• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۹۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۴
بین الملل » سیاسی
از جی ۲۰ تا آزوف؛

مهمترین خبرهای جهان

با افزایش تنش‌ها میان نیروی‌های روسی و اوکراینی در تنگه کرچ، روسیه پدافند هوایی اس-۴۰۰ جدید در کریمه مستقر کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهمترين اخبار و رويدادهاي جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.
ایران
// ­رئیس مجلس شورای اسلامی ایران گفت : عامل اصلی به هم ریختگی امنیتی در برخی مناطق آسیا،قدرت های بزرگ و رژیم صهیونیستی هستند که با بحران سازی و تروریسم پروری، شرایطی ایجاد کردند که جلوی رشد اقتصادی این مناطق گرفته شود.(خبرگزاری صدا وسیما)
//جمهوری اسلامی ایران از سال آینده میلادی ریاست دوره ای " کمیسیون حفاظت و بهره‌برداری بهینه از منابع زنده دریای خزر" را بر عهده خواهد گرفت. (خبرگزاری صداوسیما)
// پایگاه جامع نشر بین المللی معارف قرآن و اهل بیت (ع) با نام اسلام پلاس در موسسه ائمه الهدی قم رونمایی شد .(خبرگزاری صدا و سیما)

­لبنان
// منبع نظامی در لبنان اعلام کرد: ارتش این کشور روز چهارشنبه هنگام بازرسی از اردوگاه های شرق لبنان، حدود 400 آواره سوری را که اکثر آنها کارت اقامتشان منقضی شده است، دستگیر کرده است.(خبرگزاری فرانسه)

امریکا
// رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت : این به نفع همه است که دیدار از پیش تعیین شده خود را با رئیس جمهور روسیه در آرژانتین لغو کنم.(توئیتر)
//سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد: دیدار رئیس جمهور آمریکا با رئیس جمهور ترکیه و کره جنوبی در حاشیه اجلاس سران گروه بیست در آرژانتین به شکل غیر رسمی برگزار خواهد شد.(خبرگزاری رویترز)
//سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: واشنگتن از اعمال تحریم حقوق بشری کانادا علیه عاملان قتل خاشقجی حمایت می کند.(توئیتر)
//­سازمان پان آمریکن بهداشت اعلام کرد: در قاره آمریکا از هر سه زن یک زن در طول زندگی خود خشونت های زناشویی را تجربه کرده است.( خبرگزاری فرانسه)

کانادا
//کانادا از اعمال تحریم علیه 17 تبعه سعودی در چارچوب پرونده قتل جمال خاشقجی روزنامه‌نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول خبر داد. (خبرگزاری اسپوتنیک)

اتحادیه اروپا
//دونالد توسک رئیس شورای اروپا گفت در حاشیه کنفرانس گروه بیست در آرژانتین با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان دیدار نخواهد کرد.( شبکه تلویزیونی الجزیره )

آلمان
­//صنایع عظیم شیمیایی و دارویی بایر آلمان اعلام کرد: در پی تازه ترین تغییرات ساختاری و سازمانی بیش از دوازده هزار نفر از کارکنان خود را کاهش می دهد.(خبرگزاری فرانسه)
­//مجلس فدرال آلمان به دولت این کشور اجازه داد به پیمان مهاجرت سازمان ملل بپیوندد. یکصدو هفتاد وشش کشور از جمله برخی کشورهای اروپایی به این پیمان پیوسته اند و این در حالیست که آمریکا با این پیمان مخالف است .(خبرگزاری صدا و سیما)
//وزیر امور خارجه آلمان با درخواست اوکراین برای دخالت ناتو مقابل روسیه مخالفت کرد.(خبرگزاری صدا و سیما)
//هواپیمای حامل صدر اعظم آلمان در مسیر آرژانتین به علت نقص فنی مجبور به فرود اضطراری شد.مرکل برای شرکت در اجلاس گروه 20 راهی "بوئنوس آیرس" پایتخت آرژانتین بود.(خبرگزاری صدا و سیما)

آرژانتین
//رئیس جمهور آرژانتین گفت: احتمال دارد در جریان اجلاس سران گروه بیست، بحث هایی در مورد شکایاتی علیه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی مطرح شود.(خبرگزاری رویترز)

افغانستان
//منابع آگاه در افغانستان شمار کشته شدگان حمله افراد مسلح به شرکت انگلیسی جی فور اس ( G4S) در کابل را پنج تن اعلام کردند .(خبرگزاری صداوسیما)

عربستان سعودی
//وزیر نفت عربستان سعودی در حاشیه اجلاس سران گروه بیست در آرژانتین با وزیر انرژی این کشور دیدار و درباره همکاری ها برای سرمایه گذاری در بخش نفت گفتگو خواهد کرد.(خبرگزاری رویترز)
//وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: ما از نظرات قانونگذاران آمریکایی مبنی بر توقف فروش سلاح به عربستان در جنگ یمن، استقبال می کنیم اما این کار به زیان ماست.(شبکه تلویزیونی الجزیره)
// خبرگزاری دولتی عربستان سعودی اعلام کرد : محمد بن سلمان در دیدار با نخست وزیر هند بر آمادگی عربستان برای تامین همه نیاز هند به نفت و محصولات پتروشیمی تاکید کرد.(خبرگزاری رویترز)

اوکراین
//­ملوانان اوکراینی که در جریان یک درگیری با نیروهای گارد ساحلی روسیه روز یکشنبه در سواحل کریمه توسط نظامیان روس بازداشت شده بودند به زندانی در مسکو منتقل شده اند.(خبرگزاری فرانسه)
//در پی افزایش تنش ها میان نیروی های روسی و اوکراینی در تنگه کرچ و دریای آزوف، روسیه یک سامانه پدافند هوایی اس-400 جدید در شبه جزیره کریمه مستقر کرد.(خبرگزاری رویترز)

فلسطین اشغالی
­//دادگاهی در فلسطین اشغالی روز پنجشنبه بازداشت عدنان غیث فرماندار فلسطینی بیت المقدس را سه روز تمدید کرد.(خبرگزاری فرانسه)

هلند
// ­یکی از دو عکس موجود از ونسان ونگوک که همواره گمان می رفت که عکس این نقاش مشهور هلندی باشد، مربوط به برادر اوست. این مطلب را روز پنجشنبه موزه ونگوک در آمستردام اعلام کرد.(خبرگزاری فرانسه)

یمن
//در حمله هوایی ائتلاف متجاوزان به روستای الکرامه در حدیده یمن، هشت غیر نظامی از جمله دو زن زخمی شدند.(شبکه تلویزیونی المیادین)
//­دبیر کل سازمان ملل متحد از تلاش این سازمان برای آغاز گفتگوهای صلح " معنی دار" در یمن پیش از پایان سال جاری خبر داد.(خبرگزاری رویترز)
//سازمان ملل متحد در تازه ترین گزارش خود از افزایش 30 درصدی بیماری سرخک در جهان خبر داد.(خبرگزاری فرانسه)

ترکیه
­//نیروهای امنیتی ترکیه 310 مهاجر را که تلاش می کردند به صورت غیر قانونی از خاک این کشور خارج شوند، دستگیر کردند.(خبرگزاری آناتولی)
//­ارتش ترکیه از کشته شدن 14 عضو گروه پ ک ک ( حزب کارگران کردستان ) در شمال عراق خبر داد.(خبرگزاری آناتولی)

اسکاتلند
//شبکه تلویزیون دولتی اسکاتلند برای جلب توجه بیشتر جوانان به بخش های خبری و تامین رضایت آنان با کنار گذاشتن لباس رسمی و میز اجرای خبر در شیوه اجرای آن تغییر ایجاد می کند .(خبرگزاری صدا و سیما)

اسلواکی
­//"میروسلاو لاچاک" وزیر خارجه 55 ساله اسلواکی در اعتراض به تصمیم مجلس و دولت این کشور از سمتش استعفا داد.(خبرگزاری صداوسیما)

فرانسه
//­دولت فرانسه که با خشم اجتماعی پر قدرت ولی سازمان نیافته ای روبروست، امیدوار است بتواند به طور مستقیم با نمایندگان جنبش ضد سرمایه داری گفتگو کند. قرار است نمایندگان دولت با هیئتی از نمایندگان جنبش ضد سرمایه داری ، یک روز پیش از تظاهرات جدید آنها در سراسر فرانسه، دیدار کنند.(خبرگزاری فرانسه)
//رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد: در حاشیه اجلاس جی 20 با بن سلمان ولیعهد عربستان دیدار می کند.(خبرگزاری صداو سیما)

سوریه
//­یک مقام ارتش سوریه گفت : حمله هوایی دشمن به دمشق ناکام ماند .(خبرگزاری صداوسیما )

تونس
//­نیروهای پلیس تونس از هلاکت 4 گروه شبه نظامی و توقیف مقادیری مواد منفجره و گاز سمی و تعدادی پهپاد خبر دادند.(خبرگزاری رویترز)

سازمان ملل
//نتایج بررسی داخلی در سازمان ملل نشان می دهد ­آژانس پناهندگان این سازمان میلیون ها دلار بودجه بزرگترین برنامه کمک به پناهندگان قاره آفریقا را به شکلی نامناسب هزینه کرده است.(خبرگزاری آسوشیتدپرس)
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین جشن وصال در لاران چهارمحال و بختیاری
وحدت و انسجام ملی در مقابل توطئه‌های دشمنان رمز موفقیت کشور در مذاکرات است
پایان انتظار ۷ ساله چهار خطه کردن مسیر دره‌شهر به پلدختر
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و ترکیه درباره اوضاع منطقه
افطار مهربانی برای آینده‌سازان آمل
توسعه تفرجگاه‌های ارتفاعات شیراز در اولویت کاری مدیران فارس قرار گیرد
پاسداشت حرمت قرآن در پویش «به عشق علی»
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی در مهاباد
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بهار رمضان در کیش
پیش بینی کاهش ۷ درجه‌ای دمای هوای خراسان رضوی
بهار انس با قرآن در میاندوآب
مذاکرات باید از موضع قدرت انجام شود
تشییع مادر شهید داوود فرحبخشیان
زنجان میزبان مرحله سوم اردوی استعدادیابی بدمینتون دختران زیر ۱۱ سال منطقه شمال‌غرب
ترنم باران از فردا در مناطق مختلف فارس
توزیع ۲ میلیون اصله نهال در هفته منابع طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد
لغزندگی محورهای مواصلاتی آذربایجان شرقی
بازگشایی مرکز تعویض پلاک دهاقان
کرمان در آستانه یک تحول اثرگذار در مسیر خانه‌دار شدن مردم
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
ایجاد زیرساخت متمرکز بر هوش مصنوعی در صداوسیما
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
نمایندگان ایران طلایی شدند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۰ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)