• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۵۳۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱
اقتصادی » صنعت
در دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب؛

بیش از کمبود آب، نگران مدیریت بهره وری باشیم

رئیس اتاق بازرگانی ایران: بیش از آنکه نگران کمبود آب باشیم باید نگران چگونگی مدیریت و بهره وری آب باشیم.

بیش از کمبود آب، نگران مدیریت بهره وری آن باشیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما غلامحسین شافعی در دومین کنفرانس دوسالانه اقتصاد آب افزود: باید با توجه به ساز و کار‌های جدید و نوین آبیاری بخش کشاورزی و اقتصاد آب را توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه کار آموزش در حوزه آب کشاورزی کار بسیار سختی است گفت: در این باره مقاومت‌ها برای تغییر بسیار زیاد است که سعی می‌کنیم با برگزاری جلسات تخصصی و همایش‌هایی از این دست و ارائه راه حل‌ها برای آینده آب کشور با مشارکت بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد آب، آینده این حوزه را مدیریت کنیم.
شافعی گفت: اتاق بر این عقیده است که درباره مجموعه فعالیت‌های مربوط به کشاورزی ایران در طول زمان‌های گذشته کار‌های کمی صورت گرفته که این عدم فعالیت‌ها باید به ویژه در بخش خصوصی جبران شود.
وی افزود: کشور ما در منطقه‌ای قرار گرفته که متاسفانه در طول تاریخ و به طور فزاینده تا امروز با مسئله کم آبی و خشکسالی روبرو بوده است، اما با وجود محدودیت‌های فراوان درباره آب در طول تاریخ ایرانیان نشان دادند که علیرغم همه این محدودیت‌ها از ابتکار کافی و غلبه بر این محدودیت‌ها برخوردار بوده‌اند.
شافعی گفت: کار‌هایی که در گذشته ایرانیان انجام داده‌اند همواره مورد تحسین مورخان و متخصصان بوده است.
شافعی گفت: در سیر تحولاتی که در کشور ما درباره آب اتفاق افتاده از جمله مداخلاتی درباره مسئله آب به وجود آمده که علت آن افزایش جمعیت و به وجود آمدن ساز و کار جدید برای مدیریت آب بود ضمن اینکه تسلط دولت بر مسئله مدیریت آب افزایش پیدا کرد.
وی افزود: در مساله احداث سد در کشور مطالعات کافی در این باره صورت نگرفت و از این بابت نه‌تن‌ها بهره‌ای نبردیم بلکه در مواقعی مشکلاتی هم برای کشور ایجاد کرد که هنوز هم دست به گریبان مشکلات هستیم استفاده از آب‌های زیرزمینی توسعه و گسترش فراوانی یافت و در یک مقطعی متاسفانه کار خطرناک در کشور داشت انجام می‌شد ان هم پروانه دار کردن تمام آب چاه‌های غیرمجاز بود که همکاران من در اتاق کار‌های فراوان انجام دادند که تأثیرگذار بود و خوشبختانه جلوی این حرکت گرفته شده است.
شافعی گفت: در نهایت به وضع امروز رسیدیم که وضعیت خوبی نیست موضوع آب امروز مورد قبول همه قرار گرفته اینکه در آینده از نان واجب‌تر خواهد بود و اگر یک فکر اساسی قبل از وقوع فاجعه نشود ممکن است با مخاطرات و مشکلات فراوانی روبرو باشیم.
وی گفت: امیدواریم در این زمینه حرکاتی با همکاری وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و بخش خصوصی انجام دهیم تا قبل از اینکه فاجعه‌ای به وجود آید فکر اساسی کنیم.
شافعی گفت: اتاق بازرگانی بعد از تصویب قانون کسب و کار در این باره وظایفی پیدا کرد از این رو به دنبال این هستیم این وظایف را انجام دهیم و بتوانیم گذشته‌ها را نیز جبران کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)