• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۰۹۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
در تشریح پیشنهاد اخیر برای توقف عملیات نظامی در تمام جبهه ها؛

البخیتی: هدف از پیشنهاد توقف عملیات نظامی، اتمام حجت با متجاوزان است

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: پیشنهاد توقف عملیات نظامی به منظور از بین بردن بهانه جویی های ائتلاف متجاوز سعودی برای ادامه حملات علیه یمن است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با تاکید بر آمادگی ارتش و کمیته های مردمی یمن برای مقابله با اشغالگران و مزدوران آنها اعلام کرد پیشنهاد توقف عملیات نظامی برای اتمام حجت و از بین بردن بهانه جویی های ائتلاف متجاوز سعودی برای ادامه حملات علیه یمن است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


محمد البخیتی در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین در تشریح پیشنهاد اخیر این جنبش برای توقف عملیات نظامی در تمام جبهه ها و در پاسخ به این پرسش که چرا در حالی که همه فشارها علیه ائتلاف سعودی در جریان بود جنبش انصار الله گام نخست را برای آتش بس برداشت، گفت: همه می دانند هنگامی که عربستان حمله خود را علیه یمن آغاز کرد، ما برای دفاع از خود تا پس از گذشت 40 روز حتی یک گلوله هم شلیک نکردیم. هدف ما از تأخیر در پاسخ دادن، اعطای فرصت به عربستان برای بازبینی در محاسبات و اتمام حجت با متجاوزان بود. اکنون پس از گذشت چهار سال از این جنگ، عربستان بهانه جویی می کند که به خاطر دفاع از خود در مقابل موشک هایی که به خاک این کشور شلیک می شود و در واکنش به حملات ارتش یمن در مرزهایش به این جنگ ادامه می دهد. از این رو تصمیم ما برای اعلام توقف شلیک موشک و حملات پهپادی در راستای اتمام حجت و از بین بردن بهانه جویی های ائتلاف متجاوز برای حمله به یمن بود. در این طرح ما برای متوقف کردن عملیات نظامی در جبهه های مختلف اعلام آمادگی کرده ایم تا زمینه را برای برقراری صلح فراهم کنیم. من اکنون به نمایندگی از جنبش انصار الله اعلام می کنم ما آنگونه که مرد جنگ هستیم مرد صلح نیز هستیم و ائتلاف متجاوز و کشورهایی که برای توقف جنگ در یمن فراخوان صادر کردند اگر در ادعاها و نیات خود صادق باشند به طرح ما برای توقف عملیات نظامی پاسخ می دهند و اگر پاسخ ندهند ما نیز برای ادامه جنگ آماده ایم و مانند چهار سال پیش و حتی بیشتر از آن مقاومت خواهیم کرد.
البخیتی در پاسخ به این پرسش که جنبش انصار الله چرا زمان کنونی را برای اعلام طرح توقف عملیات نظامی مناسب دیده است و چه تضمینی برای پایبندی طرف مقابل وجود دارد، گفت: همگان می دانند فراخوان های آمریکا برای توقف حمله علیه یمن صادقانه نبود، چرا که پس از این فراخوان تنش های نظامی در الحدیده از سوی ائتلاف متجاوز تشدید شد و تشدید تنش ها از مهلت تعیین شده 30 روزه عبور کرد و این یعنی فراخوان های توقف جنگ صادقانه نبوده است. جامعه جهانی درباره قضیه جمال خاشقجی با وجود اینکه واکنش افکار عمومی جهانی و خشم بسیاری از کشورها را در پی داشت، چه گامی برداشت؟ جامعه جهانی درباره قضیه یمن با وجود کشته شدن ده ها بلکه صدها هزار نفری که به دلیل قحطی ناشی از محاصره علیه یمن کشته شدند، چه واکنشی نشان داد و چرا در این زمینه اقدامی نکرده و نمی کند در حالی که همه می دانند قاتل یک نفر، یعنی محمد بن سلمان است؟ از این رو بعید نیست درخواست آمریکا و انگلیس برای توقف جنگ به خاطر اعمال فشاری بوده باشد که علیه کشورهای متجاوز به راه افتاده است، هر چند این درخواست ها صادقانه نبود. بر این اساس من فکر می کنم زمان پیشنهاد طرح ما زمان مناسبی است، اولا به خاطر اتمام حجت و ثانیا به خاطر راستی آزمایی ادعاهای آمریکا، انگلیس و سایر کشورها در زمینه تمایل آنها برای برقراری صلح، تا همگان بدانند آیا این ادعاها صادقانه بوده است یا دروغین. این در حالی است که ائتلاف متجاوز همچنان به آماده سازی گسترده نیروهای خود در جبهه ساحل غربی برای آغاز دور پنجم عملیات ادامه می دهد. البته نبردها هیچگاه به طور کامل متوقف نشده و توقف مقطعی آن به خاطر کاسته شدن از قدرت نظامی دشمن در انجام عملیات بوده است. طبیعتا دشمنان در مراحل گذشته همیشه پیشنهاد هرگونه طرح از سوی ما برای برقراری صلح را پای ضعف ما گذاشته و به آن پاسخ نداده اند ولی بعدا برای آنان آشکار شده است که ما همچنان قدرتمند هستیم و زیان های گسترده ای به آنان وارد می کنیم. اکنون پس از وارد آوردن شکست های سنگین به مزدوران، به مرحله شکسته شدن معادله قدرت به سود نیروهای ارتش ملی نزدیک شده ایم، ولی با این وجود در مقابل خداوند و همچنین ملت یمن که در نتیجه ادامه این محاصره دچار رنج و عذاب شده است احساس مسئولیت کرده و این بار نیز با دشمن اتمام حجت می کنیم و به آنان برای برقراری صلح و پایان محاصره فرصت می دهیم. بدون شک پاسخ ندادن دشمن به این پیشنهاد باعث می شود فرزندان ملت یمن بیشتر از گذشته به جبهه های جنگ روی آورند.
البخیتی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا پس از طرح این پیشنهاد امید بیشتری برای برگزاری مذاکرات بین طرف های یمنی به وجود خواهد آمد، گفت: ما امیدواریم پیشنهاد این طرح از سوی ما باعث ایجاد تغییرات بزرگی در سطح منطقه ای و بین المللی شود، چرا که می دانیم تدوام جنگ و تجاوز علیه یمن به لحاظ اقتصادی و راهبردی به سود آمریکاست و منافع منصور هادی و نیروهای وابسته به او با ادامه جنگ و بحران تأمین می شود. رهبران سعودی و اماراتی نیز به این نتیجه رسیده اند که با جنگ نمی توانند نتیجه این بحران را تعیین کنند و اقدامات آنان فقط به خاطر انتقام جویی و از روی خشم و نفرت است. با این اوصاف پیشنهاد ما به صورت جدی بر تحولات داخلی و ملی یمن تأثر خواهد گذاشت و همین برای ما کافی است، ولی امیدواریم این پیشنهاد در دو سطح منطقه ای و بین المللی نیز با پاسخ مثبت مواجه شود. ما از همان ابتدا نیز که آمریکا خواستار توقف جنگ علیه یمن شد، با وجود تردید در نیت آنها اعلام کردیم اگر در ادعای خود صادق هستید باید ثابت کنید تصور ما نادرست است، ولی این مسئله رخ نداد و تنش های نظامی در همه جبهه ها بیشتر از گذشته تشدید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)