پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت بیرجند: تنها راه نجات کشور همین تفکر بسیجی است و ملت و بسیجیان، مقتدرتر از گذشته در برابر استکبار خواهند ایستاد.
هفته بسیج گفت:بسیجی واقعی بودن، امروز یک ضرورت قرآنی و عقلی است.
امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، ایمان و اخلاص، بصیرت و تیزبینی و اقدام و عمل به موقع و اندازه را سه ویژگی یک بسیجی واقعی دانست و افزود: بسیجی واقعی، زمان شناس، وظیفه شناس، دشمن شناس و دوست شناس است و با اشاره مقام ولایت اقدام می کند.
حجت الاسلام مختاری مهمترین معیار بسیجی واقعی را رهبر معظم انقلاب دانست و کفت: امروز بسیجیان واقعی با کسانی که در خط رهبری باشند هم پیمانند و ازهرکسی که نگاهشان به بیرون و دنیای استکبار باشد، بیزاری می جویند.
امام جمعه موقت بیرجند افزود:چهل سال با همین تفکر بسیجی در برابر دنیای استکبار ایستاده ایم و در صحنه های داخلی و خارجی سربلند و پیروز بوده ایم.
حجت الاسلام مختاری با بیان اینکه امروز دشمن، سخت از دست ما و تفکر بسیجی عصبانی است گفت:با توکل به خدا، این تفکر را تا قیام امام زمان (عج) ادامه خواهیم داد و از گردنه های سخت و تحریم عبور خواهیم کرد.
امام جمعه موقت بیرجند همچنین با تبریک فرارسیدن ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت:پیامبر اکرم( ص) و اهل بیت علیهم السلام، مهمترین محوری هستند که همه مسلمانان باید با حول این محور متحد شوند.
حجت الاسلام مختاری افزود:پیامبر به عنوان موسس مکتب توحید و امام صادق(ع) به عنوان احیاگر مجدد مکتب توحید، حق بزرگی به گردن جامعه بشری و امت اسلام دارند.
امام جمعه موقت بیرجند گفت:اگر زحمات پیامبر(ص) و اهل بیت علیهم السلام نبود، امروز از نعمت توحید و معارف اهل بیت محروم بودیم.
حجت الاسلام مختاری با تاکید بر ضرورت وحدت امت اسلام افزود:اتحاد مسلمانان، امروز یک ضرورت است و اگر صحبت از وحدت می کنیم منظورمان اتحاد عملی مسلمانان در برابر دنیای کفر و استکبار است.
وی با بیان اینکه مخالفان وحدت سه دسته اند گفت:دسته اول مخالف وحدت، استکبار جهانی و در راس آن آمریکا و اسرائیل هستند که با هزینه های میلیاردی پیوسته بر طبل تفرقه می کوبند و به دنبال این هستند که دنیای اسلام را دچار تشتت و تفرقه کنند.
امام جمعه موقت بیرجند تاکید کرد: اگر جمعیت دو میلیاردی مسلمانان جهان با منابع طبیعی و انسانی عظیم شان دست به دست هم دهند،دنیا تسلیم خدا خواهد شد و جایی برای مستکبران عالم نخواهد ماند.
امام جمعه موقت بیرجند گفت:اینها هرجا اسرائیل و آمریکا به جان مسلمانان در سوریه، عراق، یمن و فلسطین افتاده اند، در مقابل مسلمانان و یار و یاور آمریکا بوده اند.
حجت الاسلام مختاری برخی شیعیان و اهل سنت افراطی را در ردیف دسته سوم مخالفان وحدت نام برد و افزود:طیف شیعیان شیرازی ساکن لندن و وهابیت جاهل و نا آگاه جزو این دسته اند در حالی که اکثریت دنیای اسلام به دنبال وحدت هستند.
وی گفت:ما امروز به پیروی از آموزه های پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت علیهم السلام،علما،امام راحل و رهبر معظم انقلاب، دست اتحاد خود را به سوی هر کسی که دلداده اسلام،قرآن و اهل بیت هست دراز می کنیم.
امام جمعه موقت بیرجند تاکید کرد:امروز باید شیعه و سنی،مسئولان و مردم برای خنثی کردن توطئه های دشمنان متحد شویم و این انقلاب را تا قیام و ظهور حضرت مهدی موعود(عج) ادامه خواهیم داد.