پخش زنده
امروز: -
وزیر جهاد تکمیل زنجیره تولید مواد غذایی با صنایع تبدیلی و تکمیلی را از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، آقای حجتی در مراسم افتتاح چندین طرح تولیدی و بسته بندی در ملایر افزود : تکمیل این زنجیره موجب ایجاد ثروت و درآمد برای کشاورزان و اشتغالزایی در این بخش می شود.
او اجرای طرح های زیربنایی را با هدف کاهش مصرف آب با اجرای طرح های کم آب بر و کیفی کردن تولید مانند تولیدات گلخانه ای و نشائی و اصلاح بذر را از دیگر اولویت های این وزارتخانه برشمرد.
وزیر جهاد با اشاره به اینکه ملایر قطب تولید انگور در کشور است و ۱۰ درصد انگور کشور در این شهرستان تولید می شود خاطرنشان کرد : صادرات محور کردن تولیدات کشاورزی و ارزآور کردن آن برای تامین نیازهای داخلی و ایجاد ارزش افزوده در محصولات کشاورزی از دیگر اولویت های وزارتخانه است.
وزیر جهاد کشاورزی برای افتتاح و کلنگ زنی چندین طرح به استان همدان سفر کرده است.