• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۴۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶
اجتماعی » جامعه و شهری
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران :

بیان مظلومیت جانبازان شیمیایی در مجامع جهانی ضرورت دارد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدای عزیز کشورمان رفتند و همه ما وظیفه داریم اهداف آنان، جانبازان و به‌ ویژه جانبازان شیمیایی را به دنیا منتقل کنیم.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «ایثار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در دیدار با سرپرست و جانبازان شیمیایی اعزامی به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ضمن تشکر از زحمات این هیئت گفت: شما پیام مظلومیت جانبازان و مردم ایران را به دنیا رساندید.
وی با اشاره به قرار داشتن در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب اسلامی نمونه بی‌سابقه‌ای در دنیا بود زیرا تا پیش از آن دنیا همواره به‌ صورت دو قطبی بود و دو ابرقدرت در دنیا حکومت می‌کردند و هیچ کشوری توانایی مقابله با آن‌ها را نداشت. این دو ابرقدرت به ظاهر با یکدیگر در تقابل بودند اما وقتی منافع آن‌ها به خطر می‌افتاد با یکدیگر هم‌پیمان می‌شدند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: انقلاب اسلامی ایران در برابر این دو ابرقدرت ایستاد و دوقطبی دنیا را بر هم زد و می‌توان گفت عرصه سیاست بین‌المللی را دگرگون ساخت.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه قدرت‌های بین‌المللی با پیروزی انقلاب اسلامی نهایت تلاش خود را برای ضربه زدن به آن به کار گرفتند، افزود: دشمنان ما می‌خواستند به هر نحو ممکن انقلاب اسلامی را از بین ببرند، زیرا انقلاب ما همواره در حال رشد و صدور به سایر کشورها بوده است و اثرات آن را امروز در بسیاری از کشورهای منطقه و دنیا می‌بینیم.
وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که علیه انقلاب اسلامی انجام شد، شکل دادن جنگ تحمیلی 8 ساله علیه ما بود که تمام دنیا علیه کشورمان متحد شدند، اما همان‌طور که همه چیز انقلاب ما متفاوت و جدید بود، نیروهای مدافع کشورمان نیز تنها افراد نظامی آموزش‌دیده نبودند و تمام مردم در این راه با انقلاب همراه شدند. دشمنان ما نیز از هیچ تلاشی برای شکست ما کوتاهی نکردند که مهم‌ترین آن استفاده از سلاح‌های شیمیایی بود که شدت این حملات تقریباً تا آن زمان در تاریخ بی‌سابقه بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران 3 عامل رهبری، اعتقادات و حضور مردم را عامل حفظ و تداوم انقلاب اسلامی تا امروز دانست و گفت: ما با اتکا به همین 3 عامل تا امروز و 40 سالگی انقلاب اسلامی رسیده‌ایم و باید ادامه مسیر را نیز با تکیه بر همین عوامل طی کنیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی خطاب به اعضای هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، گفت: شهدای عزیز کشورمان رفتند و همه ما وظیفه داریم اهداف آن‌ها را به دنیا منتقل کنیم و این کاری است که شما به‌خوبی در حال انجام آن هستید.
وی تأکید کرد: همان‌طور که واقعه کربلا و حماسه عاشورا توسط حضرت زینب(س) و بازماندگان آن تبیین شد و مردم با آن آشنا شدند، اتفاقات جنگ تحمیلی و بمباران‌های شیمیایی علیه کشورمان نیز باید به‌صورت گسترده‌تر و بیشتر در دنیا منعکس شود تا دنیا با مظلومیت کشورمان آشنا شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه توصیه‌هایی خطاب به اعضای هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی پرداخت و گفت: فعالیت‌های بین‌المللی شما باید به‌صورت دائمی و در طول سال انجام شود و تنها منحصر به زمان برگزاری اجلاس نباشد و شما باید در این مسیر از روش‌های خلاقانه و جدید برای رساندن پیام خود استفاده کنید.
معاون رییس جمهور افزود: کارهایی مانند چاپ کتاب و عکس درباره شهدا و جانبازان شیمیایی کشورمان و توزیع آن و استفاده از نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص در چنین کنفرانس‌هایی می‌تواند اثرات خوبی داشته باشد. همچنین باید دستاوردها و خاطرات سفرهای خود را یادداشت کنید تا بعدها بتوانید از مطالب آن برای سفرها و فعالیت‌های بعدی کمک بگیرید.
در این جلسه سجاد قاسمی سرپرست هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، اسلام کریمی مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و اعضای هیئت اعزامی تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز به ارائه گزارشی از حضور خود در بیست و سومین کنفرانس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)