• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۴
بین الملل » تحلیلی

ایتالیا به تخریب اموال مافیا ادامه می دهد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا وسیما ؛  تخریب اموال مافیا در ایتالیا ­در حالی همچنان ادامه دارد که مقامات ایتالیا بر ادامه این روند بدون هرگونه توقفی تاکید دارند.
ویرجینا رجی شهردار رم که در محل تخریب ساختمان های متعلق به مافیا حضور داشت، در سخنانی گفت: به طور یقین، این نمونه ای بسیار واضح و روشن از اقدامات دستگاه اجرایی است که با این عمل خود می خواهد نشان دهد، از حرف به عمل رسیده است.
پیش از این نیز مسئولان ایتالیایی هشت مورد از اموال غیرمنقول متعلق به گروه مافیا را تخریب کردند.
این ویلاها، از سی سال پیش تاکنون، از جمله نمادهای مافیا بودند که با نادیده گرفتن قوانین در ایتالیا ساخته شده بودند.
در این میان، شماری از اعضای این گروه نیز دستگیر شدند.
با توجه به اهمیت موضوع، در زمان تخریب ویلاهای متعلق به گروه مافیا، (خانم) ویرجینیا رجی شهردار رم و متئو سالوینی وزیر کشور و معاون نخست وزیر و نیز رئیس حزب اتحادیه شمال ایتالیا نیز حضور داشتند.
شهردار رم گفت: خانه هایی را که شاهد تخریب آن هستید، خانه هایی هستند که به طور کامل به شیوه غیرقانونی ساخته شده است. در همین زمینه، برخی از افراد از ما سئوال می کنند، آیا می توانستیم این خانه ها را به همین شکل کنونی حفظ و به دیگران واگذار کنیم؟ پاسخ ما این است که نه، نمی توان این خانه ها را با همان شکل کنونی به دیگران تحویل داد. این خانه ها به طور کامل تخریب می شوند.
رسانه های ایتالیایی زبان نیز با پرداختن به این موضوع، در گزارشی اعلام کردند، در همین زمینه، "متئو سالوینی" وزیر کشور و معاون نخست وزیر و نیز رئیس حزب اتحادیه شمال ایتالیا در سخنانی گفت: در جزیره سیسیل (واقع شده در جنوب ایتالیا)، اموال گروه مافیا به ارزش بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون یورو ضبط شده است. چنین اقدامی از جمله موارد مهم در تاریخ دستگاه قضایی ایتالیاست. از بازرسان و نیروهای امنیتی تشکر و قدردانی می کنم و همچنین به آنها تبریک می گویم. در روز دوشنبه هفته جاری نیز یکی دیگر از ویلاهای متعلق به گروه مافیا را با خاک یکسان خواهیم کرد. ما قصد ایجاد نظم، امنیت و قانون مداری را داریم. متوقف نخواهیم شد و به همین شیوه پیش می رویم.
در همین زمینه، استفانو پاتوئانلی رئیس گروه حزب "جنبش پنج ستاره" ایتالیا در مجلس سنای این کشور، گفت: تهدید های مافیا علیه نیروهای پلیس رم و علیه ویرجینیا رجی شهردار این شهر، باید به طور فوری تحت پیگرد قرار گیرد. کار قانونی که در رم آغازشده است، در برابر هیچ تهدیدی تسلیم نمی شود. برای مدت زمان طولانی، سکوت و ترس از انتقام جویی طرف مقابل، حاکم بود اما چنین چیزی در نزد ما جایگاهی ندارد و عملی نخواهد شد. ما تسلیم نمی شویم، چرا که نماینده اکثریت شهروندان هستیم. ما تسلیم نمی شویم، چرا که جنایت کاران، یک اقلیت کوچکی هستند که با تهدیدات خود، قصد بر هم زدن همزیستی میان مردم را دارند. قدرت ما قدرت جامعه ای است که این جامعه خواستار قانون مداری، جامعه ای پاک و خواستار احترام به قانون از سوی همه بدون هیچ گونه استثناست.
نیکولا مورا سناتور دیگر این حزب و نیز رئیس کمیسیون ضد مافیا در مجلس سنای ایتالیا در سخنانی گفت: تهدید ها علیه شهردار رجی، ما را مصصم تر از قبل می کند تا با اراده بیشتری به مقابله با مافیا پیش رویم. یک میلیمتر نیز از مواضع خود عقب نشینی نمی کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۹ مصدوم در تصادف ۲ سواری در جاده فیروزآباد
آخرین وضعیت محور‌های مواصلاتی مازندران
برتری پرسپولیس در شهرآورد سرخابی جوانان
استقرار ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات برف‌روبی در نقاط برف‌گیر منطقه یک
کاهش ۶۱۵ نفری جمعیت زندانیان کرمانشاه
برخورد با موتورسیکلت‌سواران متخلف و بدون کلاه ایمنی 
کشف و توقیف محموله ۲۱ تنی برنج پاکستانی در بیرجند
تعطیلی ادارات و مدارس آذربایجان شرقی
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
راهکار بومی برای کاهش چسبندگی جرقه‌های جوشکاری با کمک نانو
حضور هوشمندانه مردم رمز ماندگاری اسلام و نظام اسلامی
درخواست ورزشکار البرزی برای تقویت زیر ساخت های رشته شنا و شیرجه
پل خاتون کرج، آماده بهره‌برداری
بسیج دستگاه‌های اجرایی نیشابور برای مقابله با بیماری‌های دامی
­غیبت ستاره‌های تنیس روی میز در انتخابی تیم ملی
آبگیری ۲۵ میلیون مترمکعبی در سازه‌های آبخیزداری بستک
برگزاری مراسم بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسین (ع)
پلیس روزانه خودروهای فاقد استاندارد‌ها را شناسایی می‌کند
معدوم نمودن چهار تن کنجاله کلزا فاسد در اسفراین
آغاز کاوش باستان‌شناسی در هگمتانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)