• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۲۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۹
بوشهر » اجتماعی
در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان بوشهر؛

ایجاد نارضایتی عمومی؛ طرح جدید بدخواهان

وزیر کشور: مهم‌ترین مسئله‌ای که دشمنان روی آن تاکید دارند اعتراضات و ایجاد یاس و ناامیدی در مردم است.

وزیر کشور در بوشهر؛ ایجاد نارضایتی عمومی طرح جدید بدخواهان نظام اسلامیبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز بوشهر، عبدالرضا رحمانی فضلی افزود: تحریم یکی از هدف گذاریهای اصلی اش ایجاد نارضایتی است و ما باید بهره وری را بالا ببریم.
وی گفت:عمر بودجه نفتی گذشته است؛ اگر قیمت نفت 100 دلار شود هزینه های جاری را نمی توانیم حل کنیم.

 رحمانی فضلی گفت: هیچ کشوری نظام بانکداری و بودجه ایش مانند مانسیت.

وی افزود: درست است تحریم ها آسیب هایی به ما زده اما اکنون وضعیت صادرات خوب است و نه تنها برای صادر کننده بلکه برای تولید کننده هم خوب است. 

رحمانی فضلی گفت: امید را باید در مردم ایجاد کرد. مردم مشکل دارند و لی نباید ناامیدشان کنیم. برای هرمشکلی نمی توان یک حکومت یا دولت را تغییر داد.

وی افزود: امسال رییس جمهور دستور دادند یارانه سه دهک برخوردار را کسر کنند و در اختیار استانداران قرار دهند که در کارهای عمرانی، حمل و نقل و معیشت افراد نیازمند هزینه شود.

وزیر کشور گفت: در آستانه 40  سالگی انقلاب اسلامی با فراز و فرودهای بین المللی ، منطقه ای و داخلی فراوان مواجه هستیم؛ اما همه افکار عمومی دنیا پذیرفته اند که ایران کشوری تاثیر گذار در دنیا و منطقه است. ایران در حوزه فضا ، تکنولوژی ، انرژی های نو و هسته ای خیلی پیشرفت کرده و این بر خلاف میل بدخواهان نظام اسلامی است.

رحمانی فضلی افزود:در عرصه سرمایه گزاری خارجی برجام نشان داد که چقدر از سرمایه گذران خارجی مشتاق هستند در ایران سرمایه گزاری کنند چون ظرفیت های خوبی داریم.

وی گفت: اصلی ترین مساله در کشور وحدت و انسجام است آنها بر روی وحدت ما حساب باز کرده اند و مسائل کوچک و اعتراضات را چنان بزرگ می کنند که گویی ایران در تلاطم است.

رحمانی فضلی افزود: تامین رضایت مردم در حوزه های اقتصادی و اجتماعی بسیار مهم است.  مدیران باید ضمن آسان کردن مسیر کارهای مردم موانع را برطرف کنند.

وی گفت: در استان بوشه ظرفیت های بسیاری در حوزه نفت، گاز، دریا و ساحل وجود دارد که برای استفاده از همه اینها باید برنامه ریزی شود.

رحمانی فضلی افزود: وحدت، انسجام، امنیت ورضایت مندی مردم از پایه های اقتصاد است. نمایندگان ولی فقیه در استانها محور اصلی وحدت در استانها هستند. چون مقبولیت و مشروعیت دارند و می توانند امید ونشاط را ایجاد کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر هم در این جلسه گفت: استان بوشهر یک ظرفیت خوب برای نظام و دولت هست.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: استان بوشهر در تولید ثروت برای مملکت مهم و در آمدزاست اما سهم استان از در آمدزایی برای کشور متناسب نیست و موجب می شود مدیران دچار مشکل جدی شوند. لازم است در توازن تولید ثروت استان برای نظام یک ملاحظه جدی شود.

وی گفت: در استان 936 کیلومتر مرز دریایی و 707کیلومتر مرز کرانه ای داریم که این می طلبد از این ظرفیت کلان استفاده بهینه شود.

صفایی بوشهری افزود: باید بر روی اقتصاد دریا پایه کار کنیم و در شورای عالی انقلاب فرهنگی استان ما به عنوان الگوی تنظیم سند اقتصاد دانش بنیان ایران معرفی شده است.

رئیس سازمان مدیریت  و برنامه ریزی استان نیز گفت: یکی از رویکردهای ما پرهیز از اجرای طرح های  جدید و تکمیل طرح های نیمه تمام مخصوصا طرح های با پیشرفت زیاد و تمرکز بر روی مسائل اساسی توسعه استان است.

رضا عوض پور افزود:  در یک سال گذشته طرح های جدید را از 100طرح به 17 طرح رساندیم و دوره ساخت طرح ها را کمتر کردیم.

وی گفت:از هفته دولت گذشته تا هفته دولت امسال بیش از هزار و 220 طرح را به بهره برداری رساندیم.

عوض پور افزود: اجرای 88 طرح را به بخش خصوصی واگذار کردیم.  280 تا 300 میلیارد تومان به سدهای کوچک و طرح های آبخیزداری و گردشگری اختصاص داده ایم .

وی گفت: به ارزش 670 میلیارد تومان طرح بندری در دست اجرا داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)