• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۳۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۳
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در ديدار شاه محمود قريشي و عباس عراقچي؛

تاکید وزیر خارجه پاکستان بر تحکیم روابط با ایران

وزير امور خارجه پاکستان در ديدار با معاون سياسي وزير امور خارجه ايران در اسلام آباد بر تحکيم روابط دو جانبه با ايران تاکيد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، وزیر امور خارجه پاکستان بر گسترش روابط دوجانبه متقابل در زمینه های مختلف بین پاکستان و ایران تاکید کرد.
وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه ای اعلام کرد: «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان این موضوع را در دیدار با «عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در اسلام آباد بیان کرد. معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران برای شرکت در دهمین نشست مشورتی – سیاسی دوجانبه در سطح معاونین وزرای امور خارجه پاکستان و ایران به اسلام آباد سفر کرده است.
در این نشست «سید عباس عراقچی» تمایل عمیق این کشور را برای همکاری در تمام مسایل مورد علاقه مشترک اعلام کرد.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران افزود: ایران و پاکستان در بخش های سیاسی، اقتصادی و منطقه ای همکاری قوی دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آغاز دور جدید گفتگوهای سیاسی ایران و پاکستان

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در پاکستان گفت: هدف از سفر به اسلام آباد برگزاری دور جدیدی از گفتگوهای سیاسی بین ایران و پاکستان است. عباس عراقچی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: نشست های دوجانبه به طور مرتب در سطح معاونین وزرای خارجه دو کشور برگزار می شود. وی در مورد دیدارهای امروز خود با مقامات پاکستانی گفت: من ملاقات بسیار خوبی با وزیر امور خارجه پاکستان داشتم.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در این دیدار روابط دوجانبه را در سایه تحولات جدیدی که در منطقه صورت گرفته است، مروری کردیم. در این دیدار فرصت‌های جدیدی را که به وجود آمده و موانع جدیدی که بر اثر تحریم های آمریکا پیشرو داریم مورد بررسی قرار دادیم. وی با تاکید بر اهمیت روابط دوجانبه بین دو کشور همسایه گفت: ایران و پاکستان برای قرن ها در کنار هم به خوبی زندگی کردند. دو کشور برادر و دوست هستیم و دو ملت نزدیک به هم شناخته می شویم که سابقه تاریخی و فرهنگی بسیار نزدیکی با یکدیگر داریم.
عراقچی افزود: بنابراین دو کشور باید رابطه بسیار خوبی را تنظیم کنند و رابطه ای توام با منافع برای دو ملت که هدف ما است رقم بخورد. در این گفتگوها به دنبال رفع موانع موجود و گسترش همکاری هایی هستیم که انشالله صورت خواهد گرفت. وی در پاسخ به سوالی در مورد خروج آمریکا از برجام گفت: یکی از اعضای برجام از این توافق خارج شده است اما بقیه اعضای برجام سر جای خود باقی هستند و تلاش دارند که نبودن آمریکا را از طریق راه حل های عملیاتی که تحریم‌های یکجانبه آمریکا نتواند تاثیری بر اجرای موفقیت‌آمیز برجام داشته باشد، جبران کنند.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در حال طراحی راه‌حل‌هایی هستیم که با همکاری کشورهای اروپایی و روسیه و چین به عنوان اعضای برجام و دیگر کشورهایی که شرکای تجاری ایران هستند بتوانیم مسیرهای همکاری را باز نگه داریم تا بتوانیم فرصت های جدیدی در روابط ایجاد کنیم و انشاالله بتوانیم به رابطه خوب اقتصادی خود با بقیه دنیا ادامه بدهیم.
وی در مورد پیشرفت ها در زمینه آزادی سربازان ربوده شده کشورمان در مرزهای شرقی گفت: طبیعی است که یکی از مهم‌ترین مسایل مورد بحث ما همین موضوع بود. ما از تلاش‌های دولت پاکستان برای آزادی 5 نفر از این مرزبانان عزیزمان تشکر می‌کنیم و قدردان هستیم و عقیده داریم که تلاش‌های دولت پاکستان برای آزادی 7 نفر باقیمانده ادامه پیدا خواهد کرد. عراقچی گفت: با مقامات پاکستانی مشورت های نزدیکی داریم و به دوستان خود در این کشور در این زمینه از هر جهت اعتماد داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)