• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۰۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
پیش از ظهر امروز

دیدار نماینده پوتین در امور سوریه با شمخانی

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه که برای ارائه گزارشی از نشست چهارجانبه استانبول به تهران سفر کرده است با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت و گو کرد.

دیدار نماینده پوتین در امور سوریه با شمخانیبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، دریابان شمخانی در این ملاقات گفت: سه اصل راهبردی و غیر قابل تغییر، مبنای همکاری های دفاعی، امنیتی و سیاسی ایران و روسیه در بحران سوریه بوده است، حمایت از دولت قانونی سوریه و همکاری با این کشور برای مبارزه با تروریسم، حفظ تمامیت ارضی سوریه و فراهم شدن سازوکارهای سیاسی برای تعیین آینده این کشور توسط مردم سوریه، اهدافی است که مجموعه موفقیت های سیاسی و میدانی حاصل شده برمبنای آن شکل گرفته است.
وی تعامل و هماهنگی بسیار مناسب میان ایران، روسیه و سوریه را عامل اصلی ایجاد برتری میدانی ارتش سوریه و اضمحلال طیف دشمنان و مخالفان این کشور و ایجاد شکاف میان آن ها عنوان کرد و ادامه داد: ایران و روسیه درچارچوب ائتلاف موجود علاوه بر پیگیری فعال روندهای سیاسی به تقویت نیروهای مسلح سوریه در مبارزه با تروریسم ادامه خواهند داد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی امنیت ملی، با اشاره به اقدام شایسته روسیه در استقرار سامانه دفاعی اس 300 در سوریه افزود: سطح همکاری و مواضع مشترک ایران و روسیه نشان می دهد، بازیگری منفی رژیم صهیونیستی و اقدامات ایذایی و مذبوحانه آنان تأثیری بر همکاری دو کشور ندارد.
شمخانی گفت: مواضع اصولی و قاطع رییس جمهور روسیه در قبال یکجانبه گرایی و بدعهدی آمریکا نشان دهنده تعهد روسیه به موازین بین المللی و پیروی از منطق گفتگو و مفاهمه برای حل و رفع چالش های سیاسی و امنیتی است.
وی با اشاره به تلاش کشورهای غربی و منطقه ای برای جبران شکست های میدانی و نظامی خود در سوریه با استفاده از ابزارهای سیاسی تأکید کرد: کشورهایی که خود قانون اساسی ندارند و با انتخابات بیگانه اند و یا تمامی تعهدات و قوانین بین المللی را یکجانبه زیر پا می گذارند قطعا نمی توانند خیرخواه مردم سوریه و کمک کننده به امنیت منطقه باشند.
شمخانی با اشاره به فرصت های متعددی که تحریم های یک جانبه آمریکا برای پایان دادن به رفتارهای زور گویانه آمریکا پیش روی جامعه جهانی قرار داده است، اظهار داشت: در اجلاس اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد غیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی همه کشورهای حاضر در اجلاس به قطعنامه پایان تحریم اقتصادی کوبا از سوی آمریکا رأی مثبت دادند که این رخداد بی سابقه نشان دهنده انزوای مطلق آمریکا در جامعه جهانی است.
وی درپایان گفت: مجموعه کشورها و گروه های مردمی که مورد تحریم ظالمانه آمریکا قرار گرفته اند و یا با آن مخالف هستند باید با بهره گیری از اجماع ایجاد شده در جامعه جهانی، فرایندهای مبتنی بر پایان دادن به استفاده ابزاری آمریکا از سلاح مخرب دلار علیه استقلال کشورها را طراحی و به سرعت اجرا نمایند.
الکساندرلاورنتیف، نماینده ویژه رییس جمهور روسیه در امور سوریه نیز در این ملاقات گفت: با دستور رییس جمهور روسیه برای اجرای دو مأموریت شامل ارائه گزارش از اجلاس چهار جانبه روسیه، ترکیه، آلمان و فرانسه در مورد سوریه که در شهر استانبول برگزار شد و همچنین اعلام حمایت قاطع از جمهوری اسلامی ایران در برابر تحریم های غیر قانونی آمریکا که دور دوم آن از دیروز آغاز شده است به تهران سفر کرده ام.
نماینده ویژه رییس جمهور روسیه در امور روسیه با حمایت از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در روند سیاسی ایجاد صلح در سوریه، خاطر نشان کرد: تقویت و استمرار همکاری های سیاسی و امنیتی دو کشور در سوریه تا استقرار کامل ثبات و امنیت، خواست و اراده فدراسیون روسیه بوده است و در این مسیر، برنامه ریزی برای پاکسازی سایر مناطق آلوده به تروریسم به ویژه ادلب در دستور کار مشترک خواهد بود.
وی با استقبال از پیشنهاد دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در خصوص ضرورت برنامه ریزی برای بهره گیری از اجماع جهانی ایجاد شده علیه یکجانبه گرایی آمریکا ادامه داد: مسکو خود را به پشتیبانی از توافقات بین المللی متعهد می داند و بر اجتناب کشورها از ابزارهای اقتصادی و تجاری برای تحمیل اراده سیاسی به کشورهای دیگر تأکید دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)