• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۴۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶
اجتماعی » جامعه و شهری
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران :

بیان مظلومیت جانبازان شیمیایی در مجامع جهانی ضرورت دارد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدای عزیز کشورمان رفتند و همه ما وظیفه داریم اهداف آنان، جانبازان و به‌ ویژه جانبازان شیمیایی را به دنیا منتقل کنیم.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «ایثار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در دیدار با سرپرست و جانبازان شیمیایی اعزامی به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ضمن تشکر از زحمات این هیئت گفت: شما پیام مظلومیت جانبازان و مردم ایران را به دنیا رساندید.
وی با اشاره به قرار داشتن در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب اسلامی نمونه بی‌سابقه‌ای در دنیا بود زیرا تا پیش از آن دنیا همواره به‌ صورت دو قطبی بود و دو ابرقدرت در دنیا حکومت می‌کردند و هیچ کشوری توانایی مقابله با آن‌ها را نداشت. این دو ابرقدرت به ظاهر با یکدیگر در تقابل بودند اما وقتی منافع آن‌ها به خطر می‌افتاد با یکدیگر هم‌پیمان می‌شدند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: انقلاب اسلامی ایران در برابر این دو ابرقدرت ایستاد و دوقطبی دنیا را بر هم زد و می‌توان گفت عرصه سیاست بین‌المللی را دگرگون ساخت.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه قدرت‌های بین‌المللی با پیروزی انقلاب اسلامی نهایت تلاش خود را برای ضربه زدن به آن به کار گرفتند، افزود: دشمنان ما می‌خواستند به هر نحو ممکن انقلاب اسلامی را از بین ببرند، زیرا انقلاب ما همواره در حال رشد و صدور به سایر کشورها بوده است و اثرات آن را امروز در بسیاری از کشورهای منطقه و دنیا می‌بینیم.
وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که علیه انقلاب اسلامی انجام شد، شکل دادن جنگ تحمیلی 8 ساله علیه ما بود که تمام دنیا علیه کشورمان متحد شدند، اما همان‌طور که همه چیز انقلاب ما متفاوت و جدید بود، نیروهای مدافع کشورمان نیز تنها افراد نظامی آموزش‌دیده نبودند و تمام مردم در این راه با انقلاب همراه شدند. دشمنان ما نیز از هیچ تلاشی برای شکست ما کوتاهی نکردند که مهم‌ترین آن استفاده از سلاح‌های شیمیایی بود که شدت این حملات تقریباً تا آن زمان در تاریخ بی‌سابقه بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران 3 عامل رهبری، اعتقادات و حضور مردم را عامل حفظ و تداوم انقلاب اسلامی تا امروز دانست و گفت: ما با اتکا به همین 3 عامل تا امروز و 40 سالگی انقلاب اسلامی رسیده‌ایم و باید ادامه مسیر را نیز با تکیه بر همین عوامل طی کنیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی خطاب به اعضای هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، گفت: شهدای عزیز کشورمان رفتند و همه ما وظیفه داریم اهداف آن‌ها را به دنیا منتقل کنیم و این کاری است که شما به‌خوبی در حال انجام آن هستید.
وی تأکید کرد: همان‌طور که واقعه کربلا و حماسه عاشورا توسط حضرت زینب(س) و بازماندگان آن تبیین شد و مردم با آن آشنا شدند، اتفاقات جنگ تحمیلی و بمباران‌های شیمیایی علیه کشورمان نیز باید به‌صورت گسترده‌تر و بیشتر در دنیا منعکس شود تا دنیا با مظلومیت کشورمان آشنا شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه توصیه‌هایی خطاب به اعضای هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی پرداخت و گفت: فعالیت‌های بین‌المللی شما باید به‌صورت دائمی و در طول سال انجام شود و تنها منحصر به زمان برگزاری اجلاس نباشد و شما باید در این مسیر از روش‌های خلاقانه و جدید برای رساندن پیام خود استفاده کنید.
معاون رییس جمهور افزود: کارهایی مانند چاپ کتاب و عکس درباره شهدا و جانبازان شیمیایی کشورمان و توزیع آن و استفاده از نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص در چنین کنفرانس‌هایی می‌تواند اثرات خوبی داشته باشد. همچنین باید دستاوردها و خاطرات سفرهای خود را یادداشت کنید تا بعدها بتوانید از مطالب آن برای سفرها و فعالیت‌های بعدی کمک بگیرید.
در این جلسه سجاد قاسمی سرپرست هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، اسلام کریمی مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و اعضای هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز به ارائه گزارشی از حضور خود در بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)