• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۰۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
اقتصادی » اقتصاد کلان
رئیس سازمان مالیاتی در جمع خبرنگاران:

کاهش مالیات تولید از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد

رئیس سازمان مالیاتی گفت: برای تقویت تولید و عبور از شرایط فعلی و با توجه به مطالعاتی که انجام شده، ­ می‌توانیم مالیات تولید را از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش دهیم.

کاهش مالیات تولید از ۲۵ درصد به ۲۰ درصدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛­ سید کامل تقوی نژاد در جمع خبرنگاران ­­افزود: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان ­حمایت از کالای ایرانی و برای تقویت بخش تولید،​ برنامه های مختلفی از جمله تقسیط بدهی های مالیاتی تولید کننده ها، بخشودگی مالیاتی تولید کننده ها، کاهش ضرایب مربوط به واحدهای تولیدی و افزایش ضرایب وارد کنندگان کالاهایی که به نوعی کالاهای مشابه آن در داخل تولید می شود، در سازمان مالیاتی اجرا شده است.
وی ادامه داد: برای تقویت تولید و عبور از شرایط فعلی باید به سمتی برویم که بتوانیم مالیات تولید را کاهش دهیم و در حال حاضر مالیات بر عملکرد واحدهای تولیدی نسبت به سود آنها 25 درصد است و مطالعات ما نشان می دهد که ما می توانیم در شرایط فعلی این رقم را از 25 درصد به 20 درصد کاهش دهیم.
تقوی نژاد گفت: حدود 6 هزار میلیارد تومان درآمدی است که ­دولت در سال جاری برای کاهش نرخ از دست می دهد و ما می توانیم از طریق شناسایی مودیان جدید و همچنین مبارزه با فرار مالیاتی با توجه به تکمیل سامانه های اطلاعاتی و همچنین موفقیت هایی که در طرح جامع مالیاتی داشتیم، می توانیم مودیان جدید را با مالیات های جدید جایگزین این کاهش درآمدها کنیم.


40 بخش اشکالات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده اصلاح خواهد شد
رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس در حال رسیدگی است گفت: اشکالاتی که در قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده بوده، شناسایی شده و حدود­ 40 بخش در این قانون اصلاح خواهد شد.
وی افزود: در بررسی های مجلس و همکاری های سازمان مالیاتی، سامانه هایی در نظر گرفته شده و همه ­خرید و فروش ها در این سامانه ثبت می شود و امکان اجتناب از مالیات و فرار مالیاتی به حداقل می رسد یعنی ما هم اکنون با اخذ صورت مالیات فصلی که از واحدهای مختلف داریم چه در بخش تولید و چه در بخش بازرگانی می توانیم تشخیص دهیم که اگر یک فعالیت اقتصادی صورت می گیرد طرف دوم معامله چه کسی است.
تقوی نژاد اضافه کرد: راه اندازی صندوق های مکانیزه فروش نیز در مجلس در حال نهایی شدن است و این صندوق ها با اتصال فروش به سیستم بانکی کشور از طریق پوزها ،​ امکان فرار مالیاتی به حداقل می رسد.
وی با بیان اینکه پرداخت های مالیات بر ارزش افزوده به خزانه می رود و به خود مردم بر می گردد گفت: در سال جاری 20 هزار میلیارد تومان از محل ارزش افزوده در اختیار دهیاری ها و شهرداری ها قرار گرفته و صرف توسعه شهرها و مناطق روستایی و عشایری می شود.
رئیس سازمان مالیاتی افزود: حدود 4 هزار میلیارد تومان از مالیات بر ارزش افزوده در اختیار طرح سلامت و بیش از هزار میلیارد تومان برای توسعه ورزش در اختیار بخش اجتماعی و جوانان قرار می گیرد و آثار مالیات بر ارزش افزوده در زندگی شهروندان مشاهده می شود.


مودیان می توانند پرداخت مالیات را به صورت صددرصد الکترونیکی انجام دهند
رئیس سازمان مالیاتی در خصوص الکترونیکی کردن مالیات گفت: بیش از 99 درصد اظهارنامه های مالیاتی را از طریق سیستم های الکترونیکی دریافت کردیم و مودیان می توانند پرداخت مالیات را به صورت صد در صد الکترونیکی انجام دهند .
وی افزود:­ پرونده ­اعتراضاتی که در بخشهای مختلف دنبال می شود نیز الکترونیکی شده و قرار شد صددرصد پرونده های ما در سامانه طرح جامع مورد رسیدگی­ و با تکمیل اطلاعاتی که از بخشهای مختلف هویتی، مکانی، ملکی، پولی، بانکی و معاملاتی دریافت کردیم این اقدام صورت بگیرد.
تقوی نژاد گفت: از سال آینده با اعمال مدیریت ریسک تلاش می کنیم که رابطه مودیان را با ممیزی کم کنیم و مردم دیگر نیاز به مراجعه نداشته باشند و فقط حدود 20 درصد پرونده ها را در سازمان مالیاتی مورد بررسی قرار دهیم و بقیه را از طریق خود اظهاری خود مودیان مورد پذیرش قرار دهیم.
وی افزود: امسال حدود دو میلیون از مودیان ما نیازی به حضور در سازمان مالیاتی برای دریافت برگه های تشخیص نداشتند و با توجه به توافقی که صورت گرفته و مالیات مقطوعی برای آنها در نظر گرفته (بخصوص برای اصناف ) مالیات آنها کاملا به صورت الکترونیکی مورد محاسبه قرار می گیرد و به جای برگه های تشخیص، برگه های قطعی به محل کسب آنها ارسال می شود.
رئیس سازمان مالیاتی گفت: تلاش می کنیم ارتباط با مودیان را به حداقل برسانیم برای همین،­ میز خدمتی که راه اندازی شده در اکثر ادارات ما فعال و پنجره الکترونیکی برای مودیان در نظر گرفته شده است و ما از نظر شاخص های الکترونیکی کردن جزو کشورهای قابل قبول هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)