فرمانده سپاه لرستان تا کید کرد:
بسیج پیروز همه میدانها و ضامن پایداری امنیت کشور
بسیج پیروز میدان 8 سال دفاع مقدس، فتنه ها، تهاجم فرهنگی و ضامن پایداری و امنیت است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای لرستان، سردار کشکولی در گردهمایی بسیجیان افزود: امروز بسیج نه تنها محبوب مردم ایران بلکه در قلب ملتهای اسلامی جای دارد و با حضور خود آرام بخش مردم و حلال همه گرفتاریهاست. فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، سال تثبیت آنست گفت: دشمن در حال افول با استفاده از رسانه وعملیات روانی برای اینکه از تثبیت این اقتدار جلوگیری کند دنبال تشویش اذهان عمومی است تا به خیال خام خود چهلمین سال انقلاب را سال پایان انقلاب اسلامی اعلام می کند.
سردار کشکولی در ادامه از مردم سالاری در انقلاب اسلامی به عنوان موهبتی نام برد که در طول گذشت هزاران سال از عمر کشور بی سابقه بوده است.
وی همچنین خواستار حضور بسیج در محله های مختلف شهرها با هدف حل مشکلات شد.
سرهنگ بازگیر فرمانده سپاه ناحیه خرم آباد هم از فعالیت هزار و 500 حلقه 22 نفره صالحین در شهرستان خرم آباد خبر داد و گفت: 214 گروه جهادی امسال با هدف خدمت رسانی به مناطق محروم اعزام شدند.