اجرای عملیات ساماندهی بایگانی در مهریز
در ابتدای سال98ساماندهی بایگانی در مهریزاجرایی و پرونده کاغذی در سیستم اداری شهرداری حذف می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکزیزد،رئیس شورای اسلامی شهر مهریز در نشست خبری اصحاب رسانه با اعضای شورای اسلامی شهر مهریزفعالیت های شهرداری در مهریز را برنامه محور دانست و به اولویت های مهم این دوره شورا اشاره کرد وگفت:این شورا با اتحاد و با برنامه کار را شروع کرده و 4اولویت در برنامه کاری دارد که شامل اتمام پروژه های نیمه تمام در سطح شهر ،ساختمان شهردادی و ساماندهی بایگانی و..می باشد.
مهدی زارع بیدکی از تکمیل ساختمان شهرداری در چندماه آینده خبر داد وافزود:کلیات کار انجام شده و روند کار ادامه و در حال انجام و پیش بینی می شود تا 8ماه آینده ساختمان شهرداری به بهره برداری برسد.
وی همچنین ساماندهی بایگانی را در اجرای بایگانی شهرداری و شهر الکترونیک از مهمترین پروژه های این دوره دانست و افزود:
ساماندهی بایگانی از مهمترین طرحهای شهرداری مهريز بوده که در اجرای شهرداری و شهر الکترونیک حائز اهمیت است وساماندهی بایگانی95درصد کارآن انجام شده است و مژده ای به شهروندان مهریزی که از سال آینده پرونده ای به صورت دستی وجود نداشته باشد و تمام کارها مانند صدور پروانه و پرداخت عوارض و دیگر اقدامات شهرداری از طریق سیستماتیک و اتوماتیک انجام وچیزی با نام پرونده دستی وجود ندارد.
اجرای عملیات ساماندهی بایگانی در مهریز اجرای عملیات ساماندهی بایگانی در مهریز اجرای عملیات ساماندهی بایگانی در مهریز