فارس و در سواحل استان ادامه یابد.