• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۳۸۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز :

فتنه 88 عامل تشدید فشارهای دشمنان علیه ایران

امام جمعه تبریز : فتنه سال 88 موجب تشدید فشارها و تحریم های دشمنان علیه مردم ایران شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز افزود : فتنه 88 عامل تشدید فشارهای دشمنان علیه ایرانافزایش زیاده‌ خواهی و طمع دشمنان برای براندازی نظام جمهوری اسلامی از اثرات مخرب رفتار برخی خواص بی بصیرت و از خیانت‌ های فتنه‌ گران در سال 88 علیه ملت بزرگ ایران بود.
وی گفت : این فتنه باعث شد تا آمریکا تصور کند که فرصت برای تحقق راهبرد اصلی خود که براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی است فرا رسیده است.
خطیب نماز جمعه تبریز خاطرنشان کرد : در بیستم خردادماه 88 در حالی که مردم خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آن سال آماده می‌کردند ، شاهد عقب‌نشینی غرب بودیم به طوری که باراک اوباما، رئیس جمهور وقت آمریکا، نامه‌ ای به رهبر معظم انقلاب نوشت و با صراحت اعتراف کرد که بدون حضور ایران حل مسائل منطقه امکان‌پذیر نیست.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: بعد از فتنه ، فرمانده سابق نیروهای آمریکایی در منطقه از احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران خبر داد به طوری که این جریان باعث شد تا فشارها علیه ایران افزایش یافته و قطعنامه 1929 شورای امنیت علیه کشورمان صادر شود.
امام جمعه تبریز افزود : بزرگترین خیانتی که در جریان فتنه سال 88 به کشور شد، این بود که دشمن امیدوار شد می‌تواند ضربه سنگینی به ایران اسلامی بزند و در این میان سفر برخی از دست‌ اندرکاران فتنه به کشورهای اروپایی و کمک 18 میلیون دلاری عربستان به گروه‌های خارج‌نشین به منظور جلب حمایت‌های خارجی برای اثر گذاری در انتخابات ایران ، نشانه بزرگی از یک برنامه از پیش تعیین شده بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد : در برابر این فتنه بزرگ ، یوم الله 9 دی پیوند ناگسستنی مردم با انقلاب و رهبری را نشان داد و نقش بی‌بدیلی در خنثی‌ سازی توطئه دشمن داشت.
وی نهم دی را روز بصیرت امت و دفاع از ولایت دانست و افزود : یکی از اقدامات فتنه‌ گران در دوران فتنه هجمه به ارزش‌ ها و باورهای دینی بود به طوری که عاشورای 88 نشان داد که جریان دین‌ستیز همواره در کمین است تا ارزش و باور دینی و اعتقادات مردم را از بین ببرد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت : مردم قهرمان تبریز در هشتم دی ماه با حضور و تدبیر نماینده وقت ولی فقیه در استان به وظیفه دینی خود عمل کردند و در نهم دی ماه نیز مردم ایران اسلامی بصیرت خود را به همگان نشان دادند.
وی با بیان اینکه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مردم غیور کشورمان برای برگزاری مراسم 40 سالگی انقلاب آماده هستند تا مشت محکم دیگر بر دهان دشمن بزنند، گفت: دشمن برای 40 سالگی انقلاب نقشه کشید تا یک تابستان داغ برای مردم رقم بزند و به تبع بازگشت تحریم‌ها به براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی هم فکر کنند ولی در پرتو تدابیر رهبر معظم انقلاب و بصیرت و هوشیاری مردم، تمام فتنه‌های دشمن امسال خنثی شد.
خطیب نماز جمعه تبریز تصریح کرد: البته همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن برای سال 98 نقشه خواهد کشید از این رو همه مردم و مسئولان باید هوشیار باشند.
حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم اضافه کرد: امیدواریم مردم با وحدت و همدلی بار دیگر توطئه‌های دشمن را به یاس تبدیل کنند و پس از برگزاری چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، شاهد تحویل این انقلاب به صاحب اصلی اش یعنی حضرت امام زمان مهدی موعود (عج) باشیم.
وی در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به ارائه لایحه بودجه سال آینده توسط رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بررسی این لایحه نیازمند دقت و شفافیت است چرا که به دلیل قرار گرفتن کشور در جنگ اقتصادی و مقابله با تحریم‌های اقتصادی این بودجه اهمیت زیادی دارد.
امام جمعه تبریز ادامه داد : از جمله موارد چالشی بودجه سال 98 ، میزان تحقق درآمدهای صادرات نفتی است ریرا شرایط تحریمی نشان می‌دهد که نمی‌توان روی درآمدهای نفتی به صورت حداکثری حساب کرد. وی افزود : کشورهای اروپایی به تعهدات خود دربرجام عمل نکردند و راهکاری هم برای ایران از لحاظ اینکه بتوانیم نفت خام خود را به فروش برسانیم، ارائه ندادند و حتی بعید به نظر برسد که اروپایی‌ها در این خصوص هم کاری انجام دهند.
نماینده ولی فقیه در استان در ادامه خطبه ها با اشاره به پیگیری‌ های خود در رابطه با قطع درختان ارسباران گفت: حرف‌های مختلفی شنیدم و گزارشهای مسئولان مربوط حاکی از آن است که اصلا درختان قطع نمی‌شود ولی تصاویر منتشر شده این ادعا را تکذیب می‌کند.
وی افزود: از مسئولان می‌خواهیم تا به این مسئله توجه کنند چرا که جنگل‌های ارسباران و منطقه قره‌ داغ قلب تپنده این استان است و همه موظف به حفظ و حراست از آنها هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم اضافه کرد: قطع درختان جنگل های ارسباران نیازمند واکاوی و روشنگری در افکار عمومی است و صدا و سیما و استانداری آذربایجان شرقی در این خصوص سریع باید وارد عمل شود.
وی همچنین با قدردانی از برخورد صریح و سریع قوه قضائیه با مفاسد اقتصادی گفت: از مسئولان قضایی کشور تشکر می کنیم و تداوم این حرکت انقلابی را برای جلب اعتماد عمومی خواستار هستیم.
خطیب نماز جمعه تبریز سالگرد ابلاغ پیام تاریخی امام راحل (ره) به گورپاچف رهبر شوروی سابق را گرامی داشت و گفت : امام خمینی با این اقدام مقتدرانه ، پیام بیداری اسلام را به گوش جهانیان رساندند.
وی با تسلیت رحلت آیت الله هاشمی شاهرودی و همچنین جان باختن 10 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات تهران در تصادف اتوبوس افزود : آیت‌الله شاهرودی روحانی پرهیزگار، عالم خدمتکار و برادر سه شهید و یک انقلابی واقعی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
وی در ادامه با تبریک میلاد حضرت مسیح(ع) و آغاز سال نوی میلادی به همه مسیحیان گفت: در کجای دنیا سراغ دارید که اقلیتها به راحتی و با مسالمت در کنار هم زندگی کنند و این به برکت انقلاب اسلامی ایران در کشورمان ممکن شده است.
خطیب نماز جمعه تبریز سالروز تشکیل حفاظت هواپیمایی را هم گرامی داشت و اضافه کرد : در سایه تلاش نیروهای سپاه حفاظت هواپیمایی ، صاحب امن‌ترین آسمان در دنیا هستیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
زلنسکی: به نفع روسیه است که جنگ را ادامه بدهد
دورکاری اداره‌ها و بانک‌های استان اصفهان
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)