• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۱۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور:

­افزایش تهدیدات در پی پیشرفت تکنولوژی و فضای سایبری

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور استراتژی جدید آمریکا علیه ایران را «جنگ ترکیبی» دانست و گفت: پیشرفت تکنولوژی و فضای سایبری باعث کاهش کنترل دولت و افزایش تهدیدات شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرتیپ «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در همایش ملی پدافند غیر عامل و افزایش بازدارندگی سایبری در سایه حماسه حسینی که صبح سه شنبه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار داشت: با ابراز دشمنی مجدد آمریکا شاهد دور جدیدی از تهدیدات و دشمنی آن‌ها با رویکرد‌های جدید و نسبتا پیچیده‌تر هستیم.
وی افزود: بعد از اینکه اقدامات دفاعی کشور شامل نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی دفاعی، دشمن را به این نتیجه رساند که در این حوزه موفقیتی نخواهد داشت، آن‌ها به تهدیدات غیر نظامی روی آوردند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل ادامه داد: بر این اساس، آن‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله جنگ اقتصادی، تهدیدات خود را آغاز کردند که در این زمینه اکنون آمریکایی‌ها برای ایجاد فشار و محدودیت در حوزه اقتصادی ما از این تهدیدات استفاده می‌کنند.
سردار جلالی استراتژی جدید آمریکا علیه ایران را جنگ ترکیبی دانست و بیان کرد: دشمن مردم را هدف اصلی اقدامات ضد ایرانی قرار داده است و با ابزار رسانه، سایبر و شبکه‌های اجتماعی اهداف خود را دنبال می‌کند.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه جنگ نخواهد شد و مذاکره هم نمی‌کنیم، گفت: راهبردی که مقام معظم رهبری انتخاب کرده‌اند، «مقاومت» است؛ پس استراتژی و راهبرد‌های ما هم باید بر همین اساس باشد.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل در ادامه به توسعه فضای سایبر و اینترنت اشاره کرد و گفت: پیشرفت تکنولوژی و فضای سایبری به دلیل ویژگی‌هایی که دارد، باعث کاهش کنترل دولت و افزایش تهدیدات شده است.
سردار جلالی هوشمندسازی اشیاء را یک تهدید برای کشور دانست و افزود: هوشمندسازی اشیاء در کنار قابلیت‌هایی که دارد، موجب ارتباط اجزای سیستم، تبادل داده‌ها، امکان برنامه ریزی و کنترل از راه دور نسبت به اشیا می‌شود به همین دلیل می‌تواند امکان نفوذ دشمن و کنترل از راه دور را به آن‌ها بدهد.
وی افزود: ما امروز با سیل هوشمندسازی اشیاء و دارایی‌هایمان و به نوعی با شهر هوشمند روبرو هستیم؛ پس دشمنان می‌توانند با نفوذ در سیستم هوشمند، مدیریت شهری ما را در دست بگیرند. به همین دلایل وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار سنگین می‌شود؛ زیرا سازمان‌های مختلف به میزان وابستگی به سایبر در معرض تهدید هستند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به حادثه بهمن سال ۹۵ اهواز گفت: حوادث اهواز نشان داد که کارکرد زیرساخت‌های ما به چه میزان وابسته به برق است و اگر این میزان وابستگی‌ها را مدیریت نکنیم، با مشکل روبه‌رو می‌شویم.
سردار جلالی ادامه داد: در جلسات پدافند غیر عامل به این جمع‌بندی رسیدیم که در هر سازمان برای تداوم کارکرد‌ها باید زیرساخت‌ها دارای یک ژنراتور برق اضطراری باشند.
وی در ادامه به تهدیدات سایبری در حوزه پول و ارز اشاره کرد و گفت: دارایی‌های ما در حال تغیر ماهیت هستند؛ پس باید با ایجاد راهکار‌های عملی و مناسب از آن‌ها محافظت کنیم.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت: در پدافند غیر عامل باید تلاش کنیم تا میزان آسیب‌پذیری را کاهش دهیم، کنترل حوزه‌های مختلف را در اختیار داشته باشیم و علاوه بر این، تداوم کارکرد زیرساخت‌ها را هم در شرایط مختلف ادامه دهیم؛ لذا باید برای همه حوزه‌ها طرح پاسخ به تهدید را داشته باشیم و با آموزش مناسب و برگزاری رزمایش‌های متعدد، برای مقابله با تهدیدات دشمن، آماده باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)