پخش زنده
امروز: -
از ابتدای امسال تاکنون بیش از نه هزار واحد خون در پایگاه انتقال خون شهرستان مهاباد اهداء شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان مهاباد گفت: حدود ۱۰ هزار و 127 نفر از مردم مهاباد امسال برای اهدای خون به مرکز انتقال خون این شهرستان مراجعه کرده اند که از این تعداد نه هزار و 141 نفر موفق به اهدای خون شده اند.
داود نصرارکن، با بیان اینکه از این تعداد هشت هزار و 894 نفرمرد و 247 نفر خانم بودند، افزود: از این تعداد هم پنج هزار و 479 نفر اهداکننده خون مستمر، دو هزار و 287 نفر نیز با سابقه قبلی و یکهزار و 375 نفر هم برای نخستین بار خون اهداء کرده اند.
نصر ارکن گفت: در پایگاه انتقال خون مهاباد از خون اهداء شده علاوه بر پلاسما، گلبول قرمز فشرده (پکسل)، سی پی، سی پی پی، خون فیلتردار، خون شسته شده و به خصوص پلاکت خون فرآوری می شود.
وی تصریح کرد: پارسال در مجموع ۱۲ هزار و ۶۶5 نفر داوطلب بخشی از خون خود را در اختیار این پایگاه قرار دادند تا به بیماران نیازمند خون اهدا شود.
رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان مهاباد اضافه کرد: چون عمر نگهداری خون و فرآورده های آن محدود بوده، بنابراین نیاز به اهدای خون به صورت مداوم است.