• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۷۶۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷
اقتصادی » آب و انرژی
در نشست خبری مطرح شد؛

۸۰ درصد تهرانی ها الگوی مصرف را رعایت می کنند

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از رعایت الگوی ۳۰۰ کیلوواتی مصرف برق در ۸۰ درصد مشترکان تهرانی خبر داد.

۸۰ درصد تهرانی ها الگوی مصرف را رعایت می کنندبه گزارش خبرگزاری صداو سیما ؛ حسین صبوری در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه ۷۶ درصد مشترکین تهران ، خانگی هستند افزود: ۴.۵ میلیون مشترک در تهران معادل ۱۳ درصد از کل مشترکان کشور، از خدمات شرکت توزیع برق بهره مند هستند.
وی با بیان اینکه سالانه ۲ درصد به مشترکان تهرانی اضافه می شود گفت: سالانه ۵ درصد به پیک مصرف و ۳ درصد به انرژی مصرفی افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران با اشاره به محدودیتهای موجود در تولید برق از نیروگاه های برق آبی به دلیل کاهش بارندگی ها در سالهای گذشته ادامه داد: طبق تکلیف تعیین شده برای تهران نباید مصرف برق از ۴۵۰۰ مگاوات گذر کند که با برنامه ریزی ها ومدیریت انجام شده مصرف برق، رقم ۴۵۶۰ مگاوات ثابت نگه داشته شده است.

20 درصد از مشترکان تهرانی پرمصرف هستند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران 20 درصد از مشترکان تهرانی را پرمصرف دانست و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده باید برای 50 هزار مشترک پرمصرف کنتور هوشمند نصب شود که تاکنون 27 هزار دستگاه از آن نصب شده است.
حسین صبوری در ادامه نشست خبری با اشاره به کنترل برخط وضع مصرف مشترکان ادامه داد: این نوع رصد کردن در پیک مصرف در فصل تابستان برای جلوگیری از خاموشی ها بسیار موثر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران تلفات شبکه برق را تا پایان سال 96 معادل 6/8 درصد دانست و افزود : این رقم تا پایان سال 97 به 6/4 درصد رسیده است .
وی 80 درصد شبکه برق تهران را کابلی دانست و گفت: این نوع برق رسانی نیاز تهران را به نصب شبکه هوایی 20 کیلو ولت در برنامه توسعه آینده بی نیاز کرده است.
صبوری با اشاره به اینکه 8 هزار کیلومتر از شبکه فشار ضعیف تهران به صورت سیمی است ادامه داد : 7 هزار کیلومتر از آن تاکنون به کابل خود نگهدار تبدیل شده که تا پایان سال 97 به صورت صد در صدی خواهد شد که این پروژه در کاهش تلفات و خاموشی ها در زمستان و تابستان بسیار موثر خواهد بود .
وی افزود : طبق برنامه ریزی های انجام شده باید در تهران 650 مگا وات در سال 98 مدیریت مصرف انجام شود که ما با پایش هر ساله شبکه بهسازی و نوسازی آن این مدیریت را انجام خواهیم داد .
صبوری با اشاره به دستورالعمل تعویض 5 میلیون لامپ ال ای دی در سازمان ها و مراکز دولتی که البته هنوز ابلاغ نشده است ادامه داد : طبق مصوبه دولت مشترکین دولتی باید 20 درصد مصرف انرژی سالانه خود را از طریق پنل های خورشیدی تامین کنند که در صورت عدم تحقق آن بهای برق مصرفی آن 20 درصد با قیمت انرژی خورشیدی محاسبه خواهد شد البته با توجه به روند فعلی برای انجام این مصوبه در ادارات دولتی به نظر می رسد این مصوبه به طور کامل اجرایی نخواهد شد .
وی افزود : مدت زمان خاموشی به ازای هر مشترک در سال 94 ، 310 دقیقه بوده است که تا پایان سال 96 این رقم به 160 دقیقه رسیده است .
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اشاره به عمر طولانی 1200 کیلومتر از شبکه توزیع برق در تهران گفت : سالانه باید 10 تا 15 درصد از این شبکه و پست های موجود در تهران نوسازی و مقاوم سازی شود .
صبوری افزود : به منظور جلوگیری از بروز خاموشی در مراکز مهم تهران در سال 96، 750 مجموعه مهم و راهبردی را رصد کردیم که ژنراتور دیزل این مجموعه ها موجود باشد تا در صورت قطع برق بتوانند به سرعت از این منبع برق اضطراری بهره مند شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد پژو با گاردریل در محور شوش–اهواز و مصدوم شدن پنج نفر
سرکشی نماینده ولی فقیه در استان از خانواده شهیدان عیوضی
میانگین عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم ۳۷ درصد است
افتتاح و آغاز ساخت ۴ طرح شهری در تربت‌حیدریه
صعود چشمگیر دختران پینگ‌پنگ ایران در رده بندی جهانی
هنرمند دزفولی مسئول انتخاب رویداد هنری بین المللی اندونزی شد
سوخت نیروگاه‌ها تأمین شود، مشکل برق نداریم
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان
دستگیری سارق ۲ تن شالی برنج در بابل
انتصاب نماینده رئیس‌جمهور در هیئت امنای دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع)
برگزاری چهارمین جلسه علنی برای ارزیابی نحوه اجرای برنامه هفتم
آسمانی صاف و آرام تا پایان هفته در گلستان
شناسایی ۵۲ نقطه کور ارتباطی در خوزستان
راه اندازی نخستین خط برقی اتوبوسرانی در منطقه ۷
ضرورت انجام امور اظهار و ترخیص توسط کارگزاران رسمی گمرک
رییس فدراسیون ناشنوایان: درپی افزایش پاداش مدال آوران هستیم
تاکید بر تسریع عملیات اجرایی طرح مس جانجا
گامی نو در تحلیل داده‌های زیستی با هوش مصنوعی در دانشگاه تهران
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
انتخابات مجلس در عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)