ارایه خدمات رایگان دندانپزشکی در لامرد 	    	 			
 		 		 			 			 				 				با استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی خدمات رایگان دندانپزشکی به نیازمندان این شهرستان ارائه شد.
 				 			  		 	  	 		
به گزارش 
خبرگزاری صدا وسیما مرکز فارس، سرپرست شبکه بهداشت و درمان لامرد گفت: با استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی در درمانگاه خیریه باب الحوائج (ع) ، ۶۸۰ نفر از نیازمندان این منطقه از خدمات دندانپزشکی بهرهمند شدند.
محمد احمدی افزود: در این کلینیک در مدت  ۹ روز، خدمات دندانپزشکی شامل ترمیم دندان، جرم گیری، کشیدن دندان، فلورایدتراپی و سایر خدمات بر اساس شرایط و نیاز بیماران ارائه شد.
وی با اشاره به وضعیت بهداشت و سلامت دهان و دندان به ویژه در مناطق محروم، گفت: بخشی از این برنامه مربوط به هزینه بالای خدمات دندانپزشکی است و خدمات رایگان میتواند با کمک به ارتقای سطح بهداشت دهان و دندان از بروز مشکلات و بیماری مرتبط با آن، پیشگیری کند.
استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی و ارایه خدمات رایگان به نیازمندان، به همت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.