• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۸۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶
گلستان » اقتصادی
در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گلستان؛

لزوم تقویت تاب آوری اقتصاد کشور

وزیر تعاون: آمریکا قصد دارد با افزایش قیمت تمام شده تولید و مصرف در کشور آن را به اهرم فشار علیه ایران تبدیل کند.

لزوم تقویت تاب آوری اقتصاد کشوربه  گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اولين مقصد سفر استاني خود ظهر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان گلستان با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تهدیدات دشمن است، گفت: دشمن همواره در حال تهدید و تحریم ملت ایران بوده است و در شرایط فعلی نیز نسخه های پوسیده تحریم های اقتصادی خود را ترمیم و نو نوار کرده است.

محمد شریعتمداری افزود : آمریکا می خواهد با افزایش قیمت تمام شده تولید و مصرف، ایجاد تورم و موج گرانی درکشور که مردم را ناراحت و ناراضی خواهد کرد؛ استفاده کند و آن را تبدیل به اهرم فشار علیه ایران کند. در چنین شرایطی باید به دنبال تقویت تاب آوری اقتصاد کشور باشیم ، کاری که در 40 سال گذشته چندان به آن توجه نشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به گزارش برخی دستگاه‌های اجرایی در این جلسه گفت : دستگاه‌های اجرایی نباید اقدامات و برنامه‌های جاری خود را در این جلسه مطرح کنند این گزارش‌ها مربوط به وظایف دستگاه‌ها است در جلسه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی بایدطرح های تعریف و پیگیری شود که تاب‌آوری اقتصادی ما را برابر بحران‌ها تقویت کند.

وی افزود: برای برخورد با آنچه که امروز اتفاق افتاده باید راهکارهای عملیاتی داشته باشیم صیانت از اشتغال موجود مهم ترین رویکرد ما است نباید اجازه دهیم چرخ هیچ واحد تولیدی از حرکت بایستد و نیروی کار آن بیکار شود.

شریعتمداری گفت: طبق گزارش مشترک وزارت صنعت و تعاون علت تعطیلی حدود 75 درصد از واحدهای تولیدی کشور، نداشتن سرمایه در گردش بوده است برای حل این مشکل تلاش می کنیم تسهیلات مناسبی در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تنظیم بازار و اثرات قیمت ارز بر گرانی کالاها و خدمات گفت: قیمت ارز افزایش یافته و به تبع در قیمت محصولات هم موثر بوده است اما هیچ کسی حق ندارد محصولات موردنیاز مردم چندبرابر بیشتر عرضه کند.

شريعتمداري در ادامه با بیان اینکه باید نظارت ها در حوزه اشتغال ایجاد شده افزایش پیدا کند، افزود: در شرایطی که کشور در شرایط ناشی از تحریم قرار دارد باید طرح‌های توسعه‌ای را به تاخیر بیاندازیم و اشتغال‌های زودبازره را هدف قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه قانون برنامه ششم تکلیف ایجاد اشتغال، سرمایه گذاری و رشد اقتصادی مستمر را مشخص کرده است، افزود: با اجازه رهبر معظم انقلاب اجازه برداشت 1.5 میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای ایجاد اشتغال داده شد که امید داریم تحولی در این حوزه ایجاد شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که تاکنون 4 هزار و 500 میلیارد تومان از این اعتبار پرداخت شده است ، گفت: 12 هزار میلیارد تومان از این اعتبار با ارز نیمایی باقی مانده است که 6 هزار میلیارد تومان آن سهم بانک‌هاست.

شریعتمداری افزود: ایجاد هاب لجستیک گلستان از مصوبات این جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی است که پیگیر اجرای آن در هیئت دولت خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه گلستان نیازمند داشتن صنایع بزرگ است، گفت : تاکنون از ظرفیت مرز در استان استفاده نشده و تلاش مي کنيم طرح هایی مانند پتروشیمی، پالایشگاه، گردشگری آشوراده و غیره را به سرانجام برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
آغاز عملیات حفاری با هدف توسعه میدان گازی مختار
شناسایی عوامل حریق عمدی کیوسک پلیس خاش
اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
کاهش دما در استان کرمان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)