• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۰۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

دومین همایش علمی پزشکان قلب ایران و اروپا برگزار می شود

رئیس انجمن قلب ایران از برگزاری دومین همایش علمی متخصصان قلب ایران و اروپا در مشهدمقدس خبر داد.

دکتر فریدون نوحی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این همایش با تلاش آستان قدس رضوی و همکاری بیمارستان فوق تخصصی قلب شهیدرجایی تهران در بیمارستان رضوی مشهد از چهاردهم تا هفدهم آذر برگزار می شود.
وی افزود: دو انجمن اروپایی CTO (به منظور درمان انسداد رگ های قلبی) و انجمن CSI (درمان نارسایی های مادرزادی قلب) برای دومین بار در ایران برگزار می شود.
دکتر نوحی اضافه کرد: 32 نفر از متخصصان بیش از 20 کشور همچون انگلستان، آلمان، ژاپن، صربستان، ایتالیا، کره جنوبی، ترکیه، تایلند، مالزی، یونان، هند، ویتنام، لهستان و افغانستان به همراه متخصصان ایرانی در این همایش علمی حضور دارند.
­رئیس انجمن قلب ایران گفت: تاکنون حدود 600 متخصص قلب از سراسر کشور برای حضور در این همایش علمی نام نویسی کرده اند تا روز آغاز همایش این تعداد افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در تمام روزهای این همایش بیماران به صورت زنده با همکاری متخصصان ایرانی و خارجی درمان می شوند و این درمان ها به صورت زنده در همایش و به صورت وبسایت در سراسر جهان قابل مشاهده خواهد بود.
دکتر نوحی افزود: این کنگره آموزشی کارگاه هایی به منظور روش های تصویربرداری قلب جنین، پیوند قلب، درمان های نوین، نوآوری های دارویی و نیز مراقبت های پرستاری از بیماران نیز به همراه دارد.
وی اضافه کرد: این کنگره در دو قسمت درمان انسداد رگ های قلبی و درمان بیماری های مادرزادی برگزار می شود.

رئیس انجمن قلب ایران همچنین گفت: 40 درصد از مرگ و میرها در کشور بر اثر بیماری های قلبی و عروقی است.
 نوحی افزود: آمار مرگ بر اثر بیماریهای قلبی در تمام کشورهای جهان بالاست اما در کشور ما به سبب کم تحرکی، تغذیه نامناسب این آمار بیشتر است.
وی ادامه داد: 10 درصد از مردم ایران به دیابت و 20 درصد به پرفشاری خون مبتلا هستند و پیش بینی می شود حدود 5 تا 8 درصد به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا باشند.
رئیس انجمن قلب ایران گفت: از 2 سال و نیم گذشته روش نوین درمان سکته های قلبی با بازکردن سریع رگ های مسدود شده قلب در کشور آغاز شده است و تاکنون 40 هزار بیمار از این خدمات بهره مند شده اند که نتایج بسیار مطلوبی برای بیمار در پی داشته است.
دکتر نوحی اضافه کرد: شوری، شیرینی و چربی سه عامل خطرناک در تغذیه است و باید از خوردن بی رویه آنها اجتناب کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه نوآوری در تجهیزات پزشکی و تولید آنها هر چند برای شرکت های تولید کننده درآمد بهمراه دارد اما موجب پیشرفت در درمان بیماران شده است که به نفع بیماران نیز خواهد بود.
رئیس انجمن قلب ایران گفت: با وجود تحریم های جدید آمریکا اما با تدبیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجهیزات مورد نیاز برای درمان بیماران قلبی تأمین شده است و تاکنون در این زمینه مشکل نداشته ایم.
وی با بیان اینکه جامعه پزشکی با توجه به تورم اخیر پایبندی خود را به نظام جمهوری اسلامی اثبات کرد، افزود: هیچگونه افزایشی در تعرفه های پزشکی صورت نگرفته اما برخی تجهیزات گران شده است.
نوحی گفت: با توجه به تورم اخیر تعرفه های پزشکی نیز باید با مطالعه کارشناسی افزایش یابد البته این افزایش ابتدا به تأیید شورای عالی بیمه و سپس در هیأت دولت مصوب می شود تا به صورت قانونی اجرا شود.
دکتر نوحی درباره خطر امواج تلفن های همراه نیز گفت: این خطر برای تمام افراد بویژه کودکان و نوزادان وجود دارد و بهتر است کودکان و نوزادان در معرض این امواج قرار نگیرند همانطور که بهتر است بزرگسالان نیز در معرض این امواج قرار نگیرند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)