• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۳۳۱۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
با تهیه و تولید ۹۴ ساعت برنامه؛

تبلور هفته بسیج از امواج رادیو

رادیو با تهیه و تولید ۹۴ ساعت برنامه «هفته بسیج» را گرامی می‌دارد.

تبلور هفته بسیج از امواج رادیوبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت صدا؛ شبکه‌های رادیویی با ۱۹۶ برنامه اعم از ویژه و مستمر به مدت ۵ هزار و ۶۴۰ دقیقه (۹۴ ساعت) به موضوعاتی مثل معرفی بسیج در آرا و اندیشه حضرت امام (ه) و مقام معظم رهبری، بررسی نقش بسیج سازندگی در محرومیت زدایی از کشور، تحلیل و واکاوی چرایی تشکیل بسیج مستضعفان، بررسی نقش و جایگاه بسیج در سال‌های دفاع مقدس و پس از آن، بازخوانی و روایت کارکرد‌های بسیج در شرایط کنونی جامعه، معرفی شهدای شاخص بسیج و بررسی زندگی آن‌ها، بررسی نقش بسیج بانوان در کنترل آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد که در ادامه فعالیت‌های شبکه‌های رادیویی بیان می‌شود.

*رادیو ایران و عبور از شعار

گروه سیاسی رادیو ایران با ۴ برنامه «عبور از شعار» به تهیه کنندگی مریم هدیه لو به ۴ موضوع «بسیج سازندگی»، «بسیج و اردو‌های جهادی»، «بسیج و رشد علمی کشور» و الگوی بسیج در نیرو‌های مردمی عراق و سوریه می‌پردازد.

این برنامه‌ها ۳۰ آبان به گویندگی زهرا تقی ملا، ۳ آذر به گویندگی فرید رشیدی و ۴ و ۵ آذر ساعت ۲۰ و ۴۰ دقیقه تا ۲۰ و ۵۵ دقیقه پخش می‌شود.

«رویای اندلس» که چهارشنبه‌ها ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه به تهیه کنندگی احمد یوسفی مقدم پخش می‌شود، به بررسی عملکرد بسیج در حوزه نفوذ دشمن می‌پردازد.

ضمن اینکه در برنامه‌های «جهان سیاست»، «بحث روز» و «رویداد‌های هفته» به موضوع بسیج پرداخته می‌شود.

گروه ایران و جامعه رادیو ایران در برنامه‌های «سلام صبح بخیر»، «خانه و خانواده»، «راه شب بامداد پنج شنبه»، «راه امام کلام امام»، «ایرانشهر» و «ایران را بشنویم» در گفتگو با مسؤولان بسیج به فعالیت‌های این نهاد مردمی می‌پردازند.

کلام رهبر معظم انقلاب درباره بسیج از دیگر موضوعات این برنامه‌هاست.

پخش این شبکه رادیویی نیز به موضوعات فلسفه تشکیل بسیج، فعالیت‌ها و دستاورد‌های بسیج، بیانات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درباره بسیج، تبیین اهداف و چشم انداز‌های بسیج مردمی، نقش بسیج در زمان جنگ و در زمان صلح، بیان اهداف و محور‌های هفته بسیج و نام گذاری روزها، اخبار و رویداد‌های مربوط به هفته بسیج در سراسر ایران می‌پردازد.

گروه فرهنگ و اندیشه در برنامه‌های «پلاک هشت»، «راه شب بامداد جمعه»، «خیابان ایران» و «کافه هنر» همچنین «راه شب بامداد پنج شنبه شب» نیز به موضوع بسیج می‌پردازد.

*رادیو فرهنگ با ستاره‌ها

گروه جامعه این شبکه رادیویی در برنامه‌های «صبح به وقت فرهنگ» و «کوبه» به اتفاقات و برنامه‌های فرهنگی و انعکاس اخبار مرتبط با هفته بسیج می‌پردازد.

پخش سرود‌های انقلابی در برنامه «چهار باغ»، معرفی و زندگی نامه شهدای بسیجی در برنامه «با ستاره‌ها «معرفی شهدای بسیجی در «شنیدنی‌های تاریخ» و تاریخچه تشکیل بسیج در شنیدنی‌های تاریخ انقلاب از دیگر فعالیت‌های این شبکه رادیویی است.

*رادیو جوان در شکوه حماسه

گروه اندیشه این شبکه رادیویی در دو برنامه «عصر من» در گفتگو با هنرمندان بسیجی در حوزه سینما، موسیقی، ادبیات و نگاهی به خلق آثار بسیج در این حوزه همچنین در برنامه «شکوه حماسه» به چگونگی شکل گیری بسیج در هشت سال دفاع مقدس می‌پردازد.

اهمیت هفته بسیج، گفتگو با مسؤولان بسیج و دست اندرکاران و ارگان‌های زیربط از موضوعاتی است که گروه جامعه این شبکه رادیویی در برنامه‌های «جوان ایرانی سلام»، «خط خبر» و «کیلومتر ۸۸» به آن می‌پردازد.

*‌رادیو تهران با پنجره‌ای برای تماشا

«پارک‌شهر» کاری از گروه مدیریت و برنامه ریزی شهری به پخش آیتم‌های مستند از تشکیل بسیج مستضعفان می‌پردازد.
چگونگی تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان امام خمینی (ره) موضوعی است

*رادیو قرآن

«شجره طیبه» از گروه اطلاع رسانی به نقش بسیج و دستاورد‌های چهل ساله انقلاب می‌پردازد.

جنگ صبحگاهی «مهر تابان» از گروه محافل نیز به این موضوع می‌پردازد.

«شجره طیبه» کاری از گروه فرهنگ و جامعه و برنامه «مجله روز» به بررسی کارکرد‌های بسیج از آغاز تا کنون اختصاص دارد.

*رادیو معارف

گروه قرآن و اهل بیت در برنامه‌های «روایت عشق» به روایت‌هایی از زندگی شهدای بسیج و در «گفتگوی فرهنگی» به گفتگو با مسؤولان بسیج می‌پردازد.

در برنامه «شاهد» شهدای بسیجی جنگ و در برنامه «چراغ مطالعه» کتاب‌های مرتبط با بسیج معرفی می‌شوند، ضمن اینکه در بخش‌های خبری مراسم هفته بسیج پوشش داده می‌شود.

«صبح روشن» و «مهربان باشیم» نیز به تاثیرات بسیج و فعالیت‌های آن برای جامعه می‌پردازند.

کلام‌های گهربار امام راحل (ره) با موضوع بسیج در در برنامه «کلام امام» از گروه فرهنگ و جامعه پخش می‌شود.

*رادیو پیام

در همه بخش‌های رادیو پیام یاد آوری نام و خاطره بسیجیان و ارزش و اهمیت بسیج و بسیجیان در دفاع مقدس، بسیج در کلام حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، اشاره به فداکاری و یاد شهدای مدافع حرم (بصورت اشاره در فواصل پخش) و موسیقی‌های مرتبط پخش می‌شود.

*رادیو سلامت

گروه بهداشت روان این شبکه رادیویی با برنامه «یاد یاران» به معرفی کادر پزشکی بسیجی و ذکر خاطراتی از آنان، «سپید جامگان آسمانی» به آشنایی با شهدای بسیجی از کادر پزشکی در دوران دفاع مقدس و «به رنگ زندگی» به آشنایی با اقدامات بسیج جامعه پزشکی می‌پردازد.

همچنین فعالیت‌های بسیجی جامعه پزشکی در سراسر کشور در برنامه «تپش مهر» ارائه می‌شود.

در برنامه‌های «به زندگی سلام کن»، «ره آورد» و «کوچه سلامت پلاک ۱۰۲» ضمن ارتباط با بسیج جامعه پزشکی و آشنایی با فعالیت‌های آنان، شاخص‌های بهداشتی در مناطق محروم بررسی می‌شود.

تبیین فرهنگ بسیجی و ارزش‌های بسیج به فرزندان، نقش همکاری اعضای خانواده در رفع مشکلات خانواده، بسیج جامعه پزشکی، فرهنگ بسیجی و بسیج زنان از موضوعاتی است که گروه خانواده این شبکه رادیویی در برنامه‌های «نیم نگاه»، «پشت پلک صبح»، «خونه زندگی» و «به رنگ زندگی» به آن می‌پردازد.

*رادیو گفتگو

این شبکه رادیویی در برنامه «صبح و گفت و گو» در بخش‌هایی به آغاز هفته بسیج و معرفی رویداد‌های فرهنگی این هفته، برنامه «گفت و گوی اقتصادی» به موضوع بسیج، اشتغال و کارآفرینی، نقش سازمان بسیج سازندگی در تحقق اقتصاد مقاومتی، برنامه «گفت‌و‌گوی اجتماعی» به نقش بسیج زنان در کنترل آسیب‌های اجتماعی (کارکرد‌ها و چالش ها)، برنامه «گفت و گوی علمی» به تبیین دستاورد‌های بخش‌های مختلف بسیج می‌پردازد.

همچنین در هفته بسیج برنامه «گفت و گوی فرهنگی» به موضوع کارکرد‌های فرهنگی بسیج، ادبیات پایداری، خاطره نگاری جنگ و برنامه «رواق تماشا» به بررسی توانمندی‌های حوزه گردشگری مذهبی و ظرفیت‌های گردشگری بسیج، برنامه «مشق شیدایی» به مبحث بسیج در نگاه فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، برنامه «هاشور» به نقش بسیج سازندگی در محرومیت زدایی به خصوص در حاشیه شهر‌ها و برنامه «آیینه داران بصیرت» به بازخوانی مسئولیت‌های بسیج در اوضاع کنونی کشور اختصاص دارد.

بازخوانی مسئولیت و رسالت بسیج در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی، بازخوانی مفهوم بسیج جهانی اسلام در چهارچوب ایده امام و نیاز‌های راهبردی جهان اسلام از موضوعاتی است که در برنامه گفت‌و‌گوی سیاسی و بسیج دانشجویی (کارکرد‌ها و چالش ها) در برنامه «فردای روشن» کاری از گروه سیاسی اجتماعی شبکه رادیویی گفت و گو بیان می‌شود.

*رادیو اقتصاد

«روز از نو» به فعالیت‌های بسیج مستضعفان در ارتباط با محرومیت زدایی و آبادانی مناطق محروم می‌پردازد.

*رادیو ورزش

گروه تولید و تأمین این شبکه رادیویی در برنامه «مدالشان پلاکشان» به معرفی شهدای ورزشکار بسیجی و برنامه «فوق‌العاده» در گفتگو با «سردار صبور رئیس پیشین فدارسیون ورزش‌های سه گانه» درباره حضور بسیجیان در جبهه‌های حق علیه باطل و در عرصه‌های ورزشی کشور و حماسه آفرینی آنان در چهل سالگی انقلاب اسلامی می‌پردازد.

در «اسوه‌های جاوید» کاری از گروه ورزش و تفریحات نه تنها ایثارگران ورزشی معرفی، بلکه به ارائه الگوی رفتاری برای نسل جوان در حوزه ورزش می‌پردازد.

در «یک نفس تازه» و «نیمکت» متن‌هایی با موضوع بسیج خوانده و سرود‌هایی پخش می‌شود.

نقش تشکل‌های مردم نهاد از جمله بسیج به عنوان بزرگترین سازمان مردم محور در توسعه فعالیت‌های عمومی در حوزه ورزش در «همیشه با ورزش» بیان می‌شود، ضمن اینکه در بخشی از برنامه «مجله ورزش‌های رزمی» فعالیت‌های بسیج در حوزه ورزش‌های رزمی پیگیری می‌شود.

برنامه «گپ آهنگ» نیز در گفتگو با بسیجیان ورزشکار و با پخش سرود‌های حماسی این هفته را گرامی می‌دارد.

*رادیو نمایش

برنامه صبحگاهی «گیومه» با بخش‌های متنوع به هفته بسیج و فعالیت‎های فرهنگی و هنری در این هفته اشاره دارد.

رمان «سوران سرد» در برنامه‌ای با همین اسم خوانش می‌شود، ضمن اینکه نمایش رادیویی «روایت عشق» داستان محسن کشوری دانش آموزی دبیرستانی است که پس از انقلاب و شروع جنگ تحمیلی به شدت مشتاق رفتن به جبهه است...، اما هربار که اقدام به نام نویسی داوطلبانه می‌کند، اتفاقی می‌افتد و مانعی پیش می‌آید.

در برنامه «آزمون رستگاری» فرازی از زندگی سردار شهید کاظم نجفی رستگار معرفی می‌شود.

برنامه «همراه با ستارگان» به فرازی از زندگی سردار شهید فضل‏اله محلاتی می‌پردازد.

*رادیو صبا

در فواصل پخش این شبکه رادیویی متن و مطلب با موضوع هفته بسیج در دو نوبت پخش می‌شود.

در برنامه «لبخند خوبان» موسیقی مرتبط با هفته بسیج پخش می‌شود، ضمن اینکه مسابقه تلفنی «همپای صبا» با موضوع هفته بسیج مسابقه‌هایی را اجرا و پخش می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توجه به پژوهش در رمان های این دوره جایزه شهید همدانی
اعتکاف فرصتی برای پالایش روح انسان
دولت در بهبود وضع اقتصاد و معیشت مردم تلاش کند
پیروزی آرسنال مقابل بورنموث؛ توپچی‌ها همچنان در صدر جدول
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
ارائه الگوی عملی «شهر سبز» و گوگردزدایی صنعتی از سوی جهاددانشگاهی
تعویق دیدار شهرداری گرگان و ساجس لبنان
دیوان عالی ونزوئلا: معاون مادورو سرپرست دولت شد
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تولید یک هزار و ۳۸۵ تن گوشت مرغ در لرستان
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
اعلام اسامی فیلم های منتخب جشنواره فیلم فجر تا پایان هفته
بازدید فرمانده کل سپاه از مراسم‌های سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)