شبکه تلویزیونی المنار نیز در این باره اعلام کرد: در پی نفوذ گروهی صهیونیستی به شرق خان یونس درگیری شدیدی در این منطقه آغاز شد. المنار هدف از این نفوذ را ترور یکی از فرماندهان گردان عزالدین قسام عنوان کرد.
العالم در خبری دیگری اعلام کرد: بر اساس اخبار رسیده یکی از فرماندهان گردان عزالدین قسام ترور شد و این گردان نیز بسیج عمومی اعلام کرد.
موشک شلیک شده از نوار غزه به ساختمان شورای اشکول برخورد کرده و خساراتی به بار آورده است.المیادین در خبری دیگر از به صدا در آمدن مجدد آژیر خطر در شهرک های اطراف نوار غزه خبر داد.
گردان عزالدین قسام از شهادت نور برکه یکی از فرماندهان این گردان در عملیات نظامیان اشغالگر در جنوب نوار غزه خبر داد.
چهار نظامی اسرائیلی در شرق خان یونس کشته یا زخمی شدند
تلویزیون العالم به نقل از رسانه های وابسته به رژیم صهیونیستی اعلام کرد، در درگیری های شرق خان یونس که همچنان ادامه دارد، تاکنون یک نظامی اسرائیلی کشته شد و سه نفر دیگر زخمی شدند. منابع فلسطینی همچنین از به صدا در آمدن آژیر خطر در شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه خبر دادند.
رژیم صهیونیستی اعتراف کرد در عملیات نفوذ به غزه یک افسر این رژیم کشته و یک نفر دیگر نیز زخمی شده است.
بیش از ده حمله هوایی رژیم اشغالگر به شرق خان یونس
تلویزیون المیادین از بیش از ده حمله هوایی رژیم اشغالگر به شرق خان یونس، جنوب نوار غزه، خبر داد. بر اساس اخبار اولیه از حمله به شرق خان یونس در نوار غزه، تعدادی از نیروهای مقاومت در این حمله زخمی شدند. هم زمان با هدف قرار گرفتن شرق خان یونس، از داخل خودرویی به سوی نیروهای مقاومت در این منطقه شلیک شد.
تغییر مسیر هواپیماها از فرودگاه بن گوریون
شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از رسانه های اسرائیلی اعلام کرد: با تداوم درگیری ها در نوار غزه، مسیر هواپیماهایی که به مقصد فرودگاه بن گوریون در حرکت بودند، تغییر یافت.در پی شدت یافتن درگیری ها در جنوب نوار غزه، حرکت هواپیما از فرودگاه بن گوریون و همچنین مسیر هواپیماهایی که از مناطق دیگر جهان به سمت این فرودگاه در حرکتند، تغییر یافت.
نتانیاهو سفر خارجی خود را لغو کرد
شبکه تلویزیونی الحدث اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) سفر خارجی خود را لغو کرد و در مسیر بازگشت به سرزمین اشغالی است. در همین حال المیادین به نقل از منابع خبری در اسرائیل اعلام کرد: در پی حوادث اخیر در غزه، بنیامین نتانیاهو از پاریس رایزنی های امنیتی را آغاز کرد.