• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۳۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸
بین الملل » تحلیلی
تأکید مدیرائتلاف ضدجنگ در انگلیس؛

ترامپ عامل افزایش تنش‌ها را در سراسر جهان

"کریس نینهام" مدیر ملی ائتلاف ضد جنگ در انگلیس: رئیس جمهور آمریکا با اقداماتش از جمله خروج از برجام تنش‌ها را در سراسر جهان افزایش داده است.

ترامپ تنش ها را در سراسر جهان افزایش داده استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، ­مدیر ائتلاف ضدجنگ در انگلیس گفت: در دوران ریاست جمهوری "دونالد ترامپ" نه تنها یکجانبه گرایی آمریکا دوباره افزایش یافت بلکه مجموعه ای از اقدامات، تنش ها را در جهان افزایش داده است.
"کریس نینهام" مدیر ملی ائتلاف ضد جنگ در انگلیس افزود: "دونالد ترامپ" با اقداماتش از جمله خروج از برجام تنش ها را در سراسر جهان افزایش داده است.
وی افزود: ترامپ هنگام تبلیغات انتخابات و پیش از روی کار آمدن گفت با تعدادی از جنگ ها مخالف است اما زمانی که وارد کاخ سفید شد سیاست ها و ماجراجویی هایش از کره تا قزاقستان را در برگرفته است.
این فعال ضد جنگ در انگلیس اظهار داشت: برخی کارشناسان معتقدند رکورد ماجراجویی های روسای جمهور را شکسته اما عده ای دیگر معتقدند او نیز در روند ماجراجویی آمریکا حرکت می کند.
"نینهام" گفت: ترامپ که می گفت جنگ های آمریکا محصول سیاست خارجی شکست خورده این کشور است حالا خودش در صدد مهیا کردن مقدمات اقدامات مشابه است.
وی با اشاره به گزارش های منتشر شده اخیر درباره جنگ های هزاره سوم که 17 سال از آن گذشته است، افزود: در گزارش دانشگاه واتسون آمده است آمریکا حدود شش تریلیارد دلار هزینه جنگ ها کرده که بخشی از این ارقام را نیز قرض کرده است.
این فعال ضد جنگ این گزارش را چهارمین ارزیابی معتبر از جنگ های آمریکا دانست و گفت: شش تریلیارد دلار دو برابر بودجه سالانه دولت فدرال و حدود بیست درصد از هزینه های سالانه دولت از سال 2001 تا کنون است.
نینهام گفت: گزارش دیگر را مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی که یکی از دفاتر مرکزی آن در بریتانیاست؛ تهیه کرده است که نشان می دهد شمار شبه نظامیان در 17 سال گذشته چهار برابر شده است که بیشتر آن ها پس از دخالت های غرب در افغانستان، عراق، سوریه، پاکستان و سومالی فعال شده اند.
وی تاکید کرد: موضوع قابل تامل اینکه در دوران ترامپ بودجه ارتش آمریکا آنقدر افزایش یافته که به اوج زمان اشغال عراق رسیده است و شمار نیروهای آمریکا را در افغانستان تا 14 هزار نفر افزایش داده است.
این فعال ضد جنگ گفت: پارسال آمریکا بیست هزار بمب بر مواضع مورد نظرش شلیک کرد و رکورد ریختن بمب در یک سال شکسته شد و حضور نیروهایش را نیز به سمت شرق گسترش داده و خود را به هشتاد مایلی سن پترزبورگ رسانده است.
"نینهام" با بیان اینکه آمریکا اکنون به دشمن شماری از توافق ها و موسسات بین المللی مبدل شده است؛ افزود: ترامپ بعد از تهدیدهای هسته ای کره شمالی، برجام را لغو کرد و در اقدامی سفارت آمریکا را به قدس منتقل کرد، پس از آن پیمان هسته ای با روسیه را کنار گذاشت، جنگ تجاری با چین را افزایش داد، رژیم ها و گروه های راست افراطی را از شمال اروپا تا آمریکای لاتین گسترش داد و با حمایت از عربستان در حمله به یمن بزرگترین فاجعه انسانی را به بار آورد.
وی اظهارداشت: هنگامیکه موضوع قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار پیش آمد صداقت به خرج داد و گفت: چون عربستان پول دارد متحد ما باقی خواهد ماند و عربستان قادر است 450 میلیارد دلار در آمریکا سرمایه گذاری کند و 110 میلیارد دلار هم از آمریکا سلاح بخرد و این در حالی است که 58 درصد مردم آمریکا بر اساس نظر سنجی های جدید با فروش سلاح به عربستان مخالفند.
این فعال ضد جنگ در انگلیس با بیان اینکه سیاست های آمریکا؛ چین و روسیه را به سوی نظامی گری بیشتر سوق داده است گفت: البته ممکن است امریکا قافیه نظامی را به چین ببازد و این شرایط درباره خاورمیانه هم وجود دارد, در حالیکه امریکا از ائتلاف ضد ایران با همکاری اسرائیل حمایت می کند.
"نینهام" با بیان اینکه بریتانیا مهمترین حامی ترامپ در سیاست خارجی پرخاشگرانه است اظهارداشت: "مارک کارلتون اسمیت "رئیس جدید ستاد ارتش بریتانیا به تازگی در حمایت از خط سیاسی آمریکا گفت، روسیه برای انگلیس تهدیدی بزرگتر از داعش است.
وی افزود: بریتانیا در همه زمینه ها تلاش می کند از آمریکا حمایت کند در یمن نه تنها عملا درگیر جنگ شده بلکه مهمترین حامی اروپایی ناتو در تنش در شرق اروپاست.
این فعال ضد جنگ گفت: "گوین ویلیامسون" وزیر دفاع در صدد طراحی راهبرد شرقی برای ارتش بریتانیاست که در آن نقش فعال در محاصره کره شمالی و همچنین گشت زنی در دریای جنوبی چین بارز است که با در پیش بودن برگزیت این سیاست تشدید نیز خواهد شد زیرا بریتانیا می خواهد پس از جدایی از اتحادیه اروپا نقش و نفوذ خود را با ناتو در اروپا جا بیاندازد.
وی با بیان اینکه یکجانبه گرایی امریکا در یک سال اخیر زنگها را حتی در میان متحدان غربی امریکا به صدا در آورده است؛ افزود: در مراسم یکصدمین سال پایان جنگ جهانی اول تنش میان "ترامپ" و "مکرون" بر سر ارتش واحد اروپایی نمایان تر شد و البته در این ماجرا بریتانیا دوشادوش آمریکا ایستاده است.
این فعال ضد جنگ گفت: این اختلافات موجب شد رئیس جمهور امریکا و تیمش در هیچیک از خطوط مقدم جبهه به موفقیت دست نیابند، او اکنون از سر شاخ شدن با کره شمالی دست کشیده و همانگونه که مشاوران ترامپ تشخیص داده اند رئیس جمهور کره جنوبی با رد کردن دخالت آمریکا به عادی سازی روابط باکره شمالی پرداخته است.
روسیه نیز توانسته در سوریه قدرت خود را به نمایش بگذارد و درباره ایران نیز بسیاری از کشورها با تحریم های جدید آمریکا ضد ایران مخالند.
نینهام افزود: در بریتانیا ما توانستیم ربع میلیون جمعیت را هنگام حضور در بریتانیا ضد ترامپ به خیابان ها بیاوریم و رهبری حزب کارگر آشکارا اعلام کرده است با جنگهای ما در خارج از مرزها مخالف است و نیز در نشست های حزبی بر حمایت از فلسطین و قطع جنگ یمن تاکید می کند.
این فعال ضد جنگ با تاکید بر ضرورت افزایش آگاهی مردم و نمایندگان آنان گفت: باید با نمایندگان پارلمان و نیز با همه مخالفان جنگ تماس بگیریم و هماهنگی کنیم تا صدور سلاح به عربستان متوقف شود، باید طومار جمع و تظاهرات جدی برگزار کرد و به دولت فشار آورد تا از هر گونه سیاست هایی که جنگ و ویرانی ببار می آورد؛ دست بردارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)