• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۸۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷
اجتماعی
در دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند؛

حل مشکلات جامعه با استفاده از فناوری اطلاعات

وزیر ارتباطات: سرویس‌های اشتراکی حمل و نقل باید پیشرفت کند و می‌تواند بخشی از مشکلات تردد را برطرف کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمدجواد آذری جهرمی صبح دوشنبه در دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند اظهار داشت: موارد و نمادهایی از تهران هوشمند را می‌بینیم و حرکت‌های خوبی در حوزه هوشمندسازی انجام شده است.
وی ادامه داد: باید ارزیابی از شرایط داشته باشیم و در هوشمندسازی باید اطلاعات را دریافت، تحلیل و تصمیم گیری کنیم.
جهرمی گفت: باید ببینیم ملاک هوشمندسازی در تهران چیست. امروز در حوزه آلودگی هوا ما می‌توانیم اطلاعات را دریافت و مشخص کنیم که میزان آلاینده‌ها در چه حوزه‌ای بیشتر است. ما امروز اطلاعات را داریم، اما نمی‌توانیم به خوبی تصمیم‌گیری کنیم.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات بخشی از مشکلات را برطرف می‌کند، افزود: سرویس‌های اشتراکی حمل و نقل باید پیشرفت کند و می‌تواند بخشی از مشکلات تردد را برطرف کند.
جهرمی گفت: اطلاعات مختلف در شهرداری تهران دریافت و تحلیل می‌شود، اما تصمیم‌گیری خوبی نمی‌شود؛ به عنوان مثال دوربین‌های خدمات شهری تصاویر را ضبط می‌کنند و تحلیل صورت می‌گیرد، اما به خوبی در این زمینه تصمیم گیری نمی‌شود.
وی افزود: برای «تهران هوشمند» قدم‌هایی برداشته شده، اما به خوبی کار نشده است. امروز می‌توانیم در حوزه محیط زیست از سامانه‌های مختلف استفاده کنیم تا بدانیم که شرایط فضای سبز ما چگونه و مشکلات ما در کدام حوزه است.
 
اجرای طرح شهر هوشمند موجب افزایش بهره‌وری و تولید ملی می‌شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اجرای طرح شهر هوشمند موجب افزایش بهره‌وری و درآمد‌های ناخالص ملی و بهبود شرایط خدمات‌رسانی می‌شود.
محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه همایش تهران هوشمند در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شهر هوشمند داری صنعت و کسب و کار‌هایی هوشمند است، اظهار داشت: اجرای طرح شهر هوشمند موجب افزایش بهره‌وری و بهبود شرایط خدمات‌رسانی می‌شود.
وی ادامه داد: اقتصاد شهر هوشمند باعث رشد فناوری و توسعه اشتغال و افزایش درآمد‌های ناخالص ملی می‌شود و شهر هوشمند دارای اقتصاد خاص خودش است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه یکی از وظایف دولت الکترونیک ارائه خدمات به مردم به صورت هوشمند است، گفت: یکی از مهم‌ترین مفاهیم شهر هوشمند، مدیریت شهری به صورت الکترونیک است.
آذری جهرمی با بیان اینکه مفهوم دولت الکترونیک و شهر هوشمند با یکدیگر تفاوت دارد، اظهار داشت: آنچه که در سال‌های گذشته در خصوص آن صحبت شده، نشان‌دهنده آن است که دولت الکترونیک تنها یک شعار نیست، بلکه یک پروژه و رویکرد است که امروز به دستاورد‌هایی رسیده و باید ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه صدور کارت سوخت بدون مراجعه حضوری انجام می‌شود، افزود: هوشمندسازی در این زمینه نشان داده که مردم در این عرصه به راحتی دست یافته‌اند و مانند سابق نباید هزینه کنند.
وزیر ارتباطات بیان کرد: دولت الکترونیک توانست بازاری را که در گذشته به صورت قاچاق وجود داشت، امروز به صورت صد در صد شفاف‌سازی کند.
آذری جهرمی ادامه داد: امروز دولت الکترونیک توزیع سبد کالا میان افراد نیازمند را از طریق کد‌های دستوری به اجرا گذاشته است و به شهروندان خدمات می‌دهد که به زودی خدمات زیاد دیگری هم ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای تحقق همه اهداف دولت الکترونیک به حضور همه دستگاه‌ها نیاز است، افزود: در کشور بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اجرایی داریم که باید به دولت الکترونیک متصل شوند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: حضور دستگاه‌ها در فروردین امسال ناچیز بوده و تنها رشد ۱۰ درصدی داشته است و باید دستگاه‌ها در اتصال به دولت الکترونیک شتاب داشته باشند.
آذری جهرمی با بیان اینکه نیروی انتظامی در اتصال به دولت الکترونیک به خوبی عمل کرده است، بیان کرد: حضور نیروی انتظامی به عنوان نهادی که بسیاری از حوزه‌ها به آن مرتبط است، می‌تواند باعث رفاه بیشتر شهروندان شود.
وی با اشاره به مذاکراتِ صورت گرفته با قوه قضاییه در خصوص اتصال بانک‌ها به سامانه دولت الکترونیک گفت: مذاکرات همچنان ادامه دارد، تا بانک‌ها سرویس‌های خود را به دولت الکترونیک متصل کنند و هنگامی که این موارد متصل شوند، جهش بزرگی در ارائه خدمات صورت خواهد گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)