• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۳۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵
بین الملل » غرب آسیا
مواضعي متناقض در قبال يمن؛

آمریکا با دعوت به صلح و کمک به متجاوزان سیاستی دوگانه اتخاذ کرده است

در حالی مقامات آمریکایی توقف جنگ در یمن را خواستار می شوند که هیچگاه دست از حمایت از رژیم عربستان سعودی برنداشته اند و این حمایتها را همچنان ادامه می دهند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ در حالی مقامات آمریکایی توقف جنگ در یمن را خواستار می شوند که هیچگاه دست از حمایت از رژیم عربستان سعودی برنداشته اند و این حمایتها را همچنان ادامه می دهند. واشنگتن به پایان جنگ در یمن و برقراری صلح در این کشور دعوت می کند. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا بارها در محافل بین المللی خواستار توقف جنگ یمن شده است. این در حالی است که آمریکا همواره در حال حمایت نظامی از جنگی است که رژیم سعودی آن را در یمن فرماندهی می کند. واشنگتن از نخستین روزهای آغاز جنگ و تجاوز علیه یمن این سیاست های دوگانه را به وضوح اتخاذ کرده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
خبرنگار شبکه تلویزیونی المسیره در گزارشی گفت: مقامات آمریکایی بابت اظهارات متناقض خود در تنگنا قرار نمی گیرند؛ زیرا واشنگتن از این رفتارها در سیاست خارجی خود بسیار استفاده می کند. در حالی مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا خواستار برقراری صلح در یمن است که آمریکا همچنان به حمایتهای نظامی خود از رژیم عربستان سعودی در عملیات نظامی این رژیم ضد یمن ادامه می دهد.
مایک پمپئو در گفتگوی اخیر خود با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: «ما در یمن برای پایان دادن به جنگ تلاش می کنیم و تصمیم داریم این بحران را حل کنیم به شرط این که حزب الله دیگری در جنوب عربستان سعودی ایجاد نشود».
مجری شبکه سی ان ان در ادامه از وی پرسید: «بنابراین حمایتهای نظامی آمریکا به عربستان سعودی در یمن ادامه خواهد یافت؟» پمپئو پاسخ داد: «ما تصمیم داریم این حمایتهای نظامی را ادامه دهیم».
خبرنگار شبکه تلویزیونی المسیره ادامه داد: سخن از ایجاد حزب الله دیگری در مرزهای عربستان را نه تنها آمریکایی ها مطرح می کنند بلکه شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد سعودی نیز در محافل زیادی آن را مطرح می کند.
جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا که یک ماه را برای پایان عملیات نظامی و آغاز مذاکرات تعیین کرده بود ظاهرا پس از پایان مدتی که اعلام کرده بود در باتلاق شکست عوامل آمریکا در ساحل غربی یمن گرفتار شده است؛ به طوری که گویا وی در معرض این سئوال قرار گرفته است که «ای جمیز ماتیس تو چه کار کردی؟ کشورهای عربی در تسلیم کردن یمن شکست خوردند!».
شکست سعودی و امارات در ساحل غربی یمن، آمریکا را در تنگنا قرارداده است از این رو با افزایش اظهارات توهین آمیز مقامات خود، سعی در تحت فشار قراردادن عوامل خود دارد. اظهارات توهین آمیزی که همه جهان آن را شنید اما عربستان سعودی این اظهارات توهین آمیز را اینطور پاسخ داد که «ما باید به انتقادات مطرح شده از سوی دوستان خود عادت کنیم!».
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره عربستان سعودی گفت: «واقعیت این است که عربستان سعودی برای ما در خاورمیانه بسیار مفید است. اگر عربستان سعودی را نداشتیم پایگاهی قوی در خاورمیانه نداشتیم و اگر به اسرائیل بنگرید بدون عربستان سعودی اسرائیل در بحرانی شدید قرار می گیرد. این به چه معنی است؟ آیا اسرائیل باید برود؟ آیا دوست دارید اسرائیل از بین برود؟ ما همپیمان بسیار قوی یعنی عربستان سعودی را در کنار خود داریم».
خبرنگار المسیره ادامه داد: دونالد ترامپ نقش عربستان سعودی را در منطقه اینچنین ترسیم می کند: «اگر عربستان سعودی نبود اسرائیل دچار مشکل می شد»؛ از این رو عجیب نیست که آمریکا از پیروزی ملتی که با صدای بلند فریاد می زند «مرگ بر اسرائیل و لعنت بر یهود» بترسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)