• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۴۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۵:۰۶
بین الملل » غرب آسیا
گزارش المیادین به نقل از منابع آگاه عراقی:

تلاش آمریکا برای سیطره بر مناطق راهبردی در مرزهای عراق و سوریه

سخنگوی گردان های حزب الله عراق: آمریکا زمینه را برای نفوذ عناصر باقی مانده داعش از داخل خاک سوریه به مناطق مرزی عراق هموار می کند تا منطقه همچنان شعله ور باقی بماند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از المیادین؛ آمریکا بدون اطلاع مقامات عراقی، تحرکاتی را برای سیطره بر مناطق مرزی راهبردی بین عراق و سوریه آغاز کرده است.

منابع آگاه عراقی به شبکه تلویزیونی المیادین اطلاع دادند تروریست های داعش از فضایی که نیروهای آمریکایی برای نیروهای موسوم به سوریه دموکراتیک در مناطق مرزی عراق و سوریه ایجاد کردند، برای نفوذ به منطقه مرزی "المالحه" در خاک عراق استفاده کرده اند. این منابع همچنین از عملیات سازمان بسیج مردمی برای پاکسازی این منطقه از عناصر تروریستی داعش خبر دادند. این در حالی است که آمریکا تلاش می کند بدون آگاهی کادر رهبری عراق، بر مناطق راهبردی مرزی بین عراق و سوریه مسلط شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار این شبکه در گزارشی اعلام کرد: اقدامات تحریک آمیز نیروهای آمریکایی علیه نیروهای سازمان بسیج مردمی عراق در غرب الانبار، ممکن است به تشدید تنش های میدانی در مرزهای عراق و سوریه منجر شود. فرماندهان میدانی عراقی پیشتر تأکید کرده بودند و اکنون نیز دوباره تکرار می کنند در مقابل این اقدامات دست بسته نمی مانند، چرا که آمریکا از اهداف تعیین شده عبور کرده است و بدون اطلاع مسئولان عراقی برای سیطره بر مناطق مرزی راهبردی، تصمیمات یکجانبه ای را اتخاذ کرده است.

سرتیپ عمار حزام محمد الیعقوبی از فرماندهان یگان تکاوران هنگ مرزی عراق در این خصوص گفت: " حضور و قدرت نیروهای سوریه دموکراتیک در مناطق مرزی با عراق و همچنین تجهیزان آنها بسیار ضعیف بود و به دلیل حضور آنها ما نمی توانستیم داعشی ها را هدف قرار دهیم؛ اما پس از عقب نشینی نیروهای موسوم به سوریه دموکراتیک اوضاع تغییر کرد و همه اهداف پیش روی ما که متعلق به دشمن داعشی بود، در تیررس قرار گرفت".

خبرنگار افزود: آمریکا می خواهد نقش سازمان بسیج مردمی، دستگاه های امنیتی و ارتش عراق در مرزها با سوریه به حداقل برسد و این مناطق به جولانگاهی برای حضور نیروهایش تبدیل شود. اخیرا منطقه الباغوز و سایر مناطق مرزی با سوریه پس از عقب نشینی نیروهای موسوم به سوریه دموکراتیک از آن دوباره به کنترل داعش درآمده است. الحاج ابومنتظر از نیروهای هماهنگ کننده سازمان بسیج مردمی با نیروهای هنگ مرزی عراق در این خصوص گفت: "داعشی ها هرگز به مناطق مرزی عراق نفوذ نکرده اند و در آینده نیز نفوذ نخواهند کرد، چرا که دلاوران ما از مرزها به خوبی محافظت می کنند و دوربین های حرارتی و دید در شب در این مناطق فعال هستند".

خبرنگار المیادین در پایان گفت: ناظران معتقدند آمریکا برای ایجاد یک منطقه بازدارنده میدانی در مناطق غربی عراق تلاش می کند و این مسئله باعث شده است تا نیروهای عراقی و سازمان بسیج مردمی تجهیزات نظامی بیشتری را در این مناطق مستقر و گروه های مقاومت عراقی نیز نیروهای بیشتری را به مناطق مرزی اعزام کنند.

جعفر الحسینی سخنگوی گردان های حزب الله عراق اظهار داشت: آمریکا زمینه را برای نفوذ عناصر باقی مانده داعش از داخل خاک سوریه به مناطق مرزی عراق هموار می کند تا منطقه همچنان شعله ور باقی بماند. گردان های حزب الله با همکاری نیروهای دولتی عراق هرگز اجازه نخواهند داد هیچ نیروی بیگانه وارد عراق شود و هرگونه حضور آمریکا در عراق اشغالگری محسوب می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)